Auto shine detail

Auto shine detail-behandeling gezocht? We kunnen jouw auto detailen voor een scherpe prijs, waarmee die er van binnen en van buiten als nieuw uit komt te zien. Een auto die straalt, dankzij de behandeling van bijvoorbeeld de lak, de ramen, het dashboard en andere elementen aan de binnenzijde.

Hoge kwaliteit en prachtig resultaat

We zorgen met een auto shine detail-detail-behandeling voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij ons in de werkplaats hebben we de beschikking over hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat we je daarmee goed van dienst kunnen zijn.

Wij zorgen ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uit komt te zien. We behandelen het interieur en het exterieur, aan de hand van drie verschillende pakketten. Voor een stralende auto die letterlijk kan shinen, waardoor je daar trots op kunt zijn iedere keer dat je er naartoe loopt.

Auto shine detail

Zoek je een specialist in auto detailing? Wij weten wat er nodig is om de auto eer als nieuw uit te laten zien. We behandelen tweedehands gekochte auto’s en auto’s die eigenaren al jaren in hun bezit hebben. Om ze van binnen en van buiten weer als nieuw te laten stralen, zodat het er niet aan af te zien is dat ze al jaren trouwe dienst doen.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.