Professionele behandeling voor een unieke belettering

Je hebt momenteel een bedrijfsauto of prive auto die je graag zou willen beletteren om je boodschap naar voren te brengen en meer mensen te bereiken. Mensen gaan meer tot actie uit als ze jouw boodschap hebben gezien. We brengen de teksten aan die jij wilt laten beletteren, of het nou slogans of contactgegevens zijn.

Jouw boodschap naar voren brengen

We bespreken graag jouw wensen en voorkeuren bij het beletteren van je auto. We beschikken over allerlei kleuren die we meteen kunnen aanbrengen op je auto. Ook de lettertypen zullen geen probleem zijn omdat we het ontwerp direct van ons programma vandaan halen om jouw auto van belettering te voorzien.

Wil je jouw website of contactgegevens vermelden op je bedrijfsauto? Dat is mogelijk. We geven altijd advies uit over de belettering om het eventueel beter leesbaar te maken voor potentiële klanten.

Onze werkwijze

We brengen de belettering aan wanneer we een goed beeld hebben van wat jouw wensen zijn. Je kunt jouw eigen schets of ontwerp sturen of wij maken die voor jou aan. Na akkoord van je te krijgen zullen we aan de slag gaan met het plakken van de belettering.

Wanneer je auto niet helemaal schoon is bij plekken waar jouw boodschap moet komen, maken we het eerst schoon met vakkundige tools. We zorgen ervoor dat eventuele vuil en vet verwijdert wordt om de auto belettering optimaal te doen opvallen.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Auto's die we ook beletteren

Bestelauto

Laat je bedrijfsauto beletteren middels een professionele behandeling. Je kunt elke kleur aanbrengen op je auto om jouw huisstijl zo terug te brengen.

Bestelauto beletteren

Bestelbus

Vergroot jouw bereik met een unieke slogan of contactgegevens zodat mensen je kunnen contacteren bij interesse. We beletteren jouw bestelbus graag.

Bestelbus beletteren

Veelvoorkomende twijfels

Wordt de belettering goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We beletteren jouw bedrijfsauto naar wens, afkomstig van de door jouw gestuurde ontwerp of die van ons.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw bedrijfsauto van belettering te voorzien. De kosten worden op basis van de grootte en positionering bepaald. Vraag hier direct een offerte aan.

Hoelang duurt het proces?

We beletteren jouw bedrijfsauto binnen één werkdag. Je kunt je auto dus onmiddelijk weer ophalen om je effectieve reclame in te zetten voor meer bereik.

Kan ik mijn bedrijfsauto dan nog wassen?

Ja, dat kan. Wacht er wel twee/drie weken mee. We raden aan dat je jouw bedrijfsauto dan met de hand wast. Wees wel voorzichtig met gebruik van de wasstraat, want de glans en bescherming kan afnemen bij gebruik van hoge druk en harde borstels.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.