Hoe lang blijft een carwrap zitten?

Hoe lang blijft een carwrap zitten als we die voor je aanbrengen? We geven daarop standaard 6 maanden garantie, zodat je er in die periode geen omkijken naar hebt. En sterker nog, de meeste van onze klanten maken er 6 tot 10 jaar met veel plezier gebruik van. Dat betekent dat je de gemiddelde gebruiksduur van een auto makkelijk kunt overbruggen met de carwrap, waardoor het niet nodig is om die tussentijds opnieuw aan te laten brengen.

Laat je de auto in mat grijs wrappen of kies je voor een andere kleur? Je zorgt met de wrap voor een uitstekende bescherming van de originele lak, zonder dat je daar veel omkijken naar hebt. In plaats daarvan zorgen we voor een hoogwaardige afwerking met de kleur die je op het oog hebt. In hoogglans, zijdeglans of zelfs met een mooie matte uitstraling.

Hoe lang gaat een carwrap mee?

Veel klanten vragen ons: hoe lang gaat een carwrap mee? Dat hangt natuurlijk een beetje af van het gebruik en het onderhoud. Bij goed onderhoud en normaal gebruik is het goed mogelijk om er 6 tot 10 jaar mee te rijden.

Het is verstandig om de auto in die periode met de hand te wassen. En gebruikt je een hogedrukspuit? Houd minimaal 1 meter afstand aan. Dat voorkomt eventuele scheuren en andere beschadigingen. Het is in de wasstraat belangrijk om goed op te passen met het gebruik van harde borstels, omdat die de folie los zouden kunnen trekken.

Hoe lang blijft een carwrap zitten?

Hoe lang blijft een carwrap zitten? Wij brengen die hoogwaardig voor je aan, dankzij de folie van 3M en Avery. Het komt de kwaliteit en duurzaamheid ten goede, zodat je de auto kunt wrappen en je daar vervolgens jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Voor een geslaagde uitstraling van de auto, die er heel anders uitziet dan met de originele lak. Het is een uitstekende bescherming van duurzame kwaliteit, in de glansgraad en kleur waarin je de auto graag wilt laten veranderen.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.