Auto striping

Het wordt steeds populairder om je van striping te voorzien. Het geeft meer persoonlijkheid aan je auto en een ander feel. We helpen je auto er stoerder en sportiever uit zien door car striping aan te brengen.

Je hebt keuze uit verschillende kleuren en folies. We bezitten folies zoals carbon, hoogglans, satijn en nog veel meer. Kom je niet uit welke kleur of folie je wilt? Dan helpen wij je graag met je keus. We hebben veel auto's van striping voorzien, dus word je bij ons goed geholpen.

Op de plek(ken) waar jij het wilt

We brengen de auto striping aan waar jij het wilt hebben. Zo kun je dat jouw vaste contactpersoon altijd laten weten. Onze specialisten gaan dan vervolgens aan de slag met jouw auto.

Je kunt elke type streep laten aanbrengen. Zo zijn we onder bezit van verschillende folies. Maak jouw auto persoonlijker met auto striping waar jij het wilt hebben.

  • Op de motorkap
  • Op de dak van je auto
  • Op de dorpels
  • En andere plekken
Auto Striping laten aanbrengen | Buitenbos Customs

Hoe we het aanbrengen

We horen allereerst graag jouw wensen voor de striping. We zijn benieuwd wat je wilt maken van je auto en staan daarom voor je klaar. Na een goed beeld te hebben van hoe de stripen moeten uitzien en waar je deze wilt plaatsen, gaan we aan de slag met het verwijderen van eventuele vuil en vet aan de lak.

We zorgen er zo voor dat de strepen er niet gemakkelijk weer af gaan. Op die manier verlengen we de levensduur van de auto striping. Vervolgens brengen we de folie aan op de gewenste plekken.

Het proces van car striping duurt gewoonlijk een werkdag. Je kunt jouw auto dan weer direct ophalen. In de tussentijd bieden we ook een leenauto aan.

Reeds gestreepte auto's

Veelgestelde vragen

Kunnen de strepen verwijdert worden?

We brengen de strepen aan door je auto met een kwalitatieve folie te wrappen. Mocht je een ander idee voor je auto krijgen, dan is het gemakkelijk en goedkoper de wrap te laten verwijderen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.