Professionele auto bestickering

Jouw personenauto en bedrijfsauto professioneel en naar wens laten bestickeren? We beschikken over verschillende stickers en kleuren om jouw auto een uniek en gerichte uitstraling te bieden.

Je kunt verschillende afbeeldingen, icoontjes of vormpjes laten bestickeren. Het beletteren van je auto is natuurlijk ook een keus. Met de uitgebreide keuze uit kleur en opties kun je binnen de kortste keren effectieve reclame inzetten.

We brengen kwalitatieve folie aan om jouw bedrijfsauto te bestickeren. Geniet van een auto die jouw bedrijf promoot, zelfs wanneer het stilstaat.

Bedrijfsauto opmerken

Om jouw boodschap of aanbod zo goed mogelijk te promoten, is het gunstig je auto te bestickeren. Jouw auto werkt dan als een promotie die 24/7 actief is.

Jouw bereik vergroten om zo meer aandacht te trekken? Onze specialisten helpen je op te vallen. Kies jouw ontwerp, of laat ons je bestickering ontwerpen.

Het doel van de aangebrachte autoreclame is dan om anderen te kunnen overtuigen. Jouw logo of motto willen bestickeren? We helpen je graag.

Auto bestickeren | Buitenbos Customs

Aantrekkelijk ontwerp

Het kan zo zijn dat je momenteel geen specifiek ontwerp in gedachte hebt. We helpen je jouw auto bestickering te ontwerpen.

Misschien heb je wat voorbeelden langs zien komen die je mooi vindt. Die kun je ons vertonen, zodat wij jouw smaak beter toe kunnen passen.

Al vanaf €145 bestickeren onze specialisten jouw bedrijfsauto. Je bespaart zo op advertentiekosten en haalt meer uit de reclame die je doet. Jouw auto werkt dan als reclamebord, waarmee je jouw bedrijf 24/7 promoot.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Bestickering proces

Nadat we een goed beeld hebben van hoe jouw auto bestickering uit moet zien, verwijderen we vuil van de plekken waar de reclame komt.

We gebruiken vakkundige tools om het proces optimaal uit te voeren, zodat jouw bestickering kan stralen. Wanneer de plekken van bestickering dan schoon zijn, brengen we de stickers aan.

Kies voor auto bestickering als je jouw bedrijf zichtbaarder wilt maken en meer klanten wilt genereren. Binnen één werkdag bestickeren we jouw bedrijfsauto.

Reeds behandelde auto's

Bedrijfsauto laten bestickeren | Buitenbos Customs Bedrijfsauto laten bestickeren | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Wordt de bestickering goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We brengen de bestickering op een effectieve wijze om ervoor te zorgen dat de reclame zoals op het ontwerp uitziet.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw bedrijfsauto/privéauto te voorzien van reclame. De kosten worden bepaald op basis van de grootte van de stickers en op welke posities ze moeten komen. Vraag hier direct een offerte aan.

Kan ik mijn bedrijfsauto dan nog wassen?

Ja dat kan. Wacht er wel twee/drie weken mee. We raden aan dat je jouw bedrijfsauto dan met de hand wast. Wees wel voorzichtig met gebruik van de wasstraat, want de glans en bescherming kan afnemen bij gebruik van hoge druk en harde borstels.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.