Auto die straalt, door vakmannen behaald

Je wilt natuurlijk wel kunnen genieten van je auto, en dat gaat lastig wanneer je interieur niet schoon is of als je lak beschadigd en vuil is waardoor je auto van buitenaf onverzorgd uitziet. Hoe pak je deze situatie dan goed aan? Jouw auto verschonen en weer helemaal fris en fruitig doen uitstralen, daar helpen we graag mee.

Interieur detailing

Genietend rijden

Wat frustrerend zeg, al die stof in je auto. Genieten van je auto interieur lijkt ver weg wanneer de vlekken maar niet weggaan na hevig te boenen. Schaamte blijft dan dichtbij wanneer je een vriend of familielid van A naar B vervoert.

Af willen zijn van al dat stof en viezigheid van je interieur? We helpen je graag met een professionele aanpak zodat de schaamte verdwijnt en genieting sterk aanwezig is en blijft.

We reinigen onder anderen: bekleding, dashboard, vloer, plafond en ruiten. Dat zal een sterke basis vormen bij het reinigen van het interieur. Zo verwijderen we bovendien ook huisdierhaar en geuren die jouw rij ervaring storen en verhinderen.

Auto detailen interieur | Buitenbos Customs
Verwijdering van stof in interieur
Stoffen bekleding reinigen
Toekomstige vlekken voorkomen
Lederen stoelen beschermen/voeden
Verwijderen van huisdier haren
Het reinigen van ruiten
Verwijderen van nare geuren
Verwijderen van diepe vlekken
Reinigen van plafond interieur

Exterieur detailing

Stralende lak

Je krijgt je auto maar niet stralend en vlekkeloos wanneer je de wasstraat binnenrijdt en gebruik maakt van haar diensten. Een verlangen naar een uitstraling die jouw weerspiegeling helder en duidelijk vertoont zonder dat er maar enige vlekken en schade op je lak te zien is; dat is een aantrekkelijke droom.

Rijdend door de straten terwijl je auto ongedeerd blijft door een beschermende laag op je lak, om schades te voorkomen die afkomstig zijn van lichte krassen, vogelpoep, insecten en teer.

Wij maken je dit allemaal mogelijk door een professionele aanpak te hebben waarbij we een keramische laag aanbrengen op je lak. Je lak wordt op die manier beschermt van schades.

Auto detailen exterieur | Buitenbos Customs

Verwijdering van:

Insecten
Teer
Vogelpoep
Zwarte spikkels
Boomhars
Krasjes

Reeds behandelde auto's

Auto detailing | Buitenbos Customs Auto detailing | Buitenbos Customs
Auto detailing | Buitenbos Customs Auto detailing | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Welke krassen worden verwijderd?

Alle kleine krasjes die veroorzaakt worden door de wasstraat en/of door het vegen van je auto met een droge doek. Deze krasjes verhinderen de uitstraling van jouw lak. Na verwijdering van deze krassen kan je auto weer gaan stralen.

Hoelang duurt detailing van mijn auto?

Bij interieur detailing duurt het gewoonlijk 1 à 2 uur om jouw auto zo goed als nieuw te maken waar jij van kunt genieten. We verwijderen allerlei vlekken en viezigheid met gebruik van vakkundige tools en een professionele aanpak. Jouw auto exterieur laten detailen duurt gemiddeld tussen de 2 à 3 uur. Jouw auto laten stralen en je lak weer zo goed als nieuw maken? We staan voor je klaar.

Wat is keramische coating?

We brengen een beschermde laag over jouw huidige lak om je auto minder gevoelig te maken voor schade van insecten, teer, krasjes etc. Dit zal ervoor zorgen dat je jouw auto lak niet meer gemakkelijk kunt beschadigen. De beschermde laag zorgt ervoor dat je auto sneller gewassen kan worden. Met een hoge druk reiniger zul je dus zien dat het vuil er sneller af gaat dan gewoon. De beschermende laag beschermt niet tegen steenslag, daarvoor is anti-steenslag folie nodig.

Hoe wordt mijn interieur gereinigd?

We reinigen jouw interieur door aan de slag te gaan met een professionele behandeling, gericht op jouw wensen. Wil je jouw leren stoelen behandelen, dan zorgen we ervoor dat die gevoed worden en beschermd worden van verdere schades. Wanneer je bekleding vlekken bevat, dan brengen we een vloeistofafstotende coating aan die ervoor zal zorgen dat er geen toekomstige vlekken meer kunnen komen.

Jouw ruiten ontvangen een reiniging bij vuilheid. Bij nare geurtjes in je auto brengen onze specialisten een geurbehandeling aan waar de geuren gedag moeten zeggen van je interieur. Naast de geurtjes verwijderen we ook huisdierhaar. Kortom: je complete interieur wordt gereinigd.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.