Meer tevredenheid met een goude schoonheid

Zin in wat nieuws en je huidige lak voorzien van een indrukwekkende goude wrap? We zorgen graag voor een betere tevredenheid voor je auto. Rijdend door de straten met je nieuwe goude wrap om uniek de weg op te gaan. Een wrap die bij je past en waar jij meer genieting uit haalt.

Jouw wensen

Je krijgt keus uit verschillende type carwrap om jouw auto persoonlijker te maken. Een matte wrap brengt die stoerheid met zich mee voor als je dat belangrijk vindt. Hoogglans en zijdeglans geven de goude kleur haar effect wat zorgt voor een indrukwekkende uitstraling. Bovendien helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes.

De Avery en 3M folies die wij gebruiken voor het wrappen van jouw auto, zorgen ervoor dat de 3D-contouren mooi gevormd kunnen worden zodat jouw auto optimaal gewrapt kan worden. De wrap gaat 6 tot 10 jaar mee waar je van ons standaard 6 maanden garantie op krijgt.

Voordelen van carwrap

Carwrapping proces

Een goed beeld van jouw wensen is vereist om te kunnen beginnen bij het wrappen van jouw auto. Zo bespreken we graag jouw wensen voor de wrap die je wilt laten aanbrengen. We reinigen vervolgens je auto van vet en vuil om de wrap een langer levensduur te geven.

Als je lak dan gereinigd is, bereiden we de carwrap voor om het vervolgens aan te brengen, zelfs op de uitdagende onderdelen van je auto. Doordat we volgens een professionele aanpak te werk gaan, kunnen we jouw auto voorzien van een indrukwekkende goude wrap zodat jij er genieting uit haalt.

Auto goude wrap | Buitenbos Customs
Auto goud wrappen | Buitenbos Customs Auto goud wrappen | Buitenbos Customs

Prijzen wrappen

Kleine personenauto’s v.a €1250,-

Middel personenauto’s v.a €1500,-

Grote personenauto’s v.a €1750,-

Station v.a €1950,-

SUV/MPV v.a €2150,-

Bedrijfswagen v.a €2150,-

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

De duur is afhankelijk van je type auto. Wanneer het een grote auto is als bijvoorbeeld een SUV en bedrijfsauto, dan kun je rekening houden met 3 dagen. Kleine tot gemiddelde auto's geheel laten wrappen doen we gemiddeld 2 à 3 dagen over. Wanneer je slechts enkele details wilt wrappen van je auto, dan is dat binnen één werkdag al vaak geregeld en kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.