Autoramen tinten

De autoramen tinten in Katwijk of omgeving? We zijn uw specialist in getinte autoramen, waarvoor we aan de binnenzijde gebruik maken van een hoogwaardige folie. Uiteraard doen we dat netjes volgens de wetgeving die er geldt voor het blinderen van autoramen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wilt u de autoramen laten tinten? Het voorkomt UV-straling naar binnen, houdt de auto een stuk koeler en zorgt bovendien voor een stoere uitstraling van de achterruiten. We kunnen diverse autoramen tinten, namelijk die aan de zijkanten achter en de achterruit van de auto.

Mini Cooper autoramen tinten BMW autoramen tinten Ford autoramen tinten

Autoramen laten tinten

Wilt u de autoramen laten tinten en bent u benieuwd naar de manier waarop we dat voor u doen? We maken gebruik van een speciale folie, aan de binnenzijde van de ruit. Het voordeel daarvan is dat we de ramen en portieren hiervoor niet hoeven te demonteren. De werkwijze is een stuk makkelijker, zodat we u daarmee voordelig van dienst kunnen zijn.

De folies die we aanbrengen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, waardoor die jaren op hun plek blijven zitten. Het is geen probleem om het raam open en weer dicht te doen, zodat u daar gebruik van kunt blijven maken zoals u dat gewend bent. U kunt de autoramen laten tinten voor een stoere look of voor de andere voordelen die het oplevert, zonder dat daar nadelen aan kleven. En minstens zo belangrijk, wij zorgen er in Katwijk en omgeving met de scherpe prijzen voor dat u daar niet te veel voor betaalt.

Autoramen tinten in Katwijk

We zijn uw specialist in autoramen blinderen, zodat we u daar op een vakkundige manier mee van dienst kunnen zijn. De beste manier om een donkere tint op de ruiten aan te brengen, die we als u dat wenst ook weer kunnen verwijderen. Bijvoorbeeld als u de auto wilt verkopen of als u daar geen gebruik meer van wilt maken.

We kunnen uw autoramen blinderen in Katwijk en omgeving, uiteraard bij ons in de werkplaats. Daar hebben we de beschikking over alle gereedschappen en materialen om daarmee op een vakkundige manier aan de slag te gaan. Uiteraard denken we graag met u mee over de mate van blindering, door een folie te gebruiken die aansluit bij uw wensen. Zoekt u naar een zeer verduisterende folie of wilt u daar juist goed doorheen kunnen blijven kijken? Wij denken graag met u mee, zodat u de autoramen kunt laten tinten op de manier zoals u dat voor ogen heeft.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen