Laat je autoramen tinten door de specialist!

check

Betaalbaar, vanaf 169,-

check

Gratis leenauto

check

Klaar terwijl je wacht

leenauto
garantie
Pijl
Leenauto

Autoramen blinderen in omstreken Leiden

De autoramen blinderen in omstreken Leiden? Het is één van onze diensten om van jouw auto jouw trots te maken. We gebruiken een professionele folie, beschikbaar in verschillende tinten. We blinderen de autoramen, zonder dat we de auto hoeven te demonteren zoals bij coaten gebruikelijk is.

Voordelen van autoramen blinderen bij Buitenbos Customs

  Vinkje

  Je hebt meer privacy. Afhankelijk van de tint die je kiest

  Vinkje

  Onze geblindeerde autoruitfolie werkt zonwerend en houdt warmte buiten

  Vinkje

  Je voorkomt verkleuring van jouw interieur

  Vinkje

  Uv-straling wordt grotendeels tegengehouden door onze autoruitfolie.

  Vinkje

  Je voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Jouw auto beslaat minder snel. Onze autoruitfolie bevat een warmte-absorptiewaarde van 8%

  Vinkje

  Je voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Jouw auto is beschermd tegen glasscherven. Mocht jouw autoruit breken tijdens een ongeval of botsing, dan zwerven de glasscherven niet door de auto, want die zitten voor het grootste deel vastgeplakt aan de autoruitfolie. Een stuk veiliger dus.

  Vinkje

  Het geeft jouw auto een luxe, stoere uitstraling. Tot slot staat het ook gewoon ontzettend mooi!

  Vinkje

  Je bespaart brandstof. Dankzij de folie is de temperatuur in de auto constant, waardoor je op brandstof bespaart voor het koelen of verwarmen van de auto

Let op: kies je voor een donkere achteruit? Dan is een rechterbuitenspiegel op de auto verplicht.

Autoraam blinderen: wat mag volgens de EU?

Ieder autoraam dat we blinderen voldoet 100% aan de Europese regels. Wij kennen de richtlijnen en minimale lichtdoorlatendheid. De voorruit dient minimaal 75% licht door te laten, de zijruiten aan de voorkant minimaal 55%. Voor de achterruit en de zijruiten aan de achterkant gelden geen regels voor.

Je zult dan ook geen geblindeerde autoruiten van Buitenbos Customs tegenkomen die níet aan de wet- en regelgeving voldoen. Je kunt bij ons kiezen uit 7 verschillende tinten blindeerfolie.

Wat je kunt verwachten

Levenslange garantie

We zullen de autoramen blinderen met onze professionele folie die we vakkundig aanbrengen. Onze professionele folie is gemaakt om slechts één keer goed aan te hoeven brengen. Wij geven dan ook geen jaar garantie, maar bieden standaard levenslange garantie. Bij Buitenbos Customs heb je geen zorgen over de kwaliteit. Je hoeft jouw ruiten maar één keer te laten blinderen en hebt hier een leven lang plezier van.

We gebruiken verschillende folies om de autoramen te blinderen. Wil je meer privacy, de warmte weren of vind je vooral de veiligheid belangrijk? Wij adviseren je graag de folie die we daar het best voor kunnen gebruiken.

Autoramen blinderen in omstreken Leiden

De autoramen tinten in omstreken Leiden? Het is één van onze specialiteiten. Voor scherpe prijzen kun je de autoramen blinderen. Profiteer van ons voordeel en laat jouw ruit(en) al vanaf €169 geheel naar wens tinten.

Vinkje Vanaf €169,- Vinkje Gratis leenauto Vinkje Levenslange garantie! Vinkje Klaar terwijl je wacht Vinkje Goedkoopste uit de regio

Kom even langs bij ons bij Scheepmakerstraat 21 te Katwijk en krijg een gratis leenauto terwijl jouw autoramen worden geblindeerd door de goedkoopste uit de regio!

Prijzen

Benieuwd naar de autoramen blinderen kosten? Bekijk de verschillende modellen en kosten, op basis van het aantal ruiten waar het om gaat.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.