Laat je ruiten blinderen door de specialist!

check

Betaalbaar, vanaf 169,-

check

Gratis leenauto

check

Klaar terwijl je wacht

Gratis leenauto bij ruiten tinten | Buitenbos Customs
Levenslange garantie op getinte ruiten | Buitenbos Customs
Pijl
Leenauto

Jouw autoruiten laten blinderen

Heeft jouw auto net iets extra's nodig voor een mooiere uitstraling? Dan kies je natuurlijk voor geblindeerde autoruiten. Dat is een super keuze, maar wist je dat je bij het donkerder maken van je ruiten ook profijt hebt van andere voordelen?

Hoe donkerder je gaat in tint, hoe indrukwekkender de uitstraling wordt. Je vraagt je misschien wel af wat het proces is en of het veilig is om je ruiten te laten tinten.

Het is normaal om met vragen achter te blijven. Vragen zoals… Waar kan ik dit het beste laten doen? Wat zijn mijn voordelen die ik erbij krijg? Deze vragen worden je duidelijk gemaakt.

Welke tint kies jij?

Onze foliën komen speciaal uit de Verenigde Staten. De leverancier Suntek verkoopt verschillende series en kleuren van hoogwaardige kwaliteit. Hun folies zijn bovendien makkelijk installeerbaar.

Elke tint is uniek op zijn eigen manier en bied je ook verschillende voordelen aan. Ook zijn onze tinten geschikt voor bolle autoruiten. Wij hebben hiervan verschillende tinten beschikbaar die voldoen aan de regels van de EU.

Kies de passende tint uit voor jouw auto en geniet van verschillende voordelen waaronder meer veiligheid en bescherming van UV stralen.

Verschillende autoruit folie | Buitenbos Customs

Verschillende tinten

Autoruit tint 70% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

Carbon 70

De lichte tint filtert UV stralen van binnenstralend zonlicht. Je krijgt nog wel licht binnen jouw auto, maar de UV stralen worden tot wel 99% tegengehouden. Deze tint wordt meestal gebruikt bij de voorpoortieren en de voorruit van een auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 38% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 35

Bij deze tint de personen te zien doordat er door de tint ingekeken kan worden. Ook kan er nog wel de ruiten uit gekeken worden waardoor kinderen die leuke ervaring krijgen. Geschikt voor de zijruiten van jouw auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 22% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 20

Houd je van die donkere uitstraling van je achterportieren maar wil je nog wel dat er uit de ramen gekeken kan worden? Dan past deze tint bij jouw auto. Meest gekozen voor de achterruiten van de auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 15% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 15

Voor die mooie uitstraling van jouw auto die niet compleet verduisterd is door de tint. Deze folie past vooral bij sportieve en stoere auto's. De inkijk wordt sterk verhinderd waardoor je veel privacy hebt.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 5% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 05

Meest gekozen door bedrijfsbussen en personenauto's die privacy hoogst hebben zitten. De tinten bieden een verduistering die zo donker is dat er niet meer binnen de auto gekeken kan worden.

Offerte aanvragen

Hoe we te werk gaan

Eerst bespreken wij samen met jou wat jouw preferenties en voorkeuren zijn in het type model en aan voordelen. Je kunt bijvoorbeeld altijd kiezen om slechts één ruit te laten blinderen. Vervolgens geven wij een advies uit over de percentage en aanbrengmethode. We behandelen allerlei verschillende auto's inclusief Tesla's.

Nauwkeurigheid bij aanbrenging

Alhoewel het vrij simpel lijkt, is dit een nauwkeurig maatwerk. Je hebt er de vingers voor nodig. Als je een folie niet professioneel laat aanbrengen, kan dit negatieve gevolgen hebben voor je ruiten. Zo is het dus niet handig om zelf aan de slag te gaan met het tinten van je ramen, want de uitstraling zal belemmerd worden vanwege een tekort aan juiste plakwerk.

De indrukwekkende uitstraling van geblindeerde autoruiten wordt steeds geliefder. Een tal aan klanten zijn jou voor geweest, zij genieten na het één keer aanbrengen al jaren van hun mooie auto’s!

Autoruiten laten blinderen proces | Buitenbos Customs

Prijzenpakketten

Prijspakketten

Hatchback 3-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 169,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x deurruit Inclusief BTW 189,-
Offerte aanvragen

Coupe 2-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 199,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 239,-
Offerte aanvragen

Sedan 4-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 269,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

Bedrijfswagen

Wat zijn de voordelen?

  Vinkje

  Je hebt meer privacy. Afhankelijk van de tint die je kiest

  Vinkje

  Onze geblindeerde autoruitfolie werkt zonwerend en houdt warmte buiten

  Vinkje

  Je voorkomt verkleuring van jouw interieur

  Vinkje

  Uv-straling wordt grotendeels tegengehouden door onze autoruitfolie.

  Vinkje

  Je voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Jouw auto beslaat minder snel. Onze folie bevat een warmte-absorptiewaarde van 8%

  Vinkje

  Jouw auto is beschermd tegen glasscherven. Mocht jouw ruit breken tijdens een ongeval of botsing, dan zwerven de glasscherven niet door de auto, want die zitten voor het grootste deel vastgeplakt aan de blindeerfolie. Een stuk veiliger dus.

  Vinkje

  Het geeft jouw auto een luxe en stoere uitstraling. En het staat staat ook gewoon ontzettend mooi!

  Vinkje

  Je bespaart brandstof. Dankzij de folie is de temperatuur in de auto constant, waardoor je op brandstof bespaart voor het koelen of verwarmen van de auto

Reeds behandelde auto's

Geblindeerde BMW ruiten | Buitenbos Customs Geblindeerde Ford ruiten | Buitenbos Customs
Geblindeerde Minicooper ruiten | Buitenbos Customs Geblindeerde Volkswagen ruiten | Buitenbos Customs

Levenslange garantie

We brengen de folie vakkundig aan om jouw ruiten te voorzien van uitstekende blindering. Onze professionele folie is gemaakt om slechts één keer goed aan te hoeven brengen. Wij geven dan ook geen paar jaar garantie, maar bieden standaard levenslange garantie.

Bij Buitenbos Customs heb je geen zorgen over de kwaliteit. Je hoeft jouw ruiten maar één keer te laten blinderen en hebt hier een leven lang plezier van. Kom gerust langs bij ons autogarage te Katwijk, ook wanneer je van Alphen aan den Rijn, Zoetermeer of Leiden bent.

Wil je meer privacy, de warmte weren of vind je vooral de veiligheid belangrijk? Wij adviseren je graag de folie die we daar het best voor kunnen gebruiken. We bespreken graag jouw behoeften en wensen om de trots voor jouw auto te vergroten.

Veelvoorkomende twijfels

Is het blinderen van ruiten toegestaan?

Ja, zolang er gehouden wordt aan de regels omtrent blindering. In Nederland omvatten deze dat: de voorruit en voorportieren 55% licht door moeten laten schijnen. Voor de achterportieren en achterruit gelden geen regels.

Worden mijn autoruiten gedemonteerd?

Nee, over het algemeen worden de autoruiten in tact gelaten. Wel zijn er uitzonderingen. Dit kan liggen aan de autosoort. Ongeacht of het gedemonteerd zal worden of niet, zijn wij in bezit van vakkundige mensen die ervaring en kennis hebben over beide soorten diensten. Wij zullen niet impulsief je ramen eruit halen.

Werkt de achterruit nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken. De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.

Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?

Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten aan een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Is er garantie op de getinte ruiten?

Zeker. Je krijgt een levenslange garantie op breken, scheuren, demetalliseren en enige fouten in de lijm laag voor zolang de originele bestuurder het voertuig bezit.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Een indrukwekkende uitstraling van je auto? We staan voor je klaar.