Meer genieting van een mat zwarte uitstraling

Je wilt iets nieuws met je auto, en dat gaat dan ook uitstekend door een mat zwarte uitstraling te laten wrappen. Een nieuwe kleur die beter bij je past en waar jij meer genieting uit haalt. Een auto kleur die bij je past waar je ook beschermende kwaliteiten bij krijgt.

Wrappen naar voorkeur

De mat zwarte wrap zorgt voor een stoere uitstraling die jouw auto een ander gevoel geeft. Wanneer je ervoor kiest om je gehele auto te wrappen, brengen wij dat vakkundig aan. Ook is het mogelijk om slechts enkele onderdelen te laten wrappen, ook wel bekend als detailing carwrap.

Voordelen van carwrap

Onze werkwijze

We zorgen er allereerst voor dat wij een goed beeld hebben van jouw wensen en voorkeuren. Die brengen we dan vervolgens aan in ons professionele behandeling. Alvorens we beginnen met het wrappen, zorgen we ervoor dat je lak vrij is van vuil en vet. We doen dat om de carwrap een langer levensduur te geven.

Wanneer je lak dan gereinigd is, brengen we de op maat gemaakte wrap aan. We maken gebruik van de merken Avery en 3M, meest kwalitatieve wrapfolie voor carwrapping die het makkelijk maakt om de 3D-contouren van jouw auto te vormen.

Auto mat zwarte wrap | Buitenbos Customs
Auto mat zwart wrappen | Buitenbos Customs Auto mat zwart wrappen | Buitenbos Customs

Prijzen wrappen

Kleine personenauto’s v.a €1250,-

Middel personenauto’s v.a €1500,-

Grote personenauto’s v.a €1750,-

Station v.a €1950,-

SUV/MPV v.a €2150,-

Bedrijfswagen v.a €2150,-

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

De duur is afhankelijk van je type auto. Wanneer het een grote auto is als bijvoorbeeld een SUV en bedrijfsauto, dan kun je rekening houden met 3 dagen. Kleine tot gemiddelde auto's geheel laten wrappen doen we gemiddeld 2 à 3 dagen over. Wanneer je slechts enkele details wilt wrappen van je auto, dan is dat binnen één werkdag al vaak geregeld en kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.