Een unieke motorkap door professionele aanpak

Je wilt jouw motorkap interessanter maken door het te laten wrappen, super keuze! We bespreken graag je wensen en voorkeuren en zijn benieuwd wat je wilt maken van je huidige motorkap. Je auto wordt professioneel onder behandeling genomen met vakkundige tools.

Krijg keus uit verschillende kleuren en typen carwrap. We maken gebruik van kwalitatieve wrapfolie die lang meegaat. De typen folie die zorgen voor jouw unieke motorkap zijn onder andere: mat satijn, carbon, hoogglans en brushes steel.

Heb je een leuk idee voor je motorkap en wil je een afbeelding erop laten wrappen? Full colour print zorgt voor een interessante uitstraling van je auto. Het brengt ook persoonlijkheid met zich mee wat het weer leuker maakt.

Verschillende wrapfolies

Wanneer we met je auto aan de slag gaan, maken we gebruik van folies van hoogwaardige merken. Zo straalt je auto en worden alle hoeken vakkundig en professioneel behandeld. De folies die wij gebruiken zijn:

  • Avery car wrap
  • 3M car wrap
  • Hexis car wrap

Jouw voordelen bij Buitenbos Customs

Een mooie matte of nieuwe kleur

Verwijderbare folie, de lak blijft onbeschadigd

Bescherming van jouw lak tegen UV-licht, slijtage en krassen

Tot 50% goedkoper dan lak spuiten

Volledig of gedeeltelijk mogelijk (zijspiegels, spoiler, dak, etc.)

Tot 6 maanden garantie op de folie

Zo gaan wij te werk

Wanneer je jouw voorkeuren en wensen met ons hebt besproken en wij een goed beeld hebben gekregen van hoe jij je motorkap wilt hebben, gaan wij aan de slag met je auto. We zorgen er altijd allereerst voor dat de motorkap schoon is en vrij is van vuil en vet. We maken gebruik van vakkundige tools om je lak te verschonen om de wrapfolie in levensduur te verlengen.

We brengen vervolgens de wrapfolie aan op je motorkap, zelfs wanneer er uitdagende hoeken zijn. Door de uiterste nauwkeurigheid krijg jij een motorkap die optimaal is aangebracht waardoor jij tevreden kunt zijn.

Motorkap laten wrappen | Buitenbos Customs

Auto dak erbij wrappen?

Vanwege de brede scala aan folies kunnen wij jouw unieke carwrap toepassen op elke plek van je auto. Het is zo dus ook mogelijk om je auto dak te laten wrappen. Dat zal zorgen voor een leukere uitstraling als je die mengt met de motorkap zoals dat bij striping ook vaak het geval is. Bij auto striping kun je kiezen voor elke type lijn, of het nou dubbel is of één. Dat zal de stoerheid van je auto verhogen.

Auto dak erbij wrappen?

Vanwege de brede scala aan folies kunnen wij jouw unieke carwrap toepassen op elke plek van je auto. Het is zo dus ook mogelijk om je auto dak te laten wrappen. Dat zal zorgen voor een leukere uitstraling als je die mengt met de motorkap zoals dat bij striping ook vaak het geval is. Bij auto striping kun je kiezen voor elke type lijn, of het nou dubbel is of één. Dat zal de stoerheid van je auto verhogen.

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

Het wrappen van jouw motorkap wordt binnen één werkdag al vaak geregeld. Zo kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.