Chrome verwijderen van je auto

Ben je uitgekeken naar de chrome delen van je auto? En merk je dat het ontchromen je meer tevredenheid zal geven? Onze specialisten ontchromen de delen waarvan jij dat wilt.

We wrappen de chrome delen in de folie die jij kiest. Zo kun je uit verschillende folies kiezen, waaronder: mat, satin of hoogglans. De kleuren zijn voor ons ook geen probleem.

Jouw auto krijgt vooral een stoere en luxe uitstraling wanneer je de chrome delen wilt verwijderen. Het mooie hiervan is dat we de delen met folie wrappen, en je dus altijd weer de wrap kunt laten verwijderen.

Autodelen ontchromen

De sierlijsten, grille en emblemen kunnen voor een onaantrekkelijke uitstraling zorgen. Je kunt deze auto onderdelen door onze specialisten laten ontchromen.

Wanneer je jouw auto dan in een volledig nieuwe kleur hebt laten wrappen, dan kunnen de chrome delen de uitstraling wat verminderen.

Een zwarte grille, sierlijsten of emblemen? We staan voor je klaar. Uiteraard kun je ook andere kleuren kiezen naast zwart.

Chrome Delete auto | Buitenbos Customs

Chrome delete proces

Onze specialisten komen eerst graag te weten welke auto onderdelen jij wilt ontchromen. De grille, sierlijsten of emblemen ontchromen? We bespreken het graag.

We maken de chrome delen eerst vrij van vuil en vet. Vervolgens plaatsen we er wrap folie op om deze te ontchromen. We maken het strak om de vormen goed te dekken.

De folies die we gebruiken zijn van Avery, 3M en Hexis. We kiezen voor kwaliteit om jouw auto een optimale behandeling te bieden. We zijn minimaal een werkdag bezig met het ontchromen van je auto. Dat is afhankelijk van de delen die behandelt moeten worden.

Chrome delete auto | Buitenbos Customs Chrome delete auto | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Wat zijn de prijzen?

Wil je jouw raamlijsten ontchromen? Dan kost het vanaf 250,- voor de optimale behandeling zodat jij kunt genieten van een nieuwe uitstraling. Klik hier om jouw offerte aan te vragen voor als je grille, emblemen of raamlijsten wilt ontchromen.

Hoelang duurt het chrome delete proces?

Afhankelijk van jouw wensen gebruiken een op maat gemaakte proces waarbij we jouw auto ontcromen. Zo duurt het gewoonlijk een werkdag om jouw sierlijsten, grille of andere delen te ontchromen. Wil je alle chrome laten verwijderen van je auto? Dan zijn we daar twee dagen mee bezig.

Hoe voeren jullie de ontchroming uit?

Het vereist vakkundige tools om chrome delete uit te voeren. Om de wrapfolie professioneel uitgesneden dienen te worden langs de chromen delen, is het essentieel om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen. We snijden daarom nooit in de rubber die aan de chrome delen van jouw sierlijsten vastzitten. We demonteren zo veel mogelijk onderdelen waar dat mogelijk is. Zo werken we nauwkeurig om de optimale behandeling te bieden.

Beschermt de wrapfolie tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt het chroom en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Gemakkelijk met een haarfohn zijn krasjes verwijderbaar zonder dat professionele tools vereist zijn.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto ontchroomd is, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de aangebrachte wrapfolie. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke merken wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.