Voordelen van auto wrappen

Bescherming van de lak

Een carwrap beschermt de lak, waardoor je geen last meer hebt van krassen of steenslag. Bijvoorbeeld op de motorkap, op het dak en op de spiegelkappen. Of op de complete auto, zodat je de originele lak op een uitstekende manier kunt beschermen.

Nieuwe kleur

Toe aan een nieuwe kleur voor de auto of gebruik maken van een mooie matte afwerking? Het kan door jouw auto te laten wrappen, waardoor het niet nodig is om te spuiten. Makkelijker, goedkoper en bovendien weer makkelijk te verwijderen.

Snel klaar: paar dagen

Één van de auto wrappen voor- en nadelen is de vlotte werkwijze. Het is mogelijk om jouw auto binnen een paar dagen te laten wrappen, zodat je daar snel weer in weg kunt rijden.

Custom design

Gaat het je om meer dan een kleur, omdat je gebruik wilt maken van een custom design of specifiek ontwerp? Het kan met carwrapping, ook als je reclame op de auto wilt aanbrengen.

Doorverkoopwaarde

De doorverkoopwaarde van jouw auto zo hoog mogelijk houden? Dan is een carwrap een uitstekend idee. De lak blijft als nieuw en we kunnen de wrap weer verwijderen zodat je de auto kunt verkopen.

Nadelen van auto wrappen

Wasstraat

Het wassen in een wasstraat zal niet de beste voor gewrapte auto's zijn. Het wordt daarom aangeraden om het met de hand te wassen. Ga je toch langs de wasstraat? Vermijd harde borstels als je toch langs de wasstraat wilt gaan. Een wax bij de wasprogramma voorkomt ook dat de wrap langer goed blijft.

Investering

Het wrappen van je auto kan prijzig zijn. Het is daarom een extra investering voor wanneer je een nieuwe auto uitstraling wilt. De prijzen verschillen per type auto, maar is altijd goedkoper dan lak bespuiting.