Raamfolie voor je huis of pand

Zoek je momenteel een bedrijf dat je bij ongemak van ongeblindeerde ramen af kan helpen? We zorgen ervoor dat je onder andere van privacy, zonwering en isolatie kunt genieten.

De raamfolie die wij aanbieden zijn divers. Je kunt bijvoorbeeld uit anti-inkijk folie, veiligheidsfolie of zonwerende folie kiezen. Ook bieden we decoratieve folie aan waarbij je jouw deur, of raam van een leuk ontwerp kan voorzien.

Onze blindeerders werken aan allerlei soorten ramen. Of het nou van je pand of huis is, we weten er wel raad mee. Met de vakkundige behandeling en afwerking van je ramen, kun je weer genieten.

Voordelen van raamfolie op een rij

Folie naar keus

Wil je meer privacy in je huis of pand? Dan kun je kiezen voor een anti-inkijk folie waarbij het zicht voor anderen wordt verhindert. Dat is gunstig voor bijvoorbeeld vergaderruimtes of keukenramen.

Jouw huisnummer of familienaam leuk op je deur kunnen weergeven? Decoratieve folie zorgt voor een unieke uitstraling. Je kunt ons dan ook een ontwerp geven waarbij we vormen en plaatjes aanbrengen.

Wil je voorkomen dat inbrekers je huis makkelijker binnenkomen? We brengen folie aan op je ramen die het inbrekers nog moeilijker gaat maken. De folie is moeilijk te breken, ook gunstig voor voorkoming van breken.

Raamfolie laten aanbrengen | Buitenbos Customs

Hoe we het aanbrengen

Allereerst horen we graag wat jouw wensen zijn. Jouw huisramen of pand willen blinderen? We helpen je graag. Onze blindeerders gaan op locatie naar wens aan het werk.

Met de vakkundige tools die worden meegenomen, wordt het folie nauwkeurig bijgesneden. We maken de ramen vrij van vet en vuil om vervolgens de folie aan te brengen. Na het spuiten van water, wordt de folie nauwkeurig geplaatst.

Jouw folie wordt dan zonder oneffenheden of luchtbubbels aangebracht. We strijken zo het lucht onder de folie uit. Je ramen worden dan aan de binnenkant, en soms ook aan de buitenkant, van folie voorzien.

Gemiddeld zijn onze blindeerders een uur of twee bezig bij het blinderen van je ramen. Omdat we ons vooral richten op nauwkeurigheid, kun je genieten van privacy, zonwering en veiligheid.

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde levensduur van raamfolie?

Hoelang de folie meegaat hangt af van verschillende factoren, waaronder: het type folie, het soort glas en hoeveel het blootgesteld wordt van de zon. Wanneer je de folie door professionals laat plaatsen, dan krijgt het een gemiddelde levensduur tot maar liefst 20 jaar.

Kan ik het ook zelf aanbrengen?

Natuurlijk kun je een raamfolie ook zelf aanbrengen, maar je hebt dan echter wel kans op luchtbubbels, asymmetrische stickers/folie op je raam en kan je onbewust vuil achterlaten onder je de folie.

Wordt het netjes aangebracht?

We maken de ramen altijd eerst vakkundig schoon waardoor er geen vuil achterblijft, omdat het vuil de folie minder doet stralen en het eventueel een korter levensduur geeft. Doordat we een professionele behandeling bieden aan jouw ramen, kun je lang genieten van de voordelen die het biedt zonder dat je zorgen hoeft te maken over de uitstraling en afwerking.

Krijg ik garantie?

Jazeker. Je 10 jaar garantie op breken, scheuren, verkleuring en enige fouten bij de behandeling van jouw ramen.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.