Reclame eigen bedrijf op auto

Reclame voor jouw eigen bedrijf op de auto? De beste manier om een goede eerste indruk te maken bij klanten. En uitstekend geschikt om onderweg op te vallen, waarmee je zichtbaar bent voor potentiële nieuwe klanten.

Wil je reclame maken voor jouw eigen bedrijf? De auto waarin je rijdt is daarvoor uitstekend geschikt. Net als het complete wagenpark als je meerdere auto’s op de parkeerplaats hebt staan. Wij zorgen ervoor dat je ze kunt inzetten als rijdende reclamezuil, waarmee je een goede indruk kunt maken op nieuwe en bestaande klanten.

Autoreclame op de achterruit

Wil je bijvoorbeeld reclame maken voor jouw eigen bedrijf op de achterruit van de auto? Goed geschikt voor jouw logo of bedrijfsnaam, net als voor een call-to-action. Breng er bijvoorbeeld jouw website of telefoonnummer op aan. Handig, bijvoorbeeld als iemand achter je in de file of voor het stoplicht contact wil opnemen.

Uiteraard kunnen we je van dienst zijn met reclame op de achterruit, op de portieren, de voorkant en de andere delen van de auto. Wij zorgen er met de reclame voor jouw eigen bedrijf op de auto voor dat je maximaal zichtbaar wordt.

Reclame eigen bedrijf op auto

Een specialist gezocht om autoreclame aan te laten brengen? Wij deden dit voor tal van bedrijven, waardoor we daar veel ervaring mee hebben. Wij gaan graag voor je aan de slag met reclame voor jouw eigen bedrijf op de auto en de regio.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.