Auto wrappen voor- en nadelen

Voordelen van auto wrappen

De auto wrappen voor- en nadelen ontdekken? Wij zetten ze voor u op een rij:

Bescherming van de lak

Een carwrap beschermt de lak, waardoor u geen last meer heeft van krassen of steenslag. Bijvoorbeeld op de motorkap, op het dak en op de spiegelkappen. Of op de complete auto, zodat u de originele lak op een uitstekende manier kunt beschermen.

Nieuwe kleur

Toe aan een nieuwe kleur voor de auto of gebruik maken van een mooie matte afwerking? Het kan door uw auto te laten wrappen, waardoor het niet nodig is om te spuiten. Makkelijker, goedkoper en bovendien weer makkelijk te verwijderen.

Snel klaar: paar dagen

Één van de auto wrappen voor- en nadelen in Katwijk is de vlotte werkwijze. Het is mogelijk om uw auto binnen een paar dagen te laten wrappen, zodat u daar snel weer in weg kunt rijden.

Custom design

Gaat het u om meer dan een kleur, omdat u gebruik wilt maken van een custom design of specifiek ontwerp? Het kan met carwrapping, ook als u reclame op de auto wilt aanbrengen.

Doorverkoopwaarde

De doorverkoopwaarde van uw auto zo hoog mogelijk houden? Dan is een carwrap een uitstekend idee. De lak blijft als nieuw en we kunnen de wrap weer verwijderen zodat u de auto kunt verkopen.

Nadelen van auto wrappen

Zitten er ook nadelen aan het wrappen van een auto? Om de auto wrappen voor- en nadelen compleet te maken geven we u graag aan wat de kosten van het wrappen zijn. Het is een investering in het behoud van de lak en de uitstraling van de auto. Niet goedkoop, maar uitstekend van kwaliteit en daarom om meerdere redenen een uitstekende keuze.

Auto wrappen voor- en nadelen: vrijblijvende offerte

Enthousiast over de auto wrappen voor- en nadelen in Katwijk en omgeving? We gaan er graag voor u mee aan de slag. Op basis van een vrijblijvende offerte, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent.

Wat onze klanten over ons zeggen