Paint Protection Film

Een Car Paint Protection Film in Katwijk laten aanbrengen? Professionele bescherming van jouw autolak dankzij een polymeer-folie. De beste manier om steenslag en krassen te voorkomen, zodat jouw auto er als nieuw uit blijft zien.

Het is één van onze specialiteiten om jouw auto mooi te maken en die zo te houden. Een professionele keuze die ook wel bekend staat als een anti-steenslag folie. Maximale bescherming van de lak, waardoor krassen en steenslag geen kans krijgen.

Car Paint Protection Film, professionele lakbescherming

We maken gebruik van een Paint Protection Film die steenslag voorkomt. En die bovendien een andere belangrijke eigenschap heeft. De folie heeft een zelfherstellend vermogen. Kleine krassen en andere beschadigingen verdwijnen na verloop van tijd weer als sneeuw voor de zon.

Wil je de voorkant van jouw auto beschermen, de bescherming verder uitbreiden of jouw complete auto vrij houden van krassen, steenslag en andere beschadigingen? Met onze pakketten maak je eenvoudig de juiste keuze

Wat je kunt verwachten

Denk je na over een nieuwe uitstraling voor de auto, bijvoorbeeld om er reclame mee te maken? We kunnen je ook met autoreclame goed van dienst zijn, zodat je daarmee een geweldige indruk kunt maken.

Paint Protection Film in Katwijk

Gebruik maken van een Car Paint Protection Film in Katwijk? We zijn jouw specialist om de auto mooi te maken en zo te houden. Wij zorgen ervoor dat je geen last hebt van steenslag en krassen, zodat jouw auto er als nieuw uit blijft zien.

Prijzen

Benieuwd naar wat het kost om bescherm lak te zetten op jouw auto? Bekijk de verschillende kosten, op basis van waar je de lak wilt zetten.

Heb je vragen over de autoramen blinderen prijs of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.