Stoere uitstraling

Wanneer je wel zo'n beetje klaar bent met al dat chroom op je auto, kies je voor de dienst: Chrome delete. Jouw auto krijgt vervolgens een uitstraling naar wens. Kies uit verschillende soorten wrapfolie om jouw auto te laten ontchromen.

Krijg keus uit de folies: Mat satijn, carbon, hoogglans en brushed steel om jouw auto een indrukwekkende uitstraling te geven. Weet je al welke folie je wilt laten toepassen? We zijn nu al benieuwd naar jouw keus.

We helpen je eventueel altijd wanneer je nog niet weet wat voor uitstraling je jouw auto wilt geven. Hoogglans geeft jouw auto die glanzende uitstraling voor als je wat glans wilt behouden bij verwijdering van chroom.

Verschillende wrapfolies

Wanneer we met je auto aan de slag gaan, maken we gebruik van hoogwaardige merken folies. Zo straalt jouw auto en worden alle hoeken vakkundig en professioneel behandeld. De folies die wij gebruiken zijn:

  • Avery car wrap
  • 3M car wrap
  • Hexis car wrap

Jouw voordelen bij Buitenbos Customs

Een mooie en nieuwe uitstraling

Verwijderbare folie, de lak blijft onbeschadigd

Bescherming van jouw lak tegen UV-licht, slijtage en krassen

Volledig of gedeeltelijk mogelijk (grille, sierlijsten en emblemen)

Tot 6 maanden garantie op de folie

Sierlijsten ontchromen

Wanneer je auto glanst door de standaard chrome sierlijsten, kan het de uitstraling van jouw auto verminderen wanneer je ervoor kiest om jouw auto unieker te maken met carwrap bijvoorbeeld.

We zorgen er allereerst voor dat je sierlijsten vrij zijn van vuil en vet. Zo brengen we de wrapfolie aan die een langer levenduur krijgt. Met uiterste precisie en maatwerk worden je sierlijsten ontchroomd met de door jou gekozen wrapfolie. Geniet van een unieke en mooie uitstraling van jouw auto.

Sierlijsten ontchromen | Buitenbos Customs
Grille ontchromen | Buitenbos Customs

Grille ontchromen

Het komt al vaak genoeg voor dat auto's een chrome grille hebben, en dan kan jouw auto een standaard uitstraling afgeven. Door wrapfolie aan te laten brengen op de grille ziet je auto er een stuk interessanter uit.

Rijd door de straten met een unieke en stoere uitstraling door de details van jouw auto te laten wrappen. Ontchroom grille met de type folie waar jij een voorkeur voor hebt om de trots voor jouw auto te vergroten. Onze specialisten helpen je graag bij het geven van een unieke, sportieve, luxe en stoere uitstraling.

Embleem ontchromen

Auto's krijgen standaard een chrome embleem bij aankoop. Toch kiezen mensen ervoor om hun emblemen te laten ontchromen. Wanneer jouw auto dan volledig is ontchroomd, kan zo'n logo frustrerend zijn. We helpen je graag met dit probleem door wrapfolie aan te brengen op jouw beeldmerk.

We reinigen het van vuil en vet zodat de aangebrachte wrapfolie langer meegaat. Zo kun je lang genieten van een stoere uitstraling. Kies uit verschillende wrapfolies om jouw unieke smaak terug te brengen in je auto.

Embleem ontchromen | Buitenbos Customs
Chrome delete auto | Buitenbos Customs Chrome delete auto | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Wat zijn de prijzen?

Wil je jouw raamlijsten ontchromen? Dan kost het vanaf 250,- voor de optimale behandeling zodat jij kunt genieten van een nieuwe uitstraling. Klik hier om jouw offerte aan te vragen voor als je grille, emblemen of raamlijsten wilt ontchromen.

Hoelang duurt het chrome delete proces?

Afhankelijk van jouw wensen gebruiken een op maat gemaakte proces waarbij we jouw auto ontcromen. Zo duurt het gewoonlijk een werkdag om jouw sierlijsten, grille of andere delen te ontchromen. Wil je alle chrome laten verwijderen van je auto? Dan zijn we daar twee dagen mee bezig.

Hoe voeren jullie de ontchroming uit?

Het vereist vakkundige tools om chrome delete uit te voeren. Om de wrapfolie professioneel uitgesneden dienen te worden langs de chromen delen, is het essentieel om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen. We snijden daarom nooit in de rubber die aan de chrome delen van jouw sierlijsten vastzitten. We demonteren zo veel mogelijk onderdelen waar dat mogelijk is. Zo werken we nauwkeurig om de optimale behandeling te bieden.

Beschermt de wrapfolie tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt het chroom en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Gemakkelijk met een haarfohn zijn krasjes verwijderbaar zonder dat professionele tools vereist zijn.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto ontchroomd is, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de aangebrachte wrapfolie. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke merken wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor een nieuwe uitstraling? We helpen je graag.