Paint Protection Film

Een Car Paint Protection Film in Katwijk laten aanbrengen? Professionele bescherming van uw autolak dankzij een polymeer-folie. De beste manier om steenslag en krassen te voorkomen, zodat uw auto er als nieuw uit blijft zien.

Het is één van onze specialiteiten om uw auto mooi te maken en die zo te houden. Een professionele keuze die ook wel bekend staat als een anti-steenslag folie. Maximale bescherming van de lak, waardoor krassen en steenslag geen kans krijgen.

Car Paint Protection Film, professionele lakbescherming

We maken gebruik van een Paint Protection Film die steenslag voorkomt. En die bovendien een andere belangrijke eigenschap heeft. De folie heeft een zelfherstellend vermogen. Kleine krassen en andere beschadigingen verdwijnen na verloop van tijd weer als sneeuw voor de zon.

Wilt u de voorkant van uw auto beschermen, de bescherming verder uitbreiden of uw complete auto vrij houden van krassen, steenslag en andere beschadigingen? Met onze pakketten maakt u eenvoudig de juiste keuze

Wat u kunt verwachten

Denkt u na over een nieuwe uitstraling voor de auto, bijvoorbeeld om er reclame mee te maken? We kunnen u ook met autoreclame goed van dienst zijn, zodat u daarmee een geweldige indruk kunt maken.

Paint Protection Film in Katwijk

Gebruik maken van een Car Paint Protection Film in Katwijk? We zijn uw specialist om de auto mooi te maken en zo te houden. Wij zorgen ervoor dat u geen last heeft van steenslag en krassen, zodat uw auto er als nieuw uit blijft zien.

Prijzen

Benieuwd naar wat het kost om bescherm lak te zetten op uw auto? Bekijk de verschillende kosten, op basis van waar u de lak wilt zetten.

Heeft u vragen over de autoramen blinderen prijs of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen