fbpx
(071) 408-6737 Ieder werkdag tussen 09.00 en 17.00
Detailing-auto

Diensten

Wij zijn uw specialist in mooie auto’s, autoreclame en vakkundige bescherming van de autolak. Wij zorgen er in Katwijk voor dat we uw auto laten stralen en de mooie uitstraling zo lang mogelijk behouden. Ontdek de verschillende diensten waarmee we u graag van dienst zijn.

Autoramen blinderen

Meer privacy, minder warmte of gewoon zorgen voor een stoere en sportieve uitstraling van de auto? Wij kunnen de autoramen blinderen, standaard voor scherpe prijzen vanaf €169.

Paint Protection Film

De lak van uw auto professioneel beschermen? Wij brengen een Car Paint Protection Film voor u aan. Vakkundige bescherming tegen steenslag, krassen en andere beschadiging dankzij een sterke polymeer-folie.

Autoreclame

Uw personen- of bedrijfsauto laten bestickeren of beletteren? Wij brengen de autoreclame die u wenst er professioneel op aan. Uw logo, slogan of een andere tekst op de auto met het ontwerp dat u voor ogen heeft.

Auto wrappen

Een matte of nieuwe kleur voor uw auto, zonder dat we lak hoeven te spuiten. Wij kunnen uw auto wrappen in iedere kleur en uitstraling die u wenst. Standaard met 5 jaar garantie op de carwrap van uw auto.

Auto detailling

Uw auto professioneel laten reinigen, poetsen of restaureren? Auto detailling maakt uw auto weer als nieuw, zowel van binnen als van buiten. Ontdek onze pakketten voor lakverzegeling en detailen.

Heeft u vragen over een van onze diensten of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 06 317 88 501 of gebruik het online contactformulier.

Sluit Menu
Bellen