Car detailing

Jouw auto zo goed als nieuw maken door professionals in auto detailing? We helpen je graag meer uit je auto te halen, zodat jij je meer op je gemak voelt.

We verwijderen vuil van je lak, kleine krasjes, teer en meer. Jouw auto stijgt in waarde waardoor je het voor meer door zou kunnen verkopen. Naast dat is het gewoon fijn om in een frisse auto te rijden. We verfrissen de interieur als exterieur van jouw auto.

Frisse auto exterieur

Een nieuwe en frisse exterieur geeft je meer comfort en genot wanneer je dan weer door de straten rijdt. We verwijderen het vuil van je lak, en verwijderen zelfs kleine krasjes.

Je kunt er voor kiezen om een keramische coating aan te brengen. De coating staat ook wel bekend als glascoating. Het zorgt ervoor dat toekomstige schades aan je lak voorkomen worden.

Laat de exterieur van je auto over aan onze detailing specialisten. Professioneel en vakkundig afgewerkt, zodat jij van je auto kunt genieten.

Exterieur detailen | Buitenbos Customs

Schone auto interieur

Heb je momenteel last van vlekken, nare geurtjes of vieze ruiten? Dan helpen onze interieur detailing specialisten jouw auto graag op te frissen.

Met een schone interieur rijd je vooral comfortabeler dan nu. Naast dat wil je natuurlijk ook goede indruk achterlaten bij meerijders.

Ook maken we de interieur plafond van je auto schoon en zorgen we voor een laag dat toekomstige vlekken tegenhoudt. Jouw leren stoelen voeden of huisdierharen verwijderen? We staan voor je klaar.

Exterieur detailen | Buitenbos Customs

Geniet van de voordelen

Verwijdering van stof in interieur
Stoffen bekleding reinigen
Toekomstige vlekken voorkomen
Lederen stoelen beschermen/voeden
Verwijderen van huisdier haren
Het reinigen van ruiten
Verwijderen van nare geuren
Verwijderen van diepe vlekken
Reinigen van plafond interieur

Verwijdering van:

Insecten
Teer
Vogelpoep
Zwarte spikkels
Boomhars
Krasjes

Professioneel en vakkundig

Jouw auto wordt bij ons nauwkeurig en professioneel behandeld. Zo maken we gebruik van vakkundige tools om jouw auto de optimale behandeling te bieden.

Jouw vaste contactpersoon leidt je graag door het proces. Op basis van je wensen voeren we de werkzaamheden uit, zodat jouw auto zo goed als nieuw oogt.

Wil je de exterieur van je auto laten detailen? Dan duurt het tussen de 2 à 3 uur voordat jouw auto zo goed als nieuw oogt. Bij de interieur detailing duurt een behandeling tussen de 1 à 2 uur.

Gedetailde auto's

Veelgestelde vragen

Welke krassen worden verwijderd?

Alle kleine krasjes die veroorzaakt worden door de wasstraat en/of door het vegen van je auto met een droge doek. Deze krasjes verhinderen de uitstraling van jouw lak. Na verwijdering van deze krassen kan je auto weer gaan stralen.

Hoelang duurt detailing van mijn auto?

Bij interieur detailing duurt het gewoonlijk 1 à 2 uur om jouw auto zo goed als nieuw te maken waar jij van kunt genieten. We verwijderen allerlei vlekken en viezigheid met gebruik van vakkundige tools en een professionele aanpak. Jouw auto exterieur laten detailen duurt gemiddeld tussen de 2 à 3 uur. Jouw auto laten stralen en je lak weer zo goed als nieuw maken? We staan voor je klaar.

Wat is keramische coating?

We brengen een beschermde laag over jouw huidige lak om je auto minder gevoelig te maken voor schade van insecten, teer, krasjes etc. Dit zal ervoor zorgen dat je jouw auto lak niet meer gemakkelijk kunt beschadigen. De beschermde laag zorgt ervoor dat je auto sneller gewassen kan worden. Met een hoge druk reiniger zul je dus zien dat het vuil er sneller af gaat dan gewoon. De beschermende laag beschermt niet tegen steenslag, daarvoor is anti-steenslag folie nodig.

Hoe wordt mijn interieur gereinigd?

We reinigen jouw interieur door aan de slag te gaan met een professionele behandeling, gericht op jouw wensen. Wil je jouw leren stoelen behandelen, dan zorgen we ervoor dat die gevoed worden en beschermd worden van verdere schades. Wanneer je bekleding vlekken bevat, dan brengen we een vloeistofafstotende coating aan die ervoor zal zorgen dat er geen toekomstige vlekken meer kunnen komen.

Jouw ruiten ontvangen een reiniging bij vuilheid. Bij nare geurtjes in je auto brengen onze specialisten een geurbehandeling aan waar de geuren gedag moeten zeggen van je interieur. Naast de geurtjes verwijderen we ook huisdierhaar. Kortom: je complete interieur wordt gereinigd.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.