Motorkap met een nieuwe kleur

Ben je op zoek naar een bedrijf die jouw motorkap om kan toveren. Een nieuwe kleur zonder je motorkap te bespuiten? Onze specialisten hanteren een vakkundige en nauwkeurige aanpak, zodat zelfs de wat uitdagendere plekken gewrapt worden.

We brengen de wrapfolie als een tweede laag aan. Zo kun je bij het bedenken altijd de wrapfolie weer laten verwijderen. Je lak blijft onbeschadigd doordat de folie krasjes opvangt.

Kies uit de kleuren die jij voor ogen hebt. In carbon, matte, hoogglans en meer. Het is ook mogelijk een full-colour wrap aan te brengen voor als je er een leuke afbeelding op wilt.

Motorkap wrapping

We plaatsen de wrapfolie op je motorkap. Je hoeft het dus niet te bespuiten om de kleur te veranderen. Het proces van wrapping verloopt ook veel sneller dan bespuiting.

Tover jouw motorkap om met striping, verandering van kleur of full-colour wrap. Jouw motorkap wordt een stuk unieker. We denken graag met je mee.

Jouw motorkap door professionals laten wrappen? Vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Motorkap wrappen | Buitenbos Customs

Voordelen van carwrap

Motorkap prijzen

Motorkap Hoogglans, matte of metalic kleuren v.a. €150,-
Motorkap Carbon in diverse kleuren v.a. € 180,-
Motorkap Full-colour met afbeeldingen v.a. € 250,-

Het proces van wrapping

We gaan aan de slag met je motorkap na goed beeld te hebben gekregen hoe jij het wilt hebben. Vervolgens maken we de motorkap schoon van vuil en vet. Dat doen we om de levensduur van de wrapfolie te verlengen.

De wrapfolie snijden we op maat gemaakt bij om die vervolgens aan te brengen, zelfs bij uitdagende plekken. We werken de wrapfolie af en jij kunt je auto weer ophalen. Onze specialisten zijn één werkdag bezig bij het wrappen van jouw motorkap.

Onderhoud na wrapping

We adviseren je na wrapping een week lang de wasstraat te vermijden. De reden daarvoor is omdat de wrapfolie eerst nog moet uitharden.

De wrap beschermt tegen krasjes op je lak. Zelf kan de wrap wel krasjes krijgen door bijvoorbeeld harde borstels in de wasstraat. Dus raden we aan de harde borstels te vermijden en liefst met de hand te wassen.

Reeds gewrapte motorkappen

Veelgestelde vragen

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Hoe lang blijft carwrap zitten?

Dat hangt natuurlijk een beetje af van het gebruik en het onderhoud. Bij goed onderhoud en normaal gebruik is het goed mogelijk om er 6 tot 10 jaar mee te rijden. Je krijgt bij ons standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.