(071) 408-6737 Ieder werkdag tussen 09.00 en 17.00

Auto wrappen prijs

Benieuwd naar de auto wrappen prijs in Katwijk en omgeving? Wij hebben bij ons in de werkplaats veel ervaring met wraps voor auto’s. Hoogwaardig dankzij de kwaliteit van 3M en Avery, nauwkeurig aangebracht dankzij de ervaring die we daarmee hebben. Wij weten hoe we de carwrapping perfect kunnen aanbrengen, zodat u daar minimaal 5 jaar zonder omkijken gebruik van kunt maken.

De auto wrappen kosten hangen af van een paar verschillende factoren. Het gaat bijvoorbeeld om het deel van de auto dat u wilt laten wrappen en het model auto dat u rijdt. Aan de hand daarvan berekenen we de kosten, zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden. U komt daardoor niet voor verrassingen te staan, omdat u precies weet waar u aan toe bent.

Auto wrappen prijzen: delen om te wrappen en het model

De auto wrappen prijs inschatten? Dan is het belangrijk om rekening te houden met twee verschillende factoren:

  • Delen om te wrappen
  • Het model auto dat u rijdt

Gaat het om carwrapping voor alleen de motorkap? Dat is goedkoper dan wanneer we ook de rest van de auto voor u wrappen. We hebben er minder materiaal voor nodig en zijn er bovendien een stuk sneller mee klaar. Op die manier kunnen we de kosten laag houden, zodat u een scherpe prijs voor het wrappen van de auto betaalt. En wilt u ook de spiegelkappen, het dak of andere delen van de auto van de wrap voorzien? Het wordt relatief goedkoper als u kiest voor meerdere delen in één keer. De prijs ligt lager dan wanneer u tijdens meerdere afspraken steeds één deel zou laten wrappen. Het is met de gecombineerde aanpak immers niet nodig om de delen van de auto meerdere keren te demonteren.

De auto laten wrappen prijs hangt bovendien af van het model auto dat u rijdt. Voor een kleine auto hebben we minder materiaal nodig en er gaat bovendien minder tijd in zitten. Een kleine auto uit het A-segment is daardoor goedkoper dan een grotere hatchback of zelfs een SUV uit de hogere segmenten. We kunnen u aan de hand van de auto die u rijdt aangeven wat daar de kosten voor zullen zijn. We hebben veel ervaring met allerlei merken en modellen, waardoor we u daarvoor de beste auto wrappen prijs in Katwijk kunnen aanbieden.

Auto wrappen prijs in Katwijk

Benieuwd naar de auto wrappen prijs in Katwijk? Wij zorgen er vanuit onze ervaring voor dat we vlot en vakkundig kunnen werken. Daardoor betaalt u een scherpe prijs voor de carwrap, terwijl we natuurlijk werken met de hoogwaardige producten van 3M en Avery. Het komt de kwaliteit sterk ten goede, zodat u daar minimaal 5 jaar zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 06 317 88 501 of gebruik het online contactformulier.

Me ramen laten tinten!! Ziet ertop uit, 👍🏽
Marco van Sprang
2019-04-07T18:52:05+0000
Van de week mijn ramen laten tinten bij Buitenbos Customs. mijn ramen lijken fabrieksaf getint, ik ben super tevreden met de service en resultaat en om deze reden mijn recensie.
TJ Adam
2019-02-08T09:34:41+0000
paar dagen geleden bij dit top bedrijf de 2 voor en 3 achter ramen laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service.raad dit bedrijf echt aan!.
Lyean Vetter
2018-12-16T16:09:26+0000
Super job Buitenbus customs Katwijk for darkening my car windows, professional, knowledgeable and friendly team, top customer service, I can only recommend and will definitely go there again.
Pieter de Mooij
2018-08-25T12:52:10+0000
Sluit Menu
Offerte opvragen
Bellen