Autoruiten blinderen doe je bij de specialist!

check

Betaalbaar, vanaf 169,-

check

Gratis leenauto

check

Klaar terwijl je wacht

Leenauto bij autoruiten blinderen | Buitenbos Customs
Levenslang garantie op geblindeerde ruiten | Buitenbos Customs
Leenauto

Autoruiten blinderen

Zin in iets nieuws dat jouw auto een indrukwekkende look geeft? Onze blindeer specialisten zorgen voor een nauwkeurig en kwalitatief aanbrengproces. Geen zorgen over dat de folie er weer vanaf valt dus. Met levenslang garantie en kwalitatieve folie zorgen we voor uitstekende resultaat.

Het blinderen van ruiten wordt steeds populairder. De autoruiten van je personenauto of bedrijfsbus blinderen? We helpen je graag. De tal aan voordelen die het te bieden heeft zijn dan ook moeilijk te weerhouden. Profiteer van privacy, afstoting van UV stralen en meer.

Log in op onze Wifi terwijl wij je auto in behandeling nemen. We bieden je ook een gratis leenauto. Je kunt dus gerust van A naar B terwijl wij je ruiten blinderen. Nadat je autoruiten geblindeerd zijn, krijg je van ons een keurmerkcertificaat.

Alle voordelen van blinderen op een rij

Professionele aanbrenging

Alhoewel het vrij simpel lijkt, is dit een nauwkeurig maatwerk. Je hebt er de vingers voor nodig. Als je een folie niet professioneel laat aanbrengen, kan dit negatieve gevolgen hebben voor je ruiten.

We maken de ruiten allereerst schoon van vuil en verwijderen stofdeeltjes. Op die manier brengen we de folie optimaal aan, zonder bubbels of oneffenheden.

We plaatsen de folie aan de binnenkant van de zijruiten en aan de buitenkant en binnenkant van de voor- en achterruit. Je kunt nog wel van binnen naar buiten kijken, maar van buitenaf wordt het zicht naar binnen veel minder. Dat is weer voordelig voor de privacy.

Autoruiten blinderen proces | Buitenbos Customs

Volgens de richtlijnen

Onze professionals blinderen jouw ruiten volgens de vastgestelde regels. De overheid stelde vast dat de voorportieren (voorruit en voorste zijruiten) van je auto minimaal 55% lichtdoorlatend moeten zijn. Voor de achterportieren (achterzijruiten en achterruit) gelden geen regels, dus kunnen die zo donker zijn als je het wilt hebben.

Zo zijn we in bezit van een meetinstrument die de lichtdoorlaatbaarheid van je ruit meet. Op die manier blinderen we nooit te donker waar dit verboden is.

Verschillende tinten

Autoruit tint 70% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

Carbon 70

De lichte tint filtert UV stralen van binnenstralend zonlicht. Je krijgt nog wel licht binnen jouw auto, maar de UV stralen worden tot wel 99% tegengehouden. Deze tint wordt meestal gebruikt bij de voorpoortieren en de voorruit van een auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 38% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 35

Bij deze tint de personen te zien doordat er door de tint ingekeken kan worden. Ook kan er nog wel de ruiten uit gekeken worden waardoor kinderen die leuke ervaring krijgen. Geschikt voor de zijruiten van jouw auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 22% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 20

Houd je van die donkere uitstraling van je achterportieren maar wil je nog wel dat er uit de ramen gekeken kan worden? Dan past deze tint bij jouw auto. Meest gekozen voor de achterruiten van de auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 15% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 15

Voor die mooie uitstraling van jouw auto die niet compleet verduisterd is door de tint. Deze folie past vooral bij sportieve en stoere auto's. De inkijk wordt sterk verhinderd waardoor je veel privacy hebt.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 5% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 05

Meest gekozen door bedrijfsbussen en personenauto's die privacy hoogst hebben zitten. De tinten bieden een verduistering die zo donker is dat er niet meer van buiten naar binnen gekeken kan worden.

Offerte aanvragen

Sedan, SUV's of Hatchbacks; we behandelen elk type auto. Op die manier worden ook jouw autoruiten van indrukwekkende blindeerfolie voorzien. Geniet na aanbrenging levenslang van de bijkomende voordelen. Contacteer je vaste contactpersoon voor jouw op maat gemaakte offerte. We blinderen ook elektrische auto's zoals Tesla.

Autoruiten blinderen kosten

De kosten voor blindering bedraagt bij ons al vanaf 169,-. Dat maakt ons de voordeligste van de regio. De prijzen zijn op basis van de type auto en het aantal ruiten door ons vastgesteld. Wil je slechts je achter- of voorruit blinderen? Vraag dan vrijblijvend jouw op maat gemaakte offerte aan.

Hatchback 3-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 169,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x deurruit Inclusief BTW 189,-
Offerte aanvragen

Coupe 2-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 199,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 239,-
Offerte aanvragen

Sedan 4-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 269,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

Bedrijfswagen

Levenslang garantie

We brengen de folie vakkundig aan om jouw autoruiten professionel te blinderen. Onze blindeerfolie is gemaakt om slechts één keer goed aan te hoeven brengen. Wij geven dan ook geen paar jaar garantie, maar bieden standaard levenslang garantie.

Bij Buitenbos Customs heb je geen zorgen over de kwaliteit. Kom gerust langs bij ons autogarage in Katwijk, ook wanneer je van Alphen aan den Rijn, Zoetermeer of Leiden bent.

Wil je meer privacy, de warmte weren of vind je vooral de veiligheid belangrijk? We bespreken graag jouw behoeften en wensen om de trots voor jouw auto te vergroten.

Geblindeerde autoruiten

BMW ruiten blinderen | Buitenbos Customs Ford ruiten blinderen | Buitenbos Customs
Minicooper ruiten blinderen | Buitenbos Customs Golf ruiten blinderen | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Is het blinderen van ruiten wel toegestaan?

Ja, zolang er aan de regels omtrent blindering gehouden wordt. In Nederland omvatten deze dat de voorruit en voorportieren 55% licht door moeten laten schijnen. Voor de achterportieren en achterruit gelden geen regels.

Blijft de prijs hetzelfde per tint?

Ja. De tinten die ons beschikbaar zijn, hebben dezelfde prijs. Hier zit dus geen verschil in.

Werkt de achterruit nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken. De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.

Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?

Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten aan een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Wat is het verschil tussen coating en blindering met folie?

Bij het coaten van je autoruiten worden deze allereerst gedemonteerd. Bovendien verandert de kleur van de coating na verloop van tijd. Het krijgt dan een paarse/blauwe kleur.

Bij blindering loop je de risico niet dat de kleur na verloop van tijd verandert. Het is krasbestendig en houdt de UV stralen tegen. Bovendien is het mogelijk om de folie te laten verwijderen.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Jouw autoruiten laten blinderen? We staan voor je klaar.