Tesla blindering

Ben je momenteel op zoek naar een bedrijf die jouw Tesla ramen naar wens kan tinten? Onze specialisten denken graag met je mee en helpen jouw genot met blindering te verhogen.

Het tinten van autoruiten wordt steeds populairder. Met de vele voordelen die het te bieden heeft lijkt het nu wel onmisbaar. Geniet van een verbetering in privacy, bescherming van interieurschade, afwering van verblinding door de zon en meer.

Onze specialisten tinten de ramen van jouw Tesla auto. Voor elk model kun je dus bij ons terecht. Of je nou een model 3, S of X hebt, we weten er wel raad mee.

Tesla auto's | Buitenbos Customs
Tesla auto's | Buitenbos Customs

Stoere uitstraling

We blinderen jouw auto ramen met een speciale folie die we aan de binnenkant aanbrengen. De folie verduistert vervolgens de ramen op basis van de donkerheidsgraad.

Jouw Tesla krijgt een stoere uitstraling. Kies uit de verschillende tinten die we ter beschikking hebben. Hoe donker je gaat, hoe indrukwekkender de uitstraling wordt.

Tesla ramen laten tinten door professionals? Vraag jouw vrijblijvende offerte aan.

Tesla ramen blinderen | Buitenbos Customs

Alle voordelen van blinderen op een rij

Ramen tinten prijzen

Model S 5 ramen vanaf B-style €269,-
Model 3 5 ramen vanaf B-style €349,-
Model X 7 ramen vanaf B-style €299,-

De soorten folies

Onze professionals blinderen jouw ruiten volgens de vastgestelde richtlijnen. De overheid stelde vast dat de voorportieren (voorruit en voorste zijruiten) van je auto minimaal 55% lichtdoorlatend moeten zijn. Voor de achterportieren (achterzijruiten en achterruit) gelden geen regels, dus kunnen die zo donker zijn als je het wilt hebben.

We bezitten een meetinstrument die de lichtdoorlaatbaarheid van je ruit meet. Op die manier tinten we nooit te donker waar dit verboden is.

Kies uit verschillende donkere folies die jij voor ogen hebt. In ons garage geven we je dan graag voorbeelden van hoe de tinten eruit zien. Onze tinten zijn:

  • HP 05 (5% lichtdoorlating)
  • HP 15 (15% lichtdoorlating)
  • HP 20 (22% lichtdoorlating)
  • HP 35 (38% lichtdoorlating)
  • Carbon 70 (70% lichtdoorlating)

Hoe we je ramen tinten

Allereerst komen we graag te weten wat je wensen zijn. Na goed beeld te hebben gekregen, verwijderen we vuil en vet van je ramen. Op die manier brengen we de blindeerfolie optimaal aan. De folie blijft langer vastplakken en komt er beter uit te zien.

We snijden de folie op maat gemaakt bij om de vormen van je raam te volgen. Het wordt vervolgens aan de binnenkant van je raam aangebracht, zonder luchtbelletjes of oneffenheden.

Gemiddeld zijn onze specialisten drie uur bezig bij het tinten. In de tussentijd bieden we je toegang tot onze WiFi of een leenauto aan. Geniet van een stoere uitstraling om meer van je Tesla te kunnen genieten.

Behandelde Tesla's

Tesla ramen tinten | Buitenbos Customs Tesla ramen tinten | Buitenbos Customs
Tesla ramen tinten | Buitenbos Customs Tesla ramen tinten | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Blijft de prijs hetzelfde per tint?

Ja. De tinten die ons beschikbaar zijn, hebben dezelfde prijs. Hier zit dus geen verschil in.

Werkt de achterruit nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken. De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.

Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?

Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.

Wat is het verschil tussen coating en blindering met folie?

Bij het coaten van je autoruiten worden deze allereerst gedemonteerd. Bovendien verandert de kleur van de coating na verloop van tijd. Het krijgt dan een paarse/blauwe kleur.

Bij blindering loop je de risico niet dat de kleur na verloop van tijd verandert. Het is krasbestendig en houdt de UV stralen tegen. Bovendien is het mogelijk om de folie te laten verwijderen.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.