Kosten voor carwrapping

De kosten om jouw volledige auto te wrappen liggen gemiddeld tussen de 1250,- en 4000,-. Hoe duur auto wrappen is hangt af van de type en grootte auto. De prijzen zijn voor kleine auto's als Mini Cooper het laagst, en voor bedrijfsbussen het hoogst.

We behandelen elk type auto en staan klaar om jouw auto van professionele wrapping te voorzien. Wil je slechts een aantal details laten wrappen? Vraag dan jouw vrijblijvende offerte aan.

Kleine personenauto’s v.a €1250,-

Middel personenauto’s v.a €1500,-

Grote personenauto’s v.a €1750,-

Station v.a €1950,-

SUV/MPV v.a €2150,-

Bedrijfswagen v.a €2150,-

Kosten auto wrappen: 2 belangrijke factoren

1. Model auto dat je rijdt

We bepalen de auto wrappen kosten deels aan de hand van het model dat je rijdt, zowel wanneer je daarvan een deel als de gehele auto van wrap wilt voorzien.

De ene auto is de andere niet, sommige modellen zijn veel groter dan anderen. Een auto uit het A-segment is heerlijk compact om mee door de stad te rijden en hoeft niet veel te kosten als je die wilt laten wrappen.

We hebben er weinig materiaal voor nodig en hoeven er relatief weinig tijd in te steken. Een auto uit het C- of D-segment kost al wat meer tijd en met een SUV zijn we een stuk langer bezig.

2. Onderdelen om te wrappen

We moeten onderdelen demonteren om die te kunnen wrappen. De grootte en het aantal onderdelen is van invloed op de prijs die we berekenen.

We hebben veel ervaring met diverse merken en modellen, waardoor we je goed kunnen aangeven wat de kosten zullen zijn. Vraag jouw op maat gemaakt offerte aan om een precieze prijsindicatie te krijgen.

Voordelen van carwrap

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.