Auto shine detail

Auto shine detail-behandeling gezocht in Katwijk en omgeving? We kunnen uw auto detailen voor een scherpe prijs, waarmee die er van binnen en van buiten als nieuw uit komt te zien. Een auto die straalt, dankzij de behandeling van bijvoorbeeld de lak, de ramen, het dashboard en andere elementen aan de binnenzijde.

Hoge kwaliteit en prachtig resultaat

We zorgen met een auto shine detail-detail-behandeling voor de hoogst mogelijke kwaliteit in Katwijk en omgeving. Bij ons in de werkplaats hebben we de beschikking over hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat we u daarmee goed van dienst kunnen zijn.

Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. We behandelen het interieur en het exterieur, aan de hand van drie verschillende pakketten. Voor een stralende auto die letterlijk kan shinen, waardoor u daar trots op kunt zijn iedere keer dat u er naartoe loopt.

Auto shine detail in Katwijk

Zoekt u een specialist in auto detailing in Katwijk? Wij weten wat er nodig is om de auto eer als nieuw uit te laten zien. We behandelen tweedehands gekochte auto’s en auto’s die eigenaren al jaren in hun bezit hebben. Om ze van binnen en van buiten weer als nieuw te laten stralen, zodat het er niet aan af te zien is dat ze al jaren trouwe dienst doen.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen