Autoreclame

Autoreclame laten aanbrengen in Katwijk? Wij bestickeren professioneel met uw logo, slogan of een andere tekst die u wilt laten aanbrengen. Op personenauto’s, bestelauto’s en op bussen en grote vrachtwagens.

We zijn uw specialist in reclame op auto’s en andere dienstenom ieder voertuig de uitstraling te geven die u wenst. Aan de hand van een ontwerp dat we op voorhand maken, zodat we uw wensen daarmee kunnen realiseren.

Reclame op uw auto: professioneel bestickeren

Reclame op uw auto en benieuwd naar de mogelijkheden? Lever ons een schets aan of geef aan wat u belangrijk vindt in het ontwerp. We gaan daar voor u mee aan de slag, en leggen een voorbeeld aan u voor. Na uw akkoord maken we het definitieve ontwerp en brengen we de autoreclame professioneel aan.

We kunnen reclame op uw auto aanbrengen vanaf €145, waardoor dit niet duur hoeft te zijn. Zet uw (bedrijfs)auto in als rijdend reclamebord of maak daar privé gebruik van. We bestickeren en beletteren zowel voertuigen, vaartuigen als borden. Daardoor hebben we veel ervaring met de verschillende materialen. We beoordelen de ondergrond, zullen die grondig reinigen en brengen de autoreclame op een professionele manier aan.

Wat u kunt verwachten

Autoreclame in Katwijk

Gebruik maken van autoreclame in Katwijk? We zijn uw ervaren specialist, zowel voor personenauto’s als andere voertuigen. En wilt u privé vooral zorgen voor een andere uitstraling van de auto? We kunnen die vakkundig voor u wrappen.

Heeft u vragen over de autoramen blinderen prijs of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen