Op je gemak voelen met raamfolie

Er is een reden waarom behangen en/of geblindeerde ramen al jaren in zijn en gebruikt worden. De één vrolijkt zijn pand op met gekleurde folie en heeft dus een gezelliger sfeer op werk – je maakt het leuk om naar werk te gaan. De ander wil extra bescherming bieden aan zijn huisgenoten door mogelijke glasscherven te beperken (ja, bepaalde foliën bieden ook bescherming aan).

Ook kan het je beschermen tegen de zonnestralen, hitte en krijg je privacy. Je verblijf en werkplaats krijgt een upgrade en ook nog eens bescherming en privacy. Je ramen blinderen biedt een tal van voordelen aan waar iedereen behoefte aan heeft.

Sinds heden blinderen wij niet alleen auto's, maar ook woningen, kantoren, panden en winkelruiten. Iedereen is anders en heeft dus ook andere behoeftes. Vanzelfsprekend zou je denken, maar toch kun je niet overal je wensen vervullen in dit vak. Wij zetten de klant voorop.

Verschillende kleuren

We beschikken over verschillende soorten folies, dus we beschikken over de mogelijkheden voor jouw ramen. Zowel voor huizen als voor kantoorpanden. Ook zien we vaker dat deuren gebruik maken van raamfolie. Zo kun je anti-inbraak folie aan laten brengen zodat jouw ramen moeilijk kapot te maken zijn door inbrekers.

Voor een leuke sfeer op het werk kun je gebruik maken van decoratieve raamfolie. Zo krijg je leuke ramen waarop je jouw eigen ontwerpen terug kunt laten komen. Mooie kleuren en vormen op jouw huis en kantoor ramen? We helpen je graag.

Types raamfolie | Buitenbos Customs

Gebruikt voor privacy, zonwering en veiligheid

Anti-inkijk folie

Deze folie is zeer geliefd bij particulieren en bedrijven. Geef mensen op straat geen kans meer om naar binnen te kijken. De gematteerde folie biedt huisgenoten de privacy die ze nodig hebben. De folie laat wel nog licht naar binnen schijnen maar verhindert zowel de inkijk als de uitkijk.

Ook kantoren genieten van deze type folie. Zij kunnen zo op hun gemak vergaderen of een privégesprek voeren zonder dat werknemers naar binnen gluren. Ook handig om te laten plaatsen wanneer de ramen van jouw bedrijf langs de straat liggen waardoor mensen makkelijker naar binnen kunnen kijken.

Anti-inkijk raamfolie | Buitenbos Customs
Zonwerende en privacy raamfolie | Buitenbos Customs

Zonwerende folies

Voor minder UV straling die jouw meubels mogelijk kunnen beschadigen en minder frustratie bij verblinding van de zon, kies je voor zonwerende folie. Glasfolie en donkere anti-inkijk folie besparen jouw huis of pand op energiekosten door airco gebruik te verminderen.

Vooral bedrijven komen deze soorten folies goed van pas. Het voorkomt frustratie en je kunt nog steeds onverstoord naar buiten kijken. De zicht naar binnen wordt verminderd en zonnestralen worden effectief tegengehouden. Geniet van een koeler huis door minder warmte binnen te laten.

Veiligheidsfolie

Maak het inbrekers nog moeilijker dan ooit met preventieve veiligheidsfolie. De folie houdt glasscherven bij elkaar waardoor het moeilijker wordt om het raam te breken. Dit is ook gunstig voor andere situaties als bijvoorbeeld een voetbal die tegen het raam knalt.

Voorkom verwondingen en letsels van glasscherven wanneer het raam uit elkaar barst door een ongeluk. Je houdt kinderen ook veiliger wanneer ze bij het raam zijn. De raamfolie zorgt voor steviger glas waardoor inbrekers geen kans meer krijgen.

Voorkom inbraak met raamfolie | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Wat is de gemiddelde levensduur van raamfolie?

Hoelang de folie meegaat hangt af van verschillende factoren, waaronder: het type folie, het soort glas en hoeveel het blootgesteld wordt van de zon. Wanneer je de folie door professionals laat plaatsen, dan krijgt het een gemiddelde levensduur tot maar liefst 20 jaar.

Kan ik het ook zelf aanbrengen?

Natuurlijk kun je een raamfolie ook zelf aanbrengen, maar je hebt dan echter wel kans op luchtbubbels, asymmetrische stickers/folie op je raam en kan je onbewust vuil achterlaten onder je de folie.

Wordt het netjes aangebracht?

We maken de ramen altijd eerst vakkundig schoon waardoor er geen vuil achterblijft, omdat het vuil de folie minder doet stralen en het eventueel een korter levensduur geeft. Doordat we een professionele behandeling bieden aan jouw ramen, kun je lang genieten van de voordelen die het biedt zonder dat je zorgen hoeft te maken over de uitstraling en afwerking.

Krijg ik garantie?

Jazeker. Je 10 jaar garantie op breken, scheuren, verkleuring en enige fouten bij de behandeling van jouw ramen.


Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor een nieuwe uitstraling? We helpen je graag.