Unieke en indrukwekkende bestickering

Jouw bedrijfsbus loopt potentiele klanten mis zonder de benodigde autoreclame en dat is natuurlijk niet handig wanneer je jouw bereik wilt vergroten. We helpen je met het wekken van interesse bij passagiers en bestuurders. Laat jouw professionele bestickering vakkundig aanbrengen.

Opgemerkt worden

Wanneer je meer ogen op je bestelbus wilt krijgen, is het handig om jouw logo te laten bestickeren. Dit kun je op elke plek laten aanbrengen. Zo creëer je naamsbekendheid en autoriteit wanneer je dan door die welkbekende straat of snelweg rijdt.

Krijg keus uit verschillende kleuren om jouw bestickering nog meer op te laten vallen. Voeg een afbeelding toe die aansluit op jouw diensten of producten. De mogelijkheden zijn eindeloos, en zo helpen we jouw bedrijfsbus om onderscheidend te zijn en de aandacht te trekken.

Bestickering proces

Jouw ontwerp of schets willen doorsturen naar een van onze professionals? Daar staan we open voor. We verwerken jouw wensen en voorkeuren met een professionele aanpak. Zo schittert jouw bestickering en blijft het intact. Grijp de aandacht van passagiers en bestuurders met jouw mooie en unieke bestickering.

We verwijderen eventuele vuil of vet bij de plekken waar bestickering komt. De bestickering blijft op die manier ook beter zitten waardoor je er lang gebruik van kunt maken.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Auto's die we ook bestickeren

Bestelauto

Jouw bestelauto voorzien van unieke en professionele bestickering om op die manier meer mensen te bereiken. Val op met pakkende bestickering voor jouw onderneming.

Bestelauto bestickeren

Bedrijfsauto

Val op en breng meer ogen naar jouw onderneming. Met unieke en indrukwekkende bestickering maak je constant reclame, zelfs wanneer je auto geparkeerd staat.

Bedrijfsauto bestickeren
Bestelbus laten bestickeren | Buitenbos Customs Bestelbus laten bestickeren | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Wordt de bestickering goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We bestickeren jouw bestelbus naar wens, afkomstig van de door jouw gestuurde ontwerp of die van ons.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw bestelbus van bestickering te voorzien. De kosten worden op basis van de grootte en positionering bepaald. Vraag hier direct een offerte aan.

Hoelang duurt het proces?

We bestickeren jouw bestelbus binnen één werkdag. Je kunt je auto dus onmiddelijk weer ophalen om je effectieve reclame in te zetten voor meer bereik.

Kan ik mijn bestelbus dan nog wassen?

Ja, dat kan. Wacht er wel twee/drie weken mee. We raden aan dat je jouw bestelbus dan met de hand wast. Wees wel voorzichtig met gebruik van de wasstraat, want de glans en bescherming kan afnemen bij gebruik van hoge druk en harde borstels.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.