Nieuwe kleur met wrapping

Ben je momenteel op zoek naar een bedrijf die in staat is je auto naar wens te wrappen? Onze specialisten brengen een tweede laag om je lak aan. Dat staat ook wel bekend als car wrapping. Jouw auto krijgt zo een nieuwe kleur, zonder dat jij je lak hoeft te bespuiten.

Bij ons kun je jouw personenauto of bedrijfsauto gedeeltelijk of geheel laten wrappen. We maken jouw wensen werkelijkheid, en bieden je in de tussentijd een gratis leenauto en toegang tot onze WiFi aan.

Ga je voor de stoer uitziende matte uitstraling? Of wil je meer een luxe look met hoog- en zijdeglans? Je kunt bij ons uit verschillende hoogkwalitatieve folies kiezen. Jouw auto wordt dus een stuk unieker en persoonlijker wanneer het weer ons garage uitrijdt.

Gehele auto wrap

Tover jouw auto om door het een ander kleur te geven. Je kunt uit elke kleur en type wrap kiezen. Gaan voor matte, hoogglans of carbon? Jouw auto krijgt een persoonlijke behandeling en resultaat.

We nemen je auto in behandeling door met vakkundige tools te werken. Nauwkeurig snijden we de carwrap folie bij, zodat we de contouren van jouw auto goed kunnen volgen.

Jouw auto in goud, wit, camo of mat zwart wrappen? Uiteraard zijn andere kleuren ook mogelijk.

Auto geheel wrappen | Buitenbos Customs

Bedrijfsauto wrappen

Ook jouw bedrijfsauto geven wij een nieuwe kleur. Gaan voor een full-colour wrap? Onze wrapping specialisten brengen de kleur aan die jij voor ogen hebt.

Een effectieve bedrijfsauto valt op. Misschien wil je meer klanten aan kunnen trekken door autoreclame in te zetten. We zijn in bezit van verschillende folies, zodat jouw bedrijfsauto de juiste look krijgt.

Naast bedrijfsauto's wrappen wij ook bussen van alle soorten en maten.

Bedrijfsauto wrappen | Buitenbos Customs

Gedeeltelijk wrappen

Wij wrappen de details van jouw auto. Denk bijvoorbeeld aan de spiegelkappen, interieur van je auto, motorkap, auto dak en meer.

Soms is het niet nodig je hele auto te wrappen en brengt detail wrapping meer smaak aan je auto. Alle kleuren zijn beschikbaar. Weet je al welke look je jouw auto wilt geven?

Jouw auto delen worden nauwkeurig en professioneel in behandeling genomen. Geniet van een nieuwe uitstraling.

Details wrappen auto | Buitenbos Customs Details wrappen auto | Buitenbos Customs Details wrappen auto | Buitenbos Customs

Voordelen van carwrap

Het proces van wrapping

We komen allereerst graag te weten wat jouw wensen voor je auto zijn. Als we dan een volledig beeld hebben, beginnen we het proces van wrapping.

Bij het aanbrengen van wrapfolie zorgen we eerst voor een schone lak. We verwijderen vuil en vet om het levensduur van de wrap te verlengen. Vervolgens brengen we de folie op de plekken aan waar jij het wilt hebben.

Het proces duurt gemiddeld twee tot drie dagen. Afhankelijk van de grootte van je auto en de plekken die je wilt wrappen. Bij detail wrapping zijn we wat sneller klaar.

Onderhoud na wrapping

We adviseren je na wrapping een week lang de wasstraat te vermijden. De reden daarvoor is omdat de wrapfolie eerst nog moet uitharden.

De wrap beschermt tegen krasjes op je lak. Zelf kan de wrap wel krasjes krijgen door bijvoorbeeld harde borstels in de wasstraat. Je kunt jouw auto dan in de zon laten staan. Dat verwijdert de kleine krasjes.

Kosten voor carwrapping

De kosten om jouw volledige auto te wrappen beginnen bij 1250,-. De prijzen zijn op basis van de type en grootte van je auto. We behandelen elke type auto en staan klaar om jouw auto van professionele wrapping te voorzien. Wil je slechts een aantal details laten wrappen? Vraag dan jouw vrijblijvende offerte aan.

Kleine personenauto’s v.a €1250,-

Middel personenauto’s v.a €1500,-

Grote personenauto’s v.a €1750,-

Station v.a €1950,-

SUV/MPV v.a €2150,-

Bedrijfsauto v.a €2150,-

Reeds gewrapte auto's

Gehele auto wrappen | Buitenbos Customs Gehele auto wrappen | Buitenbos Customs
Bedrijfsbus wrappen | Buitenbos Customs Zwart matte auto | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Hoe lang blijft carwrap zitten?

Dat hangt natuurlijk een beetje af van het gebruik en het onderhoud. Bij goed onderhoud en normaal gebruik is het goed mogelijk om er 6 tot 10 jaar mee te rijden. Je krijgt bij ons standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.