Pakkende belettering voor jouw bedrijfsauto

Ben je dan onderweg en kunnen potentiele klanten geen contact met je opnemen omdat er geen contactgegevens zijn belettert; dat is balen. Je wilt natuurlijk bereikbaar zijn en kan met belettering heel goed. Rijdend door de straten word je dan opgemerkt en worden er tussendoor offertes en afspraken gemaakt door klanten, ideaal.

Boodschap of slogan

Heeft je onderneming een slogan en wil je die groot beletteren meer op te vallen voor passagiers en bestuurders? We helpen je graag om jouw bereik daarmee te vergroten.

Krijg keuze uit verschillende kleuren en lettertypen om jouw belettering zo uniek en opvallend mogelijk te maken. Wees creatief met gebruik van huiskleuren om jouw bedrijfsauto nog persoonlijker te maken.

Belettering proces

We beletteren jouw bedrijfsauto naar wens. Zo kun je ons altijd een leuk ontwerp toesturen die we vervolgens gebruiken bij het aanbrengen van jouw unieke boodschap en/of slogan. Wees opvallend door de letters leesbaar te maken, zelfs voor mensen de op een verte naar je bedrijfsauto kijken.

Wanneer je geen ontwerp hebt, maken wij die graag voor je. We delen het ontwerp met je en gaan pas aan de slag wanneer het je bevalt. De belettering wordt vervolgens op maat voorbereid en aangebracht op je auto.

Autoreclame | Buitenbos Customs

Auto's die we ook beletteren

Bestelbus

Vergroot jouw bereik met een unieke slogan of contactgegevens zodat mensen je kunnen contacteren bij interesse. We beletteren jouw bestelbus graag.

Bestelbus beletteren

Bedrijfsauto

Jouw bedrijfsauto uniek maken met pakkende belettering. Breng jouw boodschap over en zorg voor meer benodigde gegevens van jouw onderneming.

Bedrijfsauto beletteren
Bestelauto beletteren | Buitenbos Customs Bestelauto beletteren | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Wordt de belettering goed aangebracht?

We zorgen ervoor dat je autoreclame optimaal wordt aangebracht. We beletteren jouw bedrijfsauto naar wens, afkomstig van de door jouw gestuurde ontwerp of die van ons.

Hoeveel kost het?

Het kost vanaf €145 om jouw bestelauto van belettering te voorzien. De kosten worden op basis van de grootte en positionering bepaald. Vraag hier direct een offerte aan.

Hoelang duurt het proces?

We beletteren jouw bestelauto binnen één werkdag. Je kunt je auto dus onmiddelijk weer ophalen om je effectieve reclame in te zetten voor meer bereik.

Kan ik mijn bestelauto dan nog wassen?

Ja, dat kan. Wacht er wel twee/drie weken mee. We raden aan dat je jouw bestelauto dan met de hand wast. Wees wel voorzichtig met gebruik van de wasstraat, want de glans en bescherming kan afnemen bij gebruik van hoge druk en harde borstels.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.