Laat je autoramen blinderen door de specialist!

check

Betaalbaar, vanaf 169,-

check

Gratis leenauto

check

Klaar terwijl je wacht

leenauto
garantie
Pijl
Leenauto

Je autoramen laten blinderen in omstreken Leiden

Jouw auto voorzien van extra veiligheid en een stoere uitstraling. Door je autoramen te laten blinderen, mag je profiteren van verschillende andere voordelen. We helpen al meer dan vijf jaar honderden klanten met het blinderen van hun autoramen.

Door donkerder te gaan in tint, maak je de uitstraling indrukwekkender. Binnen de kortste keren rijd je met geblindeerde autoruiten weer door de straten, nu met een frissere uitstraling.

Hoe blinderen wij jouw ruiten en is het wel veilig wanneer de tinten geblindeerd worden? Wat mag volgens de EU wel en wat niet? Krijg antwoord op al je vragen.

Verschillende folie tinten

Onze foliën komen speciaal uit de Verenigde Staten. De leverancier Suntek verkoopt verschillende series en kleuren van hoogwaardige kwaliteit. Hun folies zijn bovendien makkelijk installeerbaar.

Elke tint is uniek op zijn eigen manier en bied je ook verschillende voordelen aan. Ook zijn onze tinten geschikt voor bolle autoruiten. Wij hebben hiervan verschillende tinten beschikbaar die voldoen aan de regels van de EU.

Kies de passende tint uit voor jouw auto en geniet van verschillende voordelen waaronder meer veiligheid en bescherming van UV stralen.

Verschillende autoruit folie | Buitenbos Customs
Autoruit tint 70% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

Carbon 70

De lichte tint filtert UV stralen van binnenstralend zonlicht. Je krijgt nog wel licht binnen jouw auto, maar de UV stralen worden tot wel 99% tegengehouden. Deze tint wordt meestal gebruikt bij de voorpoortieren en de voorruit van een auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 38% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 35

Bij deze tint de personen te zien doordat er door de tint ingekeken kan worden. Ook kan er nog wel de ruiten uit gekeken worden waardoor kinderen die leuke ervaring krijgen. Geschikt voor de zijruiten van jouw auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 22% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 20

Houd je van die donkere uitstraling van je achterportieren maar wil je nog wel dat er uit de ramen gekeken kan worden? Dan past deze tint bij jouw auto. Meest gekozen voor de achterruiten van de auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 15% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 15

Voor die mooie uitstraling van jouw auto die niet compleet verduisterd is door de tint. Deze folie past vooral bij sportieve en stoere auto's. De inkijk wordt sterk verhinderd waardoor je veel privacy hebt.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 5% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 05

Meest gekozen door bedrijfsbussen en personenauto's die privacy hoogst hebben zitten. De tinten bieden een verduistering die zo donker is dat er niet meer binnen de auto gekeken kan worden.

Offerte aanvragen

Voordelen van autoramen blinderen bij Buitenbos Customs

  Vinkje

  Je hebt meer privacy. Afhankelijk van de tint die je kiest

  Vinkje

  Onze geblindeerde autoruitfolie werkt zonwerend en houdt warmte buiten

  Vinkje

  Je voorkomt verkleuring van jouw interieur

  Vinkje

  Uv-straling wordt grotendeels tegengehouden door onze autoruitfolie.

  Vinkje

  Je voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Jouw auto beslaat minder snel. Onze autoruitfolie bevat een warmte-absorptiewaarde van 8%

  Vinkje

  Je voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Jouw auto is beschermd tegen glasscherven. Mocht jouw autoruit breken tijdens een ongeval of botsing, dan zwerven de glasscherven niet door de auto, want die zitten voor het grootste deel vastgeplakt aan de autoruitfolie. Een stuk veiliger dus.

  Vinkje

  Het geeft jouw auto een luxe, stoere uitstraling. Tot slot staat het ook gewoon ontzettend mooi!

  Vinkje

  Je bespaart brandstof. Dankzij de folie is de temperatuur in de auto constant, waardoor je op brandstof bespaart voor het koelen of verwarmen van de auto

Wat zijn de regels voor blindering?

De EU heeft vastgesteld dat de voorruit minimaal 75% licht door moet laten. Voor de zijruiten en voordeuren geldt minimaal 55%. De achterruit en zij achterruiten gelden geen regels.

Let wel op dat een rechterbuitenspiegel verplicht is wanneer je kiest voor een donkere achterruit. Je zal dus niet worden aangehouden vanwege je raamtinten, mits deze regels worden gevolgd.

Let op: Wil je jouw achterruit laten blinderen? Dan is een rechterbuitenspiegel op de auto verplicht.

Jouw voorkeuren

We bespreken graag met je wat jouw preferenties en voorkeuren zijn in de type model en voordelen. Zo kun je bij ons ervoor kiezen om slechts één raam te laten blinderen als daar behoefte naar is.

Je ontvangt advies over de percentage en informatie over hoe de blindeerfolie wordt aangebracht. Jouw auto is welkom bij ons in omstreken Leiden, en zo vele anderen inclusief Tesla.

Behandeling van jouw ruiten

Je autoruiten worden gereinigd van vuil met onze vakkundige tools. Daarna maken we de folie op maat klaar. Na het volgen van de procedure, brengen wij de folie aan op de ruit zonder enige bubbels, vuil of lucht. Als je een folie niet professioneel laat aanbrengen, kan dit negatieve gevolgen hebben voor je autoramen.

We blinderen de autoramen, zonder dat we de auto hoeven te demonteren zoals bij coaten bijvoorbeeld gebruikelijk is. Tenslotte volgt er een eindproces waarbij we de overige kleine luchtbubbeltjes eruit halen.

Autoramen laten blinderen Leiden | Buitenbos Customs

Reeds behandelde auto's

Levenslange garantie

Jouw autoramen worden voorzien van een professionele behandeling. Zo vinden we het belangrijk om de folie optimaal aan te brengen op je ruiten om jouw auto de stoerheid en veiligheid te bieden die het indrukwekkender maakt.

Bij ons heb je geen zorgen over de kwaliteit van de behandeling en folies. Slechts één keer hoeven jouw autoramen geblindeerd te worden om daar levenslang plezier aan te hebben.

Meer privacy in je auto en voorkomen dat de glasscherven alle kanten op vliegen in een ongeluk? We adviseren je welke folie het beste zal zorgen voor deze voordelen. Bespreek jouw wensen en behoeften met jouw vaste contactpersoon om de trots voor jouw auto te vergroten.

Veelvoorkomende twijfels

Is het blinderen van autoramen wel toegestaan?

Ja. wij gebruiken tinten die wettig toegestaan zijn in Europa. Daarnaast zijn wij in bezit van een meet instrument waarin wij dit kunnen bewijzen. Klik hier voor meer informatie.

Worden mijn autoruiten gedemonteerd?

Nee, over het algemeen worden de autoruiten in tact gelaten. Wel zijn er uitzonderingen. Dit kan liggen aan de autosoort. Ongeacht of het gedemonteerd zal worden of niet, zijn wij in bezit van vakkundige mensen die ervaring en kennis hebben over beide soorten diensten. Wij zullen niet impulsief je ramen eruit halen.

Werkt de achterruit nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken! De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.

Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?

Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten maken bij een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Krijg ik garantie?

Zeker. Je krijgt een levenslange garantie op breken, scheuren, demetalliseren en enige fouten in de lijm laag voor zolang de originele bestuurder het voertuig bezit.


Prijzen

Prijzen

Hatchback 3-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 169,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x deurruit Inclusief BTW 189,-
Offerte aanvragen

Coupe 2-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 199,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 239,-
Offerte aanvragen

Sedan 4-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 269,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

Bedrijfswagen

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.