Bestickering voor jouw bestelauto

Meer klanten krijgen door pakkende autoreclame, wie wil dat nou niet. Laat jouw unieke bestickering aanbrengen door een professionele aanpak. Jouw creativiteit testen door een ontwerp of schets te maken voor jouw bestelauto? Je bent welkom op dat dan op te sturen zodat wij die voor je verwerken.

Trek de aandacht

Krijg meer ogen op je bestelauto om meer klanten te genereren voor jouw onderneming. De bestickering kan op elke plek aangebracht. Val beter op door goed gebruik te maken van de auto onderdelen.

Jouw bestelauto kan in elke kleur worden voorzien van bestickering. Breng afbeeldingen aan die jouw diensten en/of producten weer te geven om mensen kennis te laten maken met jouw onderneming. Onderscheid je van andere bestelauto's om passagiers en bestuurders tot actie te laten uitgaan.

Bestickering proces

Wanneer we een goed beeld hebben van je wensen, gaan we aan de slag met het bestickeren. We zorgen er dan allereerst voor dat er geen vuil of vet aanwezig is op je lak. Bij verwijdering ervan maken we gebruik van vakkundige tools om jouw bestickering een langer levensduur te geven.

We bereiden de bestickering voor en brengen die op maat aan op je bestelauto. We doen er gemiddeld één werkdag over zodat jij er weer direct tegenaan kan en meer bereik kunt genereren.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Auto's die we ook bestickeren

Bestelbus

Krijg meer omzet en klanten met pakkende bestickering. Laat jouw bestelbus bestickeren met een professionele aanpak om meer ogen aan te trekken.

Bestelbus bestickeren

Bedrijfsauto

Wanneer je ervoor kiest om jouw bedrijfsauto te bestickeren, zul je een effectieve strategie inzetten waar je constant reclame maakt voor je onderneming.

Bedrijfsauto bestickeren
Bestelauto laten bestickeren | Buitenbos Customs Bestelauto laten bestickeren | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Wordt de bestickering goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We bestickeren jouw bestelauto naar wens, afkomstig van de door jouw gestuurde ontwerp of die van ons.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw bestelauto van bestickering te voorzien. De kosten worden op basis van de grootte en positionering bepaald. Vraag hier direct een offerte aan.

Hoelang duurt het proces?

We bestickeren jouw bestelauto binnen één werkdag. Je kunt je auto dus onmiddelijk weer ophalen om je effectieve reclame in te zetten voor meer bereik.

Kan ik mijn bestelbus dan nog wassen?

Ja, dat kan. Wacht er wel twee/drie weken mee. We raden aan dat je jouw bestelauto dan met de hand wast. Wees wel voorzichtig met gebruik van de wasstraat, want de glans en bescherming kan afnemen bij gebruik van hoge druk en harde borstels.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.