(071) 408-6737 Ieder werkdag tussen 09.00 en 17.00

Auto wrappen voor- en nadelen

De auto wrappen voor- en nadelen vergelijken in Katwijk en omgeving? Ontdek de belangrijke voordelen van onze auto wrap folie van 3M of Avery. Van de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat u daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken.

Voordelen van auto wrappen

De auto wrappen voor- en nadelen ontdekken? Wij zetten ze voor u op een rij:

 • Bescherming van de lak
  Een carwrap beschermt de lak, waardoor u geen last meer heeft van krassen of steenslag. Bijvoorbeeld op de motorkap, op het dak en op de spiegelkappen. Of op de complete auto, zodat u de originele lak op een uitstekende manier kunt beschermen.
 • Nieuwe kleur
  Toe aan een nieuwe kleur voor de auto of gebruik maken van een mooie matte afwerking? Het kan door uw auto te laten wrappen, waardoor het niet nodig is om te spuiten. Makkelijker, goedkoper en bovendien weer makkelijk te verwijderen.
 • Snel klaar: paar dagen
  Eén van de auto wrappen voor- en nadelen in Katwijk is de vlotte werkwijze. Het is mogelijk om uw auto binnen een paar dagen te laten wrappen, zodat u daar snel weer in weg kunt rijden.
 • Custom design
  Gaat het u om meer dan een kleur, omdat u gebruik wilt maken van een custom design of specifiek ontwerp? Het kan met carwrapping, ook als u reclame op de auto wilt aanbrengen. 
 • Doorverkoopwaarde
  De doorverkoopwaarde van uw auto zo hoog mogelijk houden? Dan is een carwrap een uitstekend idee. De lak blijft als nieuw en we kunnen de wrap weer verwijderen zodat u de auto wilt verkopen. 

Nadelen van auto wrappen

Zitten er ook nadelen aan het wrappen van een auto? Om de auto wrappen voor- en nadelen compleet te maken geven we u graag aan wat de kosten van het wrappen zijn. Het is een investering in het behoud van de lak en de uitstraling van de auto. Niet goedkoop, maar uitstekend van kwaliteit en daarom om meerdere redenen een uitstekende keuze.

Auto wrappen voor- en nadelen: vrijblijvende offerte

Enthousiast over de auto wrappen voor- en nadelen in Katwijk en omgeving? We gaan er graag voor u mee aan de slag. Op basis van een vrijblijvende offerte, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 06 317 88 501 of gebruik het online contactformulier.

Me ramen laten tinten!! Ziet ertop uit, 👍🏽
Marco van Sprang
2019-04-07T18:52:05+0000
Van de week mijn ramen laten tinten bij Buitenbos Customs. mijn ramen lijken fabrieksaf getint, ik ben super tevreden met de service en resultaat en om deze reden mijn recensie.
TJ Adam
2019-02-08T09:34:41+0000
paar dagen geleden bij dit top bedrijf de 2 voor en 3 achter ramen laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service.raad dit bedrijf echt aan!.
Lyean Vetter
2018-12-16T16:09:26+0000
Super job Buitenbus customs Katwijk for darkening my car windows, professional, knowledgeable and friendly team, top customer service, I can only recommend and will definitely go there again.
Pieter de Mooij
2018-08-25T12:52:10+0000
Sluit Menu
Offerte opvragen
Bellen