Jouw bezit, mooi in wit

Kies je voor een witte wrap voor jouw auto, dan ga je voor een kleur die bij je past. Opvallend rijd je dan tevreden door de straten in eigen stijl. Nog stoerder maak je het wanneer je jouw auto in mat laat wrappen. Ook gaat hoogglans en zijdeglans goed samen met de kleur wit.

Gericht op jouw wensen

De wrap die nauwkeurig en professioneel wordt aangebracht, is volledig afgestemd op hoe jij het wilt hebben. We bespreken graag jouw wensen om de trots voor je auto te vergroten.

Of je nou kiest voor het wrappen van details of voor de gehele auto, we staan voor je klaar om een indrukwekkend resultaat neer te zetten. Val op en laat jouw witte auto stralen in daglicht en in de nacht.

We gebruiken de wrap van Avery en 3M zodat alle 3D-contouren mooi gevormd kunnen worden. De wrap heeft een levensduur van 6 tot 10 jaar, waar we jou standaard 6 maanden garantie voor geven.

Voordelen van carwrap

Wrapping proces

Wanneer we een goed beeld hebben van jouw wensen voor de wrap, zorgen we ervoor dat je auto vrij is van vet en/of vuil. Dit doen we met vakkundige tools om je auto de optimale behandeling te bieden. Bovendien zorgt een schone lak ervoor dat de aangebrachte wrap langer meegaat.

We brengen de wrap vervolgens op maat aan op je lak en ook op de plekken waar dat uitdagend blijkt te zijn. Omdat we werken volgens een professionele aanpak, zijn we in staat om jouw auto optimaal te wrappen waar jij genieting uit haalt.

Auto wit wrap | Buitenbos Customs
Auto in mat wit wrappen | Buitenbos Customs Auto in wit wrappen | Buitenbos Customs

Prijzen wrappen

Kleine personenauto’s v.a €1250,-

Middel personenauto’s v.a €1500,-

Grote personenauto’s v.a €1750,-

Station v.a €1950,-

SUV/MPV v.a €2150,-

Bedrijfswagen v.a €2150,-

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

De duur is afhankelijk van je type auto. Wanneer het een grote auto is als bijvoorbeeld een SUV en bedrijfsauto, dan kun je rekening houden met 3 dagen. Kleine tot gemiddelde auto's geheel laten wrappen doen we gemiddeld 2 à 3 dagen over. Wanneer je slechts enkele details wilt wrappen van je auto, dan is dat binnen één werkdag al vaak geregeld en kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.