Auto wrap folie 3M

Auto wrap folie van 3M in Katwijk gebruiken? Een keuze voor uitstekende kwaliteit om uw auto te wrappen. Voor een mooie matte uitstraling, een andere kleur en uitstekend behoud van de originele lak.

We werken bewust met de hoogwaardige folies van 3M en Avery, zodat u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Niets minder dan het beste, ook dankzij onze nauwkeurige werkwijze om alles tot in de puntjes goed af te werken.

Hoogwaardige carwrap-folie

De hoogwaardige carwrap-folie van 3M biedt een aantal belangrijke voordelen. Het zorgt voor een vlakke, glooiende en gewelfde ondergrond. Een folie die uitstekend blijft zitten en die de 3D-contouren van de auto op een prachtige manier volgt.

Met de auto wrap folie van 3M zorgen we voor een mooie nieuwe uitstraling die zonder problemen jaren blijft zitten. Minimaal 5 jaar zonder dat de wrap los zal laten, onafhankelijk van de manier waarop u met de auto rijdt. In Katwijk en omgeving of juist veel op de snelheid door heel Nederland en zelfs de rest van Europa.

Auto wrap folie 3M in Katwijk

We zijn uw specialist in auto wrap folie van 3M in Katwijk en omgeving. Wij kunnen uw auto wrappen en zorgen er daarmee voor dat u de lak kunt beschermen en voor een nieuwe uitstraling kunt kiezen.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen