Hoe duur is auto wrappen?

Hoe duur is een auto wrappen? Dat hangt af van een paar verschillende factoren. Het is allereerst belangrijk in welk model auto je rijdt. Een compacte Volkswagen Up heeft minder (grote) delen dan een grote SUV, waardoor de kosten daarvoor een stuk lager liggen.

Hoeveel het kost om carwrapping toe te passen is daarnaast afhankelijk van de delen die je wilt laten wrappen. Wil je de voordelen gebruiken voor de motorkap en de spiegels van de auto? Dat is goedkoper dan wanneer je ook het dak en de rest van de auto wilt laten wrappen. Wij brengen je graag een vrijblijvende offerte uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De kosten van carwrapping

De kosten van carwrapping hangen daarmee af van twee factoren. Klanten die ons vragen ‘hoeveel kost een auto wrappen’ leggen we uit over de bovenstaande eigenschappen. Het merk en model van jouw auto zijn van belang, net als de voorkeuren die je hebt voor het wrappen. Op die manier berekenen we graag wat de kosten zullen zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hoeveel het kost om een auto te wrappen hangt voor ons af van de hoeveelheid tijd en werk die we erin moeten steken. We werken met hoogwaardige folies van 3M en Avery, zodat je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Die brengen we op een zeer nauwkeurige manier aan, waardoor de folie zo lang mogelijk op de auto blijft zitten. Je investeert op die manier in een mooie nieuwe kleur voor de auto, net als een uitstekende bescherming van de originele lak.

Hoe duur is een auto wrappen?

Hoe duur is een auto wrappen? We berekenen de kosten aan de hand van het merk en model en het deel van de auto dat je wilt laten wrappen. We zetten de mogelijkheden daarmee graag voor je op een rij, zodat je een goede keuze kunt maken.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.