Laat je autoruiten blinderen door de specialist!

check

Betaalbaar, vanaf 169,-

check

Gratis leenauto

check

Klaar terwijl je wacht

Gratis leenauto bij ruiten tinten omstreken Zoetermeer | Buitenbos Customs
Levenslange garantie op getinte ruiten omstreken Zoetermeer | Buitenbos Customs
Pijl
Leenauto

Autoruiten blinderen in omstreken Zoetermeer

Je mist wellicht een extraatje dat je auto een stuk interessanter en stoerder zal maken. Bij het verduisteren van je ruiten krijg je meteen wat je wilt. Het heeft immers ook andere voordelen waar je vast en zeker nog niet van afweet. We brengen de folie voorzichtig en met precisie aan op je ruiten. Zo kun je er lang van genieten zonder dat het eraf valt.

Is het wel veilig om je ramen te tinten? Zitten er bepaalde regels aan vast die opgevolgd dienen te worden om boetes te voorkomen? Deze vragen worden voor je beantwoord.

Maatwerk behandeling

Voor het aanbrengen van de juiste folie en afwerking is vakkundigheid vereist. Het is dus niet handig om zelf je ruiten te blinderen omdat je dan de kans loopt dat jouw autoruiten beschadigd raken.

Het is dus handig om professionals in te zetten die er jaren ervaring mee hebben, want niemand wil autoramen die maar voor een korte tijd geblindeerd blijven.

Onze klanten genieten van hun getinte ramen en zijn daar zeer tevreden mee. Voor jouw veiligheid en stoere uitstraling kies je voor een kwalitatieve behandeling van je auto. We staan voor je klaar zodat jij weer met volle tevredenheid kunt rijden in je stoere auto.

Wat zijn de regels?

De voorruit van je auto dient 75% licht door te laten. Zo geldt het voor de zijruiten en voordeuren dat er minimaal 50% licht doorgelaten moet worden. Voor de achterruit en zij achterruiten gelden geen vastgestelde regels. De EU heeft dus slechts voor de voorruit en voorportieren van je auto regels vastgesteld die nagevolgd dienen te worden om boetes te voorkomen.

Een rechterbuitenspiegel is verplicht wanneer je voor een donkere achterruit kiest. Je zult dus niet aangehouden worden vanwege je raamtinten, tenzij je de regels tegengaat. Gelukkig houden wij ons aan de regels om jou op boetes te besparen.

Let op: Wil je jouw achterruit laten blinderen? Dan is een rechterbuitenspiegel op de auto verplicht.

Autoruit tint 70% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

Carbon 70

De lichte tint filtert UV stralen van binnenstralend zonlicht. Je krijgt nog wel licht binnen jouw auto, maar de UV stralen worden tot wel 99% tegengehouden. Deze tint wordt meestal gebruikt bij de voorpoortieren en de voorruit van een auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 38% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 35

Bij deze tint de personen te zien doordat er door de tint ingekeken kan worden. Ook kan er nog wel de ruiten uit gekeken worden waardoor kinderen die leuke ervaring krijgen. Geschikt voor de zijruiten van jouw auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 22% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 20

Houd je van die donkere uitstraling van je achterportieren maar wil je nog wel dat er uit de ramen gekeken kan worden? Dan past deze tint bij jouw auto. Meest gekozen voor de achterruiten van de auto.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 15% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 15

Voor die mooie uitstraling van jouw auto die niet compleet verduisterd is door de tint. Deze folie past vooral bij sportieve en stoere auto's. De inkijk wordt sterk verhinderd waardoor je veel privacy hebt.

Offerte aanvragen
Autoruit tint 5% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 05

Meest gekozen door bedrijfsbussen en personenauto's die privacy hoogst hebben zitten. De tinten bieden een verduistering die zo donker is dat er niet meer binnen de auto gekeken kan worden.

Offerte aanvragen

Alle voordelen van blinderen op een rij

Jouw wensen laten verwerken

We bespreken altijd graag jouw wensen en staan klaar voor het verfraaien van jouw autoruiten. Laat ons weten welke tint en indruk je wilt afgeven van je auto. We beschikken over verschillende folies met verschillende donkerheid percentages.

Weet je niet welke tint je precies wilt aanbrengen? We geven je dan graag advies over welke het beste zijn voor jouw wensen. Hoe donkerder je gaat in tint, hoe indrukwekkender de uitstraling wordt.

Autoruiten blinderen kosten

De kosten voor blindering bedraagt bij ons al vanaf 169,-. Dat maakt ons de voordeligste van de regio. De prijzen zijn op basis van de type auto en het aantal ruiten door ons vastgesteld. Wil je slechts je achter- of voorruit blinderen? Vraag dan vrijblijvend jouw op maat gemaakte offerte aan.

Hatchback 3-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 169,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x deurruit Inclusief BTW 189,-
Offerte aanvragen

Coupe 2-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 199,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 239,-
Offerte aanvragen

Sedan 4-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 269,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

Bedrijfswagen

Levenslange garantie

De folie die we aanbrengen, hoeven slechts één keer aangebracht te worden. De folie plakt goed vast aan je ruiten omdat we een vakkundig proces hanteren. Je krijgt eventueel levenslange garantie omdat we vertrouwen in ons professionele aanpak.

Maak je dus vooral geen zorgen over de kwaliteit. Levenslange plezier krijgen van je geblindeerde autoramen? We staan altijd voor je klaar en bieden je in de wachttijd een gratis leenauto aan. Waarborg de privacy in je auto, houd de kou en warmte buiten en bescherm jezelf tegen glasscherven bij ongelukken.

Behandelde autoruiten

BMW ruiten blinderen | Buitenbos Customs Ford ruiten blinderen | Buitenbos Customs
Minicooper ruiten blinderen | Buitenbos Customs Golf ruiten blinderen | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Is het blinderen van ruiten wel toegestaan?

Ja, zolang er aan de regels omtrent blindering gehouden wordt. In Nederland omvatten deze dat de voorruit en voorportieren 55% licht door moeten laten schijnen. Voor de achterportieren en achterruit gelden geen regels.

Blijft de prijs hetzelfde per tint?

Ja. De tinten die ons beschikbaar zijn, hebben dezelfde prijs. Hier zit dus geen verschil in.

Werkt de achterruit nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken. De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.

Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?

Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten aan een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Wat is het verschil tussen coating en blindering met folie?

Bij het coaten van je autoruiten worden deze allereerst gedemonteerd. Bovendien verandert de kleur van de coating na verloop van tijd. Het krijgt dan een paarse/blauwe kleur.

Bij blindering loop je de risico niet dat de kleur na verloop van tijd verandert. Het is krasbestendig en houdt de UV stralen tegen. Bovendien is het mogelijk om de folie te laten verwijderen.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We verwelkomen je graag.