Stoere auto strepen

Je ziet ze vooral bij stoere en sportieve auto's vaak. De strepen zorgen voor een extra effect in de uitstraling van je auto. We willen je wensen graag horen en bespreken om jouw auto te voorzien van meer uniekheid en persoonlijkheid. Door een professionele aanpak rijdt jij binnen de kortste keren in jouw bestreepte auto.

Je hebt keus uit verschillende kleuren. Ook de uistraling van de strepen verschillen. Je hebt bijvoorbeeld carbon, hoogglans, satijn en nog veel meer. Laat jouw passende striping aanbrengen door professionals op gebied van het verfraaien van auto's.

Het is ook mogelijk om strepen te kiezen die een afbeelding bevatten. Maak je auto unieker en creatiever door te gaan voor een full colour print. Bovendien helpen we je om de juiste striping te kiezen volgens jouw wensen en voorkeuren.

Verschillende wrapfolies

We maken altijd gebruik van hoogwaardige folie merken om jouw auto zo te voorzien van die kwaliteit. Je spiegelkappen stralen zo en worden nauwkeurig afgewerkt. De folies die we gebruiken zijn:

  • Avery car wrap
  • 3M car wrap
  • Hexis car wrap

Jouw voordelen bij Buitenbos Customs

Een mooie matte of nieuwe kleur

Verwijderbare folie, de lak blijft onbeschadigd

Bescherming van jouw lak tegen UV-licht, slijtage en krassen

Tot 50% goedkoper dan lak spuiten

Volledig of gedeeltelijk mogelijk (zijspiegels, spoiler, dak, etc.)

Tot 6 maanden garantie op de folie

Hoe we aan de slag gaan

We horen allereerst graag jouw wensen voor de striping. We zijn benieuwd wat je wilt maken van je auto en staan daarom voor je klaar. Na een goed beeld te hebben van hoe de stripen moeten uitzien en waar je deze wilt plaatsen, gaan we aan de slag met het verwijderen van eventuele vuil en vet aan de lak.

We zorgen er zo voor dat de strepen er niet gemakkelijk weer af gaan na een jaartje gebruik. Op die manier verlengen we de levensduur van de auto striping. Vervolgens brengen we de folie aan op de gewenste plaatsen.

Spiegelkappen laten wrappen | Buitenbos Customs

Striping bundelen met hele auto wrap

We beschikken over een variatie van folies die jouw auto een unieke uitstraling geven. Bij striping is het nog indrukwekkender om de gehele auto te wrappen. Zo kiezen anderen om matte wrap te bundelen met striping, of hoogglans met striping. Dubbele lijnen van rondvormige uiteinde tot scherpe uiteinde, wij passen de voorkeuren van jou toe aan de auto.

Striping bundelen met hele auto wrap

We beschikken over een variatie van folies die jouw auto een unieke uitstraling geven. Bij striping is het nog indrukwekkender om de gehele auto te wrappen. Zo kiezen anderen om matte wrap te bundelen met striping, of hoogglans met striping. Dubbele lijnen van rondvormige uiteinde tot scherpe uiteinde, wij passen de voorkeuren van jou toe aan de auto.

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

Het duurt gemiddeld al korter dan één werkdag om jouw auto te voorzien van strepen. Zo kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.