Blindering van auto lampen

Staan die roodkleurige kop- en acherlampen niet goed bij je auto? Dan is het blinderen ervan een goede optie om de uitstraling te verfraaien.

We verduisteren jouw auto lampen met kwalitatieve folie. Je kunt bij ons ook terecht als je jouw reflectoren en mistlampen wilt blinderen.

Zin in iets nieuws dat jouw auto die uitstraling biedt dat het verdiend? Onze specialisten helpen je graag bij het vervullen van je auto wensen.

Anti-steenslag
UV-bestendig
Licht stabiel
Verkleurt niet
Vervangbaar
Scheurt niet

Een stoere uitstraling

Je hebt bij het blinderen van je koplampen keus uit verschillende tinten. Hoe donkerder je dan gaat, hoe indrukwekkender de uitstraling wordt.

Bespreek jouw mensen met je vaste contactpersoon en wij doen de rest. We plaatsen een donkere folie op jouw koplampen, achterlampen, reflectoren en mistlampen.

Als jouw auto dan volledig gewrapt is, of een donkere kleur heeft, dan kunnen de lampen jouw auto in uitstraling hinderen. We helpen je graag van die standaard look af te komen.

Koplampen blinderen | Buitenbos Customs

Het proces van blindering

Allereerst komen we graag te weten wat jouw wensen zijn. Kies de tint die het beste bij je past. Vervolgens maken we de lampen schoon van vuil en vet, om dan de folie aan te brengen.

We strijken de folie strak met vakkundige tools, zodat alle vormen gedekt zijn. Jouw kop- of achterlampen blinderen we binnen twee tot drie werkuren. Terwijl we bezig zijn krijg je toegang tot de WiFi. Wachten niet mogelijk? Dan bieden we je een gratis leenauto aan.

Koplampen tinten/smoken | Buitenbos Customs Achterlampen tinten/smoken | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het blinderen?

Je kunt bij ons al vanaf 100 jouw kop- of achterlampen tinten. Samen kan het natuurlijk ook. Vraag jouw op maat gemaakte offerte aan.

Werken de koplampen nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken. De folie zal hierop komen te liggen en heeft voor de rest geen negatieve invloed op de werking van je autolampen.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten aan een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Krijg ik garantie?

Jazeker. Je krijgt een levenslange garantie op breken, scheuren, demetalliseren en enige fouten in de lijm laag voor zolang de originele bestuurder het voertuig bezit.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.