Auto belettering aanbrengen

Om jouw auto als een reclamebord de weg op te laten gaan, wil je natuurlijk wel dat je contactgegevens duidelijk zichtbaar zijn. Het beletteren is een vorm van autoreclame waar onze specialisten je graag bij helpen.

Je kunt elke kleur kiezen die je maar wilt. De keuze in lettertype of speciale tekens zijn voor ons ook geen probleem. We beletteren jouw persoonsauto of bedrijfsauto naar wens. Ook goed te combineren met auto bestickering.

Geniet van de dagelijkse promotie die je dan meeneemt en vertoont. Overal waar je gaat krijgen anderen je website, zakelijke telefoonnummer of werkadres te zien.

Creatief en effectief

Als bedrijf is het nodig meer klanten te krijgen. Rijd je rond zonder reclame te maken? Dan laat je een hoop kansen liggen.

Een beter bereik genereer je onder andere met het beletteren van je auto. Jij kiest wat je op je auto wilt hebben, en wij zorgen dat het er staat.

Met de keus uit verschillende letters en lettertypen, kun je de belettering creatief en effectief vertonen. Daar helpen we je graag bij mocht je er nog niet uit zijn gekomen.

Auto beletteren | Buitenbos Customs

Op maat gemaakt ontwerp

Mocht het zo zijn dat je momenteel nog niet aan een ontwerp hebt gedacht, dan helpen wij je daarmee. Onze specialisten zorgen dan voor een ontwerp dat bij je past.

Je kunt ons bijvoorbeeld altijd wat voorbeelden laten zien, zodat we jouw smaak erin toe kunnen passen. Jouw auto belettering wordt dus afgestemd op hoe jij het wilt hebben.

We beletteren jouw auto al vanaf €145. Dat is dan afhankelijk van hoe groot je de tekst wilt hebben en waar je het wilt aanbrengen. Bespaar op andere vormen van adverteren en profiteer van 24/7 promotie.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Belettering proces

Allereerst komen we graag te weten wat jouw idee is voor je auto. Of je nou slechts de contactgegevens of website wilt laten beletteren, we helpen je er graag mee.

Met de verschillende vakkundige tools die wij in bezit hebben, maken we de lak schoon waar de letters komen te staan. Op die manier komt het er mooier en vooral professioneel uit te zien.

Binnen één werkdag beletteren onze specialisten jouw auto. Je kunt het direct weer ophalen wanneer jouw auto gereed is. Ga de weg weer op, en trek meer klanten aan.

Reeds behandelde auto's

Bedrijfsauto laten beletteren | Buitenbos Customs Bedrijfsauto laten beletteren | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Wordt de belettering goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We beletteren jouw bedrijfsauto naar wens, afkomstig van de door jouw gestuurde ontwerp of die van ons.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw bedrijfsauto van belettering te voorzien. De kosten worden op basis van de grootte en positionering bepaald. Vraag hier direct een offerte aan.

Kan ik mijn bedrijfsauto dan nog wassen?

Ja, dat kan. Wacht er wel twee/drie weken mee. We raden aan dat je jouw bedrijfsauto dan met de hand wast. Wees wel voorzichtig met gebruik van de wasstraat, want de glans en bescherming kan afnemen bij gebruik van hoge druk en harde borstels.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.