Hoe lang blijft een carwrap zitten?

Hoe lang blijft een carwrap zitten als we die in Katwijk voor u aanbrengen? We geven daarop standaard 5 jaar garantie, zodat u er in die periode geen omkijken naar heeft. En sterker nog, de meeste van onze klanten maken er 6 tot 10 jaar met veel plezier gebruik van. Dat betekent dat u de gemiddelde gebruiksduur van een auto makkelijk kunt overbruggen met de carwrap, waardoor het niet nodig is om die tussentijds opnieuw aan te laten brengen.

Laat u de auto in mat grijs wrappen of kiest u voor een andere kleur? U zorgt met de wrap voor een uitstekende bescherming van de originele lak, zonder dat u daar veel omkijken naar heeft. In plaats daarvan zorgen we voor een hoogwaardige afwerking met de kleur die u op het oog heeft. In hoogglans, zijdeglans of zelfs met een mooie matte uitstraling.

Hoe lang gaat een carwrap mee?

Veel klanten vragen ons: hoe lang gaat een carwrap mee? Dat hangt natuurlijk een beetje af van het gebruik en het onderhoud. Bij goed onderhoud en normaal gebruik is het goed mogelijk om er 6 tot 10 jaar mee te rijden.

Het is verstandig om de auto in die periode met de hand te wassen. En gebruikt u een hogedrukspuit? Houd minimaal 1 meter afstand aan. Dat voorkomt eventuele scheuren en andere beschadigingen. Het is in de wasstraat belangrijk om goed op te passen met het gebruik van harde borstels, omdat die de folie los zouden kunnen trekken.

Hoe lang blijft een carwrap zitten in Katwijk?

Hoe lang blijft een carwrap zitten in Katwijk? Wij brengen die hoogwaardig voor u aan, dankzij de folie van 3M en Avery. Het komt de kwaliteit en duurzaamheid ten goede, zodat u de auto kunt wrappen en u daar vervolgens jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Voor een geslaagde uitstraling van de auto, die er heel anders uitziet dan met de originele lak. Het is een uitstekende bescherming van duurzame kwaliteit, in de glansgraad en kleur waarin u de auto graag wilt laten veranderen.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen