Autoreclame

Autoreclame laten aanbrengen in Katwijk? Wij bestickeren professioneel met jouw logo, slogan of een andere tekst die je wilt laten aanbrengen. Op personenauto’s, bestelauto’s en op bussen en grote vrachtwagens.

We zijn jouw specialist in reclame op auto’s en andere dienstenom ieder voertuig de uitstraling te geven die je wenst. Aan de hand van een ontwerp dat we op voorhand maken, zodat we jouw wensen daarmee kunnen realiseren.

Reclame op jouw auto: professioneel bestickeren

Reclame op jouw auto en benieuwd naar de mogelijkheden? Lever ons een schets aan of geef aan wat je belangrijk vindt in het ontwerp. We gaan daar voor je mee aan de slag, en leggen een voorbeeld aan je voor. Na jouw akkoord maken we het definitieve ontwerp en brengen we de autoreclame professioneel aan.

We kunnen reclame op jouw auto aanbrengen vanaf €145, waardoor dit niet duur hoeft te zijn. Zet jouw (bedrijfs)auto in als rijdend reclamebord of maak daar privé gebruik van. We bestickeren en beletteren zowel voertuigen, vaartuigen als borden. Daardoor hebben we veel ervaring met de verschillende materialen. We beoordelen de ondergrond, zullen die grondig reinigen en brengen de autoreclame op een professionele manier aan.

Wat je kunt verwachten

Autoreclame in Katwijk

Gebruik maken van autoreclame in Katwijk? We zijn jouw ervaren specialist, zowel voor personenauto’s als andere voertuigen. En wil je privé vooral zorgen voor een andere uitstraling van de auto? We kunnen die vakkundig voor je wrappen.

Heb je vragen over de autoramen blinderen prijs of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.