Tesla model 3 autoramen blinderen in 5 tinten grijs!

Kan ik de autoramen van mijn Tesla model 3 bij jullie wel laten blinderen? Een veel gestelde vraag die wij wekelijks ontvangen. Het antwoord hierop is kort en bondig; ja, dat kan! Het klopt dat vele bedrijven de achterruit van een Tesla model 3 niet tinten, het is namelijk geen klusje voor de standaard vakman. Laat daarom de autoramen van je tesla model 3 blinderen bij Buitenbos.

Door het model van dit raam vergt het professionaliteit maar ook uiterste vakmanschap om goed werk te leveren. Laat dit nu net onze specialiteit zijn! Het raam van de Tesla model 3 fascineert ons enorm, het is niet alleen groot maar het loopt ook nog eens door tot het dak. Daarnaast is het ook breder dan een doorgaans achterruit en daarom lastiger om te tinten.

Nu snap je misschien waarom veel bedrijven (zelfs de meest bekende) dit klusje volmondig afslaan. Een vereiste voor het blinderen van deze achterruit is het onder de knie hebben van nauwkeurigheid en dat keer tien. Het ontwerp van de achterruit Tesla model 3 is uniek, maar met onze vakkundigheid zeggen we daar geen nee tegen. Bekijk de prijzen en maak direct een afspraak.

Het blinderen van de achterruit Tesla model 3

Zoals je hebt kunnen zien heeft de Tesla niet zomaar een raam, en met een beetje inbeeldingsvermogen begrijp je dat een model 3 met geblindeerde ramen er oogverblindend uitziet! Dat eindresultaat laten we natuurlijk aan je zien. Voordat we dit doen lopen we nog een korte checklist na waarom het tinten van deze achtteruit eigenlijk een prioriteit zou moeten zijn. Uiteraard houdt het de zon tegen en de kwaliteit folie die wij u bieden beschermd al uw inzittenden tegen inkijk. Maar goed, als echte autoliefhebber kunnen wij niet ontkennen dat geblindeerde ramen de Tesla model 3 een fantastische uitstraling geeft.

Eindresultaat Tesla model 3

To the point, Tesla's van klanten die hun model drie achterruit bij ons hebben laten blinderen.

Tesla foto Tesla foto Tesla foto

Tesla model 3 achterruit blinderen prijs

Ik kan me voorstellen dat het begint te kriebelen bij een ieder die een Tesla model 3 in bezit heeft. Ramen tinten van jouw Tesla model 3 en de achterruit volledig laten beplakken? Dit is mogelijk tegen een scherpe prijs van 349,-. Hierbij worden er 5 ramen getint vanaf de B-style. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of advies.

Tesla model 3 wrappen

Een weetje, als je budget het niet toelaat om een lakkleur te kiezen koop je standaard een zwarte Tesla. Overige kleuren (wit, rood, blauw, grijs, parelmoer, en zilver) kosten 1.000 dollar extra! Gelukkig kan je er altijd voor kiezen om jouw Tesla bij ons te laten wrappen, lekker dichtbij en bovendien veel meer keus. Wij bieden honderder kleuren folie aan van de beste kwaliteit, gegarandeerd dat jij dan niemand tegenkomt met dezelfde Tesla model 3. Wie wilt zijn Tesla nu niet laten Customizen?

Tesla wrappen foto

Koplampen blinderen Tesla model 3

Nu heb je een beeld bij jouw eigen unieke Tesla, hoe vet is dat? En heel eerlijk nu we toch bezig zijn, gaan we gewoon nog even lekker door. Want net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, kan dat dus wel. Wat dacht je ervan om jouw Tesla model 3 net dat beetje extra te geven door de koplampen te tinten? Met de stoere uitstraling die je hiermee creëert ben je niet van de weg af te slaan.

Koplampen blinderen Tesla model 3

Chrome lijsten wrappen Tesla

Het is tijd voor de finishing touch, het wrappen van de chrome lijsten. Sommigen zullen zich misschien afvragen waar het voor nodig is, maar geloof mij zodra je het eindresultaat hiervan aanschouwt ben je meteen verkocht. Durf jij het aan je Tesla een totale make-over te geven, dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Tesla dechrome lijsten

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.