Nieuwe stoere uitstraling

Wanneer je ervoor kiest om je Tesla ramen te blinderen, wil je natuurlijk dat er gebruik wordt gemaakt van een professionele aanpak. Jouw auto is bij de specialisten van Buitenbos Customs in goede handen. We zorgen ervoor dat jij weer met volle tevredenheid kunt rondrijden in je stoere Tesla.

Vanaf € 269,- Gratis leenauto! Levenslange garantie! Klaar terwijl je wacht Goedkoopste uit de regio

Keus uit verschillende tinten

Onze foliën komen speciaal uit de Verenigde Staten. De leverancier Suntek verkoopt verschillende series en kleuren van hoogwaardige kwaliteit. Hun folies zijn bovendien makkelijk installeerbaar.

Elke type tint biedt een set aan voordelen aan waardoor jij nog meer van je auto kunt genieten. De folies voldoen aan de regels van de EU en zijn geschikt voor bolle ramen.

Ben je van de privacy en wil je inkijk sterk verminderen? Dan zijn de donkere tinten voor jou. Ook houd je dan voor 99% de UV stralen tegen waardoor jouw interieur minder snel verslijt.

Verschillende autoruit folie voor Tesla | Buitenbos Customs
Autoruit tint 70% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

Carbon 70

De lichte tint filtert UV stralen van binnenstralend zonlicht. Je krijgt nog wel licht binnen jouw auto, maar de UV stralen worden tot wel 99% tegengehouden. Deze tint wordt meestal gebruikt bij de voorpoortieren en de voorruit van een auto.

Autoruit tint 38% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 35

Bij deze tint de personen te zien doordat er door de tint ingekeken kan worden. Ook kan er nog wel de ruiten uit gekeken worden waardoor kinderen die leuke ervaring krijgen. Geschikt voor de zijruiten van jouw auto.

Autoruit tint 22% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 20

Houd je van die donkere uitstraling van je achterportieren maar wil je nog wel dat er uit de ramen gekeken kan worden? Dan past deze tint bij jouw auto. Meest gekozen voor de achterruiten van de auto.

Autoruit tint 15% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 15

Voor die mooie uitstraling van jouw auto die niet compleet verduisterd is door de tint. Deze folie past vooral bij sportieve en stoere auto's. De inkijk wordt sterk verhinderd waardoor je veel privacy hebt.

Autoruit tint 5% lichtdoorlating | Buitenbos Customs

HP 05

Meest gekozen door bedrijfsbussen en personenauto's die privacy hoogst hebben zitten. De tinten bieden een verduistering die zo donker is dat er niet meer binnen de auto gekeken kan worden.

De voordelen van getinte autoramen

Vinkje Stoere en sportieve uitstraling dankzij getint glas

Vinkje Meer privacy: tot 95% minder inkijk

Vinkje Flexibel: eventueel weer makkelijk te verwijderen

Vinkje Goedkoper dan coaten

Vinkje Tot 60% koeler in de auto

Vinkje Keuze uit 5 tinten

Voor alle modellen

Bij ons kun je terecht voor elke type en model van Tesla, van model S en model X tot model 3. We specialiseren ons in het blinderen van verschillende auto's, van Hatchback tot SUV. De vingers zijn er wel voor nodig om ieder hoek van jouw autoraam vakkundig te behandelen met de door jou gekozen tint.

We bespreken graag jouw behoeften en komen je graag tegen in ons autogarage. Hoe donkerder je gaat in tint, hoe indrukwekkender de uitstraling van je auto wordt.

Ramen tinten prijzen

Model S

269,-

Beschrijving: voor 5 deuren vanaf B-style Afspraak maken

Model 3

349,-

Beschrijving: voor 5 deuren vanaf B-style Afspraak maken

Model X

299,-

Beschrijving: voor 7 deuren vanaf B-style Afspraak maken

Veelvoorkomende twijfels

Is het blinderen van autoramen wel toegestaan?

Ja. wij gebruiken tinten die wettig toegestaan zijn in Europa. Daarnaast zijn wij in bezit van een meet instrument waarin wij dit kunnen bewijzen. Bekijk de wetgeving van geblindeerde autoramen voor meer informatie.

Worden mijn autoramen gedemonteerd?

Nee, over het algemeen worden de ramen in tact gelaten. Wel zijn er uitzonderingen. Dit kan liggen aan de autosoort. Ongeacht of het gedemonteerd zal worden of niet, zijn wij in bezit van vakkundige mensen die ervaring en kennis hebben over beide soorten diensten. Wij zullen niet impulsief je ramen eruit halen.

Werkt de achterruit nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken! De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.

Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?

Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten maken bij een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Krijg ik garantie?

Zeker. Je krijgt een levenslange garantie op breken, scheuren, demetalliseren en enige fouten in de lijm laag voor zolang de originele bestuurder het voertuig bezit.


Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Een indrukwekkende uitstraling van je auto? We staan voor je klaar.