Bescherming van je auto

Het is niet fijn om je lak te zien beschadigen zonder een beschermlaag erover heen te laten aanbrengen. Wanneer je ervoor kiest om je lak te beschermen van steenslag en andere schades, dan komt Paint Protection Film goed van pas. We brengen een kwalitatieve folie aan op je lak om ervoor te zorgen dat verdere schades afgestoten worden.

Houdt je auto kras en steenslag vrij door je auto te beschermen. Ook wel bekend als anti-steenslag folie, ziet het eruit alsof er geen folie op je auto is aangebracht.

Beschermend tegen schade

De PPF folie zal je lak beschermen tegen verschillende schades. Schades zoals steenslag en krassen maar ook tegen schades die veroorzaakt worden door:

  • Zouten
  • Vogelpoep
  • Oliën
  • Boomhars
  • Insecten
  • Industriële uitstoot

Je autolak blijft op die manier optimaal en onbeschadigd. De folie houdt met succes de factoren tegen die schade zouden veroorzaken op de lak. Door een bescherming van je lak, kun je lang genieten van een mooie auto en profiteren van een hoge restwaarde bij verkoop angezien de lak netjes blijft.

Hoe we de folie aanbrengen

Het aanbrengen van PPF folie is te combineren met een behandeling als Detailing waar huidige krassen op je lak verwijderd worden. We maken gebruik van een nauwkeurige en optimale behandeling om jouw autolak van schades te beschermen.

We bereiden de folie voor en brengen deze dan vakkundig aan. Vervolgens geven we een hitte behandeling aan de folie om eventuele vocht te verwijderen. Je kunt kiezen voor een volledige behandeling waar we alle auto onderdelen voorzien van lakbescherming maar ook voor full front behandeling waarbij we de gehele bumper, motorkap, schermen en spiegels behandelen.

Paint Protection Film laten wrappen | Buitenbos Customs
Paint Protection Film | Buitenbos Customs Paint Protection Film | Buitenbos Customs

Prijzen

Standaard

Spiegels Voorbumper Gedeelte motorkap Gedeelte schermen Exclusief BTW 999,-

Extra

Spiegels Voorbumper Volledig motorkap Volledig schermen Exclusief BTW 1699,-

Volledig

Alle onderdelen Exclusief BTW 3999,-

Veelgestelde vragen

Moet mijn huidige lak vrij zijn van schade?

Nee, maar dat zal wel enorm handig zijn. Wanneer je namelijk kiest voor het verwijderen van schade aan je lak, kun je de restwaarde van je auto verhogen. Je kunt je auto dus zo aanleveren inclusief de lakschade, en als je ervoor kiest om de lakschade te laten verwijderen, dan helpen we je daar graag bij met onze Auto Detailing dienst.

Moet mijn auto schoon zijn bij aanlevering?

Ja graag, want hoe schoner je auto, hoe minder kans op achterblijvend vuil tussen de folie en auto. Zo zal de folie nog beter aangebracht kunnen worden op je lak.

Hoelang duurt het proces?

Ga je voor de volledige Paint Protection Film behandeling? Dan zal het maximaal 4 dagen duren om jouw auto van optimale lakbescherming te voorzien. Voor de voorzijde van je auto geldt dat het maximaal 2 dagen duurt om alles nauwkeurig te behandelen inclusief de wat lastigere plekken.

Krijg ik garantie?

Jazeker, je krijgt 10 jaar garantie op vergeling, barsten, scheuren, vlekken en dofheid. Voor meer informatie kun je altijd gerust contact met ons opnemen.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.