Professionele bestickering voor jouw onderneming

Als ondernemer wil je natuurlijk altijd vindbaar en zichtbaar zijn. Dat gaat uitstekend door je bedrijsfauto/privéauto te bestickeren. Met een pakkend ontwerp en een opvallende afbeelding trek je al meteen de aandacht van potentiële klanten. Vergroot je bereik en genereer meer klanten middels effectieve bestickering.

Wees trots op jouw logo

Jouw onderneming écht naar voren brengen in je auto. Inclusief jouw huisstijl zorgen we voor een indrukwekkende uitstraling. Mensen moeten je nu wel bellen om meteen even een afspraak te maken, geen geaarzel meer.

We maken een mooi ontwerp voor jouw auto bestickering. Zelf kun je natuurlijk ook je eigen schets of ontwerp toesturen zodat wij die voor je verwerken.

Bestickering proces

Nadat we een goed beeld hebben gekregen van hoe je jouw bestickering wilt hebben, gaan we aan de slag met het verwijderen van vuil en vet bij de plekken waar bestickering moet komen. We gebruiken vakkundige tools om dit proces zo goed mogelijk uit te voeren zodat jouw bestickering zal uitblinken.

Wanneer de plekken van bestickering dan schoon zijn, brengen we de stickers aan. We zorgen ervoor dat deze goed zijn geplakt om jouw onderneming zo optimaal weer te geven aan potentiële klanten. Wees zichtbaar en laat je auto bestickeren door professionals.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Auto's die we ook bestickeren

Bestelauto

Laat je bedrijfsauto bestickeren middels een professionele behandeling. Je kunt elke kleur aanbrengen op je auto om jouw huisstijl zo terug te brengen.

Bestelauto bestickeren

Bestelbus

Vergroot jouw bereik met een unieke slogan of contactgegevens zodat mensen je kunnen contacteren bij interesse. We bestickeren jouw bestelbus graag.

Bestelbus bestickeren
Bedrijfsauto laten bestickeren | Buitenbos Customs Bedrijfsauto laten bestickeren | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Wordt de bestickering goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We brengen de bestickering op een effectieve wijze om ervoor te zorgen dat de reclame zoals op het ontwerp uitziet.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw bedrijfsauto/privéauto te voorzien van reclame. De kosten worden bepaald op basis van de grootte van de stickers en op welke posities ze moeten komen. Vraag hier direct een offerte aan.

Hoelang duurt het proces?

We bestickeren jouw bedrijfsauto of privéauto binnen één werkdag. Je kunt je auto dus onmiddelijk weer ophalen om je effectieve reclame in te zetten en meer bereik te genereren.

Kan ik mijn bedrijfsauto dan nog wassen?

Ja dat kan. Wacht er wel twee/drie weken mee. We raden aan dat je jouw bedrijfsauto dan met de hand wast. Wees wel voorzichtig met gebruik van de wasstraat, want de glans en bescherming kan afnemen bij gebruik van hoge druk en harde borstels.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.