(071) 408-6737 Ieder werkdag tussen 09.00 en 17.00

Hoe duur is auto wrappen?

Hoe duur is een auto wrappen in Katwijk? Dat hangt af van een paar verschillende factoren. Het is allereerst belangrijk in welk model auto u rijdt. Een compacte Volkswagen Up heeft minder (grote) delen dan een grote SUV, waardoor de kosten daarvoor een stuk lager liggen.

Hoeveel het kost om carwrapping toe te passen is daarnaast afhankelijk van de delen die u wilt laten wrappen. Wilt u de voordelen gebruiken voor de motorkap en de spiegels van de auto? Dat is goedkoper dan wanneer u ook het dak en de rest van de auto wilt laten wrappen. Wij brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De kosten van carwrapping

De kosten van carwrapping hangen daarmee af van twee factoren. Klanten die ons vragen ‘hoeveel kost een auto wrappen’ leggen we uit over de bovenstaande eigenschappen. Het merk en model van uw auto zijn van belang, net als de voorkeuren die u heeft voor het wrappen. Op die manier berekenen we graag wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Hoeveel het kost om een auto te wrappen hangt voor ons af van de hoeveelheid tijd en werk die we erin moeten steken. We werken met hoogwaardige folies van 3M en Avery, zodat u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Die brengen we op een zeer nauwkeurige manier aan, waardoor de folie zo lang mogelijk op de auto blijft zitten. U investeert op die manier in een mooie nieuwe kleur voor de auto, net als een uitstekende bescherming van de originele lak.

Hoe duur is een auto wrappen in Katwijk?

Hoe duur is een auto wrappen in Katwijk? We berekenen de kosten aan de hand van het merk en model en het deel van de auto dat u wilt laten wrappen. We zetten de mogelijkheden daarmee graag voor u op een rij, zodat u een goede keuze kunt maken.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 06 317 88 501 of gebruik het online contactformulier.

Me ramen laten tinten!! Ziet ertop uit, 👍🏽
Marco van Sprang
2019-04-07T18:52:05+0000
Van de week mijn ramen laten tinten bij Buitenbos Customs. mijn ramen lijken fabrieksaf getint, ik ben super tevreden met de service en resultaat en om deze reden mijn recensie.
TJ Adam
2019-02-08T09:34:41+0000
paar dagen geleden bij dit top bedrijf de 2 voor en 3 achter ramen laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service.raad dit bedrijf echt aan!.
Lyean Vetter
2018-12-16T16:09:26+0000
Super job Buitenbus customs Katwijk for darkening my car windows, professional, knowledgeable and friendly team, top customer service, I can only recommend and will definitely go there again.
Pieter de Mooij
2018-08-25T12:52:10+0000
Sluit Menu
Offerte opvragen
Bellen