Auto goud wrappen

Uw auto goud wrappen in Katwijk? Bij zorgen er met de carwrapping folie in goud voor dat we de auto op een heel opvallende manier kunnen afwerken. In de mooiste kleur van allemaal, waarmee u een geweldige indruk kunt maken op iedereen op de weg. En waarmee u voortaan vol trots naar uw eigen auto toe kunt lopen, dankzij de mooie carwrap in goud.

We gaan graag voor u aan de slag met de carwrap in goud, net als in camo of in andere opvallende kleuren. Voor een stoere verschijning waarmee u kunt opvallen, zodat uw auto de mooiste is van de straat.

Gouden wrap voor uw auto

Op zoek naar een gouden wrap voor uw auto in Katwijk en omgeving? Wij zijn de specialisten die aan de slag gaan met de folie van 3M en Avery. Hoogwaardige folies, waarmee we de 3D-contouren van de auto op een uitstekende manier kunnen volgen.

De auto in goud wrappen en benieuwd hoe lang u daar gebruik van kunt maken? We bieden standaard 5 jaar garantie. In de praktijk maken onze klanten 6 tot 10 jaar gebruik van de wrap, waardoor u daar lang plezier van heeft.

Auto in goud wrappen in Katwijk

Wilt u de auto in goud wrappen in Katwijk? We kunnen uw auto wrappen in iedere kleur waar u naar op zoek bent. In goud en in andere kleuren, zowel in hoogglans, zijdeglans en zelfs in mat. Voor een stoere uitstraling van de auto, waarmee u de lak bovendien op een geweldige manier kunt beschermen tegen steenslag, krassen en andere vormen van schade.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen