Jouw ramen laten tinten

Wanneer je ervoor kiest om je Tesla ramen te blinderen, wil je natuurlijk dat er gebruik wordt gemaakt van een professionele aanpak. Jouw auto is bij de specialisten van Buitenbos Customs in goede handen. We zorgen ervoor dat jij weer met volle tevredenheid kunt rondrijden in je stoere Tesla.

Vanaf € 269,- Gratis leenauto! Levenslange garantie! Klaar terwijl je wacht Goedkoopste uit de regio

De voordelen van getinte autoramen

Vinkje Stoere en sportieve uitstraling dankzij getint glas

Vinkje Meer privacy: tot 95% minder inkijk

Vinkje Flexibel: eventueel weer makkelijk te verwijderen

Vinkje Goedkoper dan coaten

Vinkje Tot 60% koeler in de auto

Vinkje Keuze uit 5 tinten

Voor alle modellen

Bij ons kun je terecht voor elke type en model van Tesla, van model S en model X tot model 3. We specialiseren ons in het blinderen van verschillende auto's, van Hatchback tot SUV. De vingers zijn er wel voor nodig om elke hoek van je ruit vakkundig te behandelen met de door jou gekozen tint.

We bespreken graag jouw behoeften en komen je graag tegen in ons autogarage. Hoe donkerder je gaat in tint, hoe indrukwekkender de uitstraling van je auto wordt.

Ruiten tinten prijzen

Model S

269,-

Beschrijving: voor 5 deuren vanaf B-style Afspraak maken

Model 3

349,-

Beschrijving: voor 5 deuren vanaf B-style Afspraak maken

Model X

299,-

Beschrijving: voor 7 deuren vanaf B-style Afspraak maken

Veelvoorkomende twijfels

Is het blinderen van autoramen wel toegestaan?

Ja. wij gebruiken tinten die wettig toegestaan zijn in Europa. Daarnaast zijn wij in bezit van een meet instrument waarin wij dit kunnen bewijzen. Bekijk de wetgeving van geblindeerde autoramen voor meer informatie.

Worden mijn autoruiten gedemonteerd?

Nee, over het algemeen worden de autoruiten in tact gelaten. Wel zijn er uitzonderingen. Dit kan liggen aan de autosoort. Ongeacht of het gedemonteerd zal worden of niet, zijn wij in bezit van vakkundige mensen die ervaring en kennis hebben over beide soorten diensten. Wij zullen niet impulsief je ramen eruit halen.

Werkt de achterruit nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken! De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.

Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?

Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten maken bij een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Krijg ik garantie?

Zeker. Je krijgt een levenslange garantie op breken, scheuren, demetalliseren en enige fouten in de lijm laag voor zolang de originele bestuurder het voertuig bezit.


Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.