Auto wrap folie 3M

Auto wrap folie van 3M gebruiken? Een keuze voor uitstekende kwaliteit om jouw auto te wrappen. Voor een mooie matte uitstraling, een andere kleur en uitstekend behoud van de originele lak.

We werken bewust met de hoogwaardige folies van 3M en Avery, zodat je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Niets minder dan het beste, ook dankzij onze nauwkeurige werkwijze om alles tot in de puntjes goed af te werken.

Hoogwaardige carwrap-folie

De hoogwaardige carwrap-folie van 3M biedt een aantal belangrijke voordelen. Het zorgt voor een vlakke, glooiende en gewelfde ondergrond. Een folie die uitstekend blijft zitten en die de 3D-contouren van de auto op een prachtige manier volgt.

Met de auto wrap folie van 3M zorgen we voor een mooie nieuwe uitstraling die zonder problemen jaren blijft zitten. Minimaal 6 maanden zonder dat de wrap los zal laten, onafhankelijk van de manier waarop je met de auto rijdt.

Auto wrap folie 3M

We zijn jouw specialist in auto wrap folie van 3M. Wij kunnen jouw auto wrappen en zorgen er daarmee voor dat je de lak kunt beschermen en voor een nieuwe uitstraling kunt kiezen.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.