Auto wrappen prijs

Benieuwd naar de auto wrappen prijs? Wij hebben bij ons in de werkplaats veel ervaring met wraps voor auto’s. Hoogwaardig dankzij de kwaliteit van 3M en Avery, nauwkeurig aangebracht dankzij de ervaring die we daarmee hebben. Wij weten hoe we de carwrapping perfect kunnen aanbrengen, zodat je daar minimaal 1 jaar zonder omkijken gebruik van kunt maken.

De auto wrappen kosten hangen af van een paar verschillende factoren. Het gaat bijvoorbeeld om het deel van de auto dat je wilt laten wrappen en het model auto dat je rijdt. Aan de hand daarvan berekenen we de kosten, zodat we je een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden. Je komt daardoor niet voor verrassingen te staan, omdat je precies weet waar je aan toe bent.

Auto wrappen prijzen: delen om te wrappen en het model

    Benieuwd naar het wrappen van jouw auto en de kosten waar je aan moet denken? Deze twee factoren zijn daarop van invloed:
  • Delen om te wrappen
  • Het model auto dat je rijdt

Gaat het om carwrapping voor alleen de motorkap? Dat is goedkoper dan wanneer we ook de rest van de auto voor je wrappen. We hebben er minder materiaal voor nodig en zijn er bovendien een stuk sneller mee klaar. Op die manier kunnen we de kosten laag houden, zodat je een scherpe prijs voor het wrappen van de auto betaalt. En wil je ook de spiegelkappen, het dak of andere delen van de auto van de wrap voorzien? Het wordt relatief goedkoper als je kiest voor meerdere delen in één keer. De prijs ligt lager dan wanneer je tijdens meerdere afspraken steeds één deel zou laten wrappen. Het is met de gecombineerde aanpak immers niet nodig om de delen van de auto meerdere keren te demonteren.

De auto laten wrappen prijs hangt bovendien af van het model auto dat je rijdt. Voor een kleine auto hebben we minder materiaal nodig en er gaat bovendien minder tijd in zitten. Een kleine auto uit het A-segment is daardoor goedkoper dan een grotere hatchback of zelfs een SUV uit de hogere segmenten. We kunnen je aan de hand van de auto die je rijdt aangeven wat daar de kosten voor zullen zijn. We hebben veel ervaring met allerlei merken en modellen, waardoor we je daarvoor de beste auto wrappen prijs kunnen aanbieden.

Auto wrappen prijs

Benieuwd naar de auto wrappen prijs? Wij zorgen er vanuit onze ervaring voor dat we vlot en vakkundig kunnen werken. Daardoor betaal je een scherpe prijs voor de carwrap, terwijl we natuurlijk werken met de hoogwaardige producten van 3M en Avery. Het komt de kwaliteit sterk ten goede, zodat je daar minimaal vijf jaar zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.