Stoere geblindeerde uitstraling

Verhinderen de rode koplampen en achterlampen de uitstraling van jouw auto? Onze professionals helpen jouw auto een unieke uitstraling te krijgen waar jij tevreden van wordt.

Naast dat geblindeerde koplampen jouw auto meerdere voordelen biedt, geeft het jouw auto een stoere maar vooral indrukwekkende uitstraling.

Verschillende folies

Ga je donkerder in tint, dan krijg je een indrukwekkendere uitstraling. Matte auto's kiezen voor de donkerste variatie om die stoere uitstraling te krijgen. De folies zijn verschillend en bieden uitstekende voordelen met zich mee.

De donkerheid van de folie hangt af van welke variatie je kiest. Zo bieden we de varianten: light smoke, mid smoke, dark smoke om jouw koplampen en achterlampen te smoken. Ook gaat het mooi gepaard met geblindeerde autoruiten om die uitstraling nog mooier te maken.

Koplampen en achterlampen tinten percentages | Buitenbos Customs
Anti-steenslag
UV-bestendig
Stoort het licht niet
Verkleurt niet
Vervangbaar
Scheurt niet

Koplampen tinten

We vinden het belangrijk dat we jouw wensen besprekeen alvorens we met het proces beginnen. Vervolgens reinigen we jouw koplampen van vuil en vet. Dit doen we met vakkundige tools om jouw autolampen een optimale behandeling te bieden.

We snijden de folie op maat bij en bereiden die voor, zodat we die netjes aan kunnen brengen op jouw koplampen. Getinte autolampen worden steeds geliefder door de stoere, luxe en sportieve uitstraling. Rijd weer met volle tevredenheid langs de straten met jouw nieuwe autolampen.

Koplampen tinten | Buitenbos Customs
Achterlampen tinten | Buitenbos Customs

Achterlampen tinten

We vinden het belangrijk dat we jouw wensen besprekeen alvorens we met het proces beginnen. Vervolgens reinigen we jouw achterlampen van vuil en vet. Dit doen we met vakkundige tools om jouw autolampen een optimale behandeling te bieden.

We snijden de folie op maat bij en bereiden die voor, zodat we die netjes aan kunnen brengen op jouw koplampen. De getinte uitstraling wordt steeds geliefder vanwege de stoerheid, luxeheid. Rijd weer met volle tevredenheid langs de straten met jouw nieuwe aanwinst.

Prijzen voor tinten/smoken

Koplampen

Vanaf 100,-

Achterlampen

Vanaf 100,-
Koplampen tinten/smoken | Buitenbos Customs Achterlampen tinten/smoken | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Werken de koplampen nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken. De folie zal hierop komen te liggen en heeft voor de rest geen negatieve invloed op de werking van je autolampen.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten aan een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Krijg ik garantie?

Jazeker. Je krijgt een levenslange garantie op breken, scheuren, demetalliseren en enige fouten in de lijm laag voor zolang de originele bestuurder het voertuig bezit.


Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor een nieuwe uitstraling? We helpen je graag.