Bereik meer ogen met indrukwekkende reclame

Autoreclame laten aanbrengen? Wij bestickeren professioneel met jouw logo, slogan of een andere tekst die je wilt laten aanbrengen. Op personenauto’s, bestelauto’s en op bussen en grote vrachtwagens.

We zijn jouw specialist in reclame op auto’s en andere dienstenom ieder voertuig de uitstraling te geven die je wenst. Aan de hand van een ontwerp dat we op voorhand maken, zodat we jouw wensen daarmee realiseren.

Autoreclame die overtuigt

Bij het maken van reclame is het belangrijk om je boodschap goed naar voren te brengen. Wat wil je laten zien aan anderen die voorbij lopen en jouw auto zien? Is het een geweldige carwrap met je logo erop, of is het meer de belettering?

Wij weten wel raad met het voorzien van autoreclame. De unieke ontwerpen die wij met onze applicaties maken, zijn oogpakkend om jouw autoreclame effectief te maken.

Ook jij kunt ons een schets of ontwerp toesturen zodat wij die voor je verwerken. Na jouw akkoord brengen we de autoreclame aan. Je wordt dus bij elke stap op de hoogte gehouden en stellen het op prijs om verbeterpunten mee te krijgen in het ontwerp dat je meegeeft.

Voordelige reclame

Gewoonlijk kan reclame hoog oplopen in prijs. Denk bijvoorbeeld aan het adverteren op Social Media en Google. Al gauw merk je dat je dan honderden euro's aan het besteden bent. Bij autoreclame ligt het voordeliger en heeft het voortdurend effect.

Je kunt jouw auto al vanaf €145 voorzien van reclame waardoor het je kosten bespaart. Zet je auto in als een verfraaide reclamebord of maak er privé gebruik van. Naast autoreclame brengen we ook reclame aan voor vaartuigen en borden.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Onze diensten

Bestickeren

Je voertuig voorzien van unieke en indrukwekkende bestickering. Voor een effectieve en creatief rijdende reclamebord kies je voor kwaliteit.

Auto bestickeren

Beletteren

Een boodschap willen overbrengen aan mensen die je voortuig zien? Met belettering kun je allerlei soorten teksten laten plakken aan je voortuig.

Auto beletteren

Veelvoorkomende twijfels

Wordt de reclame goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We plakken de stickers op een effectieve wijze om ervoor te zorgen dat de reclame uitziet zoals op het ontwerp.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw auto/bus te voorzien van reclame. De kosten worden bepaald op basis van de grootte van de stickers en op welke posities ze moeten komen.

Hoelang duurt het proces?

We bestickeren of beletteren jouw auto binnen één werkdag. Je kunt je auto dus onmiddelijk weer ophalen om je effectieve reclame in te zetten en meer bereik te genereren.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.