Auto goud wrappen

Uw auto goud wrappen in Katwijk? Bij zorgen er met de carwrapping folie in goud voor dat we de auto op een heel opvallende manier kunnen afwerken. In de mooiste kleur van allemaal, waarmee je een geweldige indruk kunt maken op iedereen op de weg. En waarmee je voortaan vol trots naar jouw eigen auto toe kunt lopen, dankzij de mooie carwrap in goud.

We gaan graag voor je aan de slag met de carwrap in goud, net als in camo of in andere opvallende kleuren. Voor een stoere verschijning waarmee je kunt opvallen, zodat jouw auto de mooiste is van de straat.

Gouden wrap voor jouw auto

Op zoek naar een gouden wrap voor jouw auto in Katwijk en omgeving? Wij zijn de specialisten die aan de slag gaan met de folie van 3M en Avery. Hoogwaardige folies, waarmee we de 3D-contouren van de auto op een uitstekende manier kunnen volgen.

De auto in goud wrappen en benieuwd hoe lang je daar gebruik van kunt maken? We bieden standaard 1 jaar garantie. In de praktijk maken onze klanten 6 tot 10 jaar gebruik van de wrap, waardoor je daar lang plezier van hebt.

Auto in goud wrappen in Katwijk

Wil je de auto in goud wrappen in Katwijk? We kunnen jouw auto wrappen in iedere kleur waar je naar op zoek bent. In goud en in andere kleuren, zowel in hoogglans, zijdeglans en zelfs in mat. Voor een stoere uitstraling van de auto, waarmee je de lak bovendien op een geweldige manier kunt beschermen tegen steenslag, krassen en andere vormen van schade.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.