Car Paint Protection Film, professionele lakbescherming

We maken gebruik van een Paint Protection Film die steenslag voorkomt. En die bovendien een andere belangrijke eigenschap heeft. De folie heeft een zelfherstellend vermogen. Kleine krassen en andere beschadigingen verdwijnen na verloop van tijd weer als sneeuw voor de zon.

Wilt u de voorkant van uw auto beschermen, de bescherming verder uitbreiden of uw complete auto vrij houden van krassen, steenslag en andere beschadigingen? Met onze pakketten maakt u eenvoudig de juiste keuze:

Standaard

Spiegels

Voorbumper

Gedeelte motorkap

Gedeelte schermen

Exclusief BTW 999,-

Extra

Spiegels

Voorbumper

Volledig motorkap

Volledig schermen

Exclusief BTW 1699,-

Volledig

Volledig auto

Exclusief BTW 3999,-

Denkt u na over een nieuwe uitstraling voor de auto, bijvoorbeeld om er reclame mee te maken? We kunnen u ook met autoreclame goed van dienst zijn, zodat u daarmee een geweldige indruk kunt maken.

Paint Protection Film in Katwijk

Gebruik maken van een Car Paint Protection Film in Katwijk? We zijn uw specialist om de auto mooi te maken en zo te houden. Wij zorgen ervoor dat u geen last heeft van steenslag en krassen, zodat uw auto er als nieuw uit blijft zien.

Heeft u vragen over de autoramen blinderen prijs of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen