Bedrijfsauto reclame

Wil je het bereik van je bedrijf vergroten door je auto van bestickering of belettering te voorzien? Geheel naar wens brengen we dan je huisstijl, logo of contactgegevens aan.

Kies je voor een full-colour wrap? Of wil je gedeeltelijk reclame met bestickering of belettering aan laten brengen? Onze specialisten helpen je graag om jouw passende autoreclame aan te brengen.

We hebben al verschillende auto's van reclame mogen voorzien. Vrachtwagens, bussen en auto's vallen onder onze specialismes. Met de vakkundige en op maat gemaakte aanpak helpen we je graag jouw bereik te vergroten.

Trek de aandacht en overtuig

We zorgen ervoor dat je auto opvalt en je belangrijke boodschap vertoont. Met de unieke ontwerpen die we voor je kunnen maken, trek je binnen de kortste keren de aandacht.

Heb je een ontwerp die je met ons wilt delen? Dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk. We bespreken de kleuren met je en waar de reclame op bedrukt wordt.

Met autoreclame is het doel om mensen te overtuigen actie te ondernemen. Met een aantrekkelijk ontwerp en duidelijke boodschap kun je meer klanten genereren.

Raamfolie laten aanbrengen | Buitenbos Customs

Voordelige reclame

Gewoonlijk kan reclame hoog oplopen in prijs. Denk bijvoorbeeld aan het adverteren op Social Media en Google. Al gauw merk je dat je dan honderden euro's aan het besteden bent. Bij autoreclame ligt het voordeliger en heeft het voortdurend effect.

Je kunt jouw auto al vanaf €145 voorzien van reclame waardoor het je kosten bespaart. Zet je auto in als een verfraaide reclamebord of maak er privé gebruik van. Naast autoreclame brengen we ook reclame aan voor vaartuigen en borden.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Reeds behandelde auto's

Veelgestelde vragen

Wordt de reclame goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We plakken de stickers op een effectieve wijze om ervoor te zorgen dat de reclame uitziet zoals op het ontwerp.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw auto/bus te voorzien van reclame. De kosten worden bepaald op basis van de grootte van de stickers en op welke posities ze moeten komen.

Hoelang duurt het proces?

We bestickeren of beletteren jouw auto binnen één werkdag. Je kunt je auto dus onmiddelijk weer ophalen om je effectieve reclame in te zetten en meer bereik te genereren.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.