Laat je autoramen tinten of blinderen door de specialist!

Betaalbaar, vanaf 169,-

Gratis leenauto

Klaar terwijl je wacht

Autoramen blinderen prijs: veel voordelen voor een scherpe prijs

Benieuwd naar de autoramen blinderen prijs? De kosten berekenen we aan de hand van het model en de ruiten waar het om gaat. De kosten om autoramen te blinderen hangen op die manier samen met de hoeveelheid werk die we daarin moeten steken.

We zijn jouw specialist in mooie auto’s, met de verschillende diensten die we aanbieden. Om de autoramen te tinten voor een scherpe prijs, en bijvoorbeeld om de lak van jouw auto professioneel te beschermen.

Belangrijke voordelen waaraan je profiteert van onze scherpe autoramen blinderen prijs

Vinkje Stoere en sportieve uitstraling dankzij getint glas

Vinkje Meer privacy: tot 95% minder inkijk

Vinkje Flexibel: eventueel weer makkelijk te verwijderen

Vinkje Goedkoper dan coaten

Vinkje Tot 60% koeler in de auto

Vinkje Keuze uit 5 tinten

Bovendien voorkom je zonlicht in de ogen, bijvoorbeeld voor de kinderen achterin. Tenslotte biedt de folie om de autoramen te blinderen meer veiligheid, omdat het glas daardoor niet naar binnen kan vallen bij schade. We zijn jouw specialist in Katwijk, ook als je de lak van jouw auto professioneel wilt beschermen.

Scherpe prijzen met kwalitatieve verdiensten.

Je ramen blinderen is een uitstekende manier om te genieten van een mooie auto, bescherming tegen UV stralingen en ook nog van zonnewarmte. Ben jij benieuwd naar wat het jou zal kosten? Wij leggen je graag uit hoe wij hierin te werk gaan.

De kosten berekenen we aan de hand van de type (tint) model en de soort ruiten van de auto. De kosten om autoramen te blinderen hangen op die manier samen met de hoeveelheid werk die we daarin moeten steken. Heb je twijfels of zou je het van te voren willen bespreken voordat je ergens aan begint bij Buitenbos Customs? Schroom dan niet om contact (doorverwijs link) met ons op te nemen. Wij antwoorden snel.

Wij zijn uw specialist in het verfraaien van uw auto. Wij bieden verschillende diensten aan met professionele hulp. Bekijk het kopje ‘Diensten’ om meer informatie te krijgen hierover. Ook prezen onze klanten Buitenbos Customs, vanwege onze klantenservice. Lees een paar hun reviews hier.

Ik twijfel aan…

Het is niet altijd even makkelijk om een duidelijke aanpassing te brengen aan jouw auto. Alhoewel er geen schade of enige negatieve gevolgen vast zit aan het tinten van je auto, zijn er wel een aantal vragen die wij herhalend zien terugkomen. Hieronder vind je ze terug met onze antwoord erop.

Veelvoorkomende twijfels

Is het blinderen van autoramen wel toegestaan?
Ja. wij gebruiken tinten die wettig toegestaan zijn in Europa. Daarnaast zijn wij in bezit van een meet instrument waarin wij dit kunnen bewijzen. Klik hier voor meer informatie.
Worden mijn autoruiten gedemonteerd?
Nee, over het algemeen worden de autoruiten in tact gelaten. Wel zijn er uitzonderingen. Dit kan liggen aan de autosoort. Ongeacht of het gedemonteerd zal worden of niet, zijn wij in bezit van vakkundige mensen die ervaring en kennis hebben over beide soorten diensten. Wij zullen niet impulsief je ramen eruit halen.
Werkt de achterruit nog na het tinten?
Ja, deze blijft gewoon nog werken! De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.
Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?
Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.
Wordt het netjes aangebracht?
Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is één van de grote redenen waarom je dit beter kan laten maken bij een professioneel autopand als wij. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.
Krijg ik garantie?
Zeker. Je krijgt een levenslange garantie op breken, scheuren, demetalliseren en enige fouten in de lijm laag voor zolang de originele bestuurder het voertuig bezit.

Heb je vragen over de autoramen blinderen prijs of wil je meteen een Kies pakket? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.