Maak kennis met Buitenbos Customs

Over de oprichter Abdullah Attaie, ‘Ik besefte dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken’

Oprichter Abdullah Attaie (35) heeft jarenlange ervaring in het ondernemen. Voordat Buitenbos Customs in beeld was, heeft hij gewerkt als eigenaar van een koeriersbedrijf genaamd Randstad Koeriers. Na drie jaar heeft hij genoeg mogen proeven en zien van de pakketjes: Hij is klaar voor wat nieuws. Attaie wilde zijn oorspronkelijke, diepgewortelde verlangen uitoefenen, namelijk; het verfraaien van auto’s! Zo is hij de uitdaging aangegaan. Sindsdien is de rest geschiedenis: Buitenbos Customs is een feit en tot heden al jaren succesvol.

Wat in het begin begon met een paar klanten per week, is zo uitgelopen tot 700+ klanten per jaar. Door de jaren heen heeft Abdullah veel klanten succesvol gesproken, deals afgesloten, auto’s verfraaid en verholpen. In 2014 was hij officieel begonnen met Buitenbos Customs en is het zo gegroeid naar het bedrijf tot wat het nu is. Mededankzij zijn ervaring in auto’s tinten, bestickeren en goede service heeft hij een betrouwbaar naam gekregen en zo dus ook loyale klanten. ‘Door de prestaties hier bij Buitenbos heb ik loyale klanten kunnen opbouwen’. Alhoewel professionele ervaring en vakkundige apparatuur in beeld zijn, biedt Attaie toch scherpe prijzen aan. Dit vindt hij belangrijk voor zowel de klanten als zijn eigen bedrijf.

Over het bedrijf Buitenbos Customs

Buitenbos Customs is van start gegaan in 2014 met als eigenaar Abdullah Attaie. ‘Bij Buitenbos Customs geloven wij in drie belangrijke aspecten: flexibiliteit, service en nogmaals, klantenservice. Ook staan wij bekend om onze laagdrempeligheid. Wij komen afspraken na, hoe en wanneer jij dat wilt. Bij Buitenbos Customs houden wij ons bezig met auto’s blinderen, autoreclame, auto wrappen, auto detailing en paint protection film. Buitenbos Customs is een eenmanszaak die al jaren goed loopt d.m.v. kwaliteit, natuurlijke reclame en professionaliteit’, aldus eigenaar Attaie.

Wil jij meer weten over onze dienstverlening of prijzen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Of bekijk onze diensten en prijzen pagina’s voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.