Auto wrappen voor- en nadelen

Voordelen van auto wrappen

De auto wrappen voor- en nadelen ontdekken? Wij zetten ze voor je op een rij:

Bescherming van de lak

Een carwrap beschermt de lak, waardoor je geen last meer hebt van krassen of steenslag. Bijvoorbeeld op de motorkap, op het dak en op de spiegelkappen. Of op de complete auto, zodat je de originele lak op een uitstekende manier kunt beschermen.

Nieuwe kleur

Toe aan een nieuwe kleur voor de auto of gebruik maken van een mooie matte afwerking? Het kan door jouw auto te laten wrappen, waardoor het niet nodig is om te spuiten. Makkelijker, goedkoper en bovendien weer makkelijk te verwijderen.

Snel klaar: paar dagen

Één van de auto wrappen voor- en nadelen is de vlotte werkwijze. Het is mogelijk om jouw auto binnen een paar dagen te laten wrappen, zodat je daar snel weer in weg kunt rijden.

Custom design

Gaat het je om meer dan een kleur, omdat je gebruik wilt maken van een custom design of specifiek ontwerp? Het kan met carwrapping, ook als je reclame op de auto wilt aanbrengen.

Doorverkoopwaarde

De doorverkoopwaarde van jouw auto zo hoog mogelijk houden? Dan is een carwrap een uitstekend idee. De lak blijft als nieuw en we kunnen de wrap weer verwijderen zodat je de auto kunt verkopen.

Nadelen van auto wrappen

Zitten er ook nadelen aan het wrappen van een auto? Om de auto wrappen voor- en nadelen compleet te maken geven we je graag aan wat de kosten van het wrappen zijn. Het is een investering in het behoud van de lak en de uitstraling van de auto. Niet goedkoop, maar uitstekend van kwaliteit en daarom om meerdere redenen een uitstekende keuze.

Auto wrappen voor- en nadelen: vrijblijvende offerte

Enthousiast over de auto wrappen voor- en nadelen? We gaan er graag voor je mee aan de slag. Op basis van een vrijblijvende offerte, zodat je vooraf goed weet waar je aan toe bent.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.