Laat je autoramen blinderen door de specialist!

check

Betaalbaar, vanaf 169,-

check

Gratis leenauto

check

Klaar terwijl je wacht

leenauto
garantie
Pijl
Leenauto

Je autoramen laten blinderen

Jouw auto heeft net iets extra's nodig voor een mooiere uitstraling en je kiest ervoor om dat te bieden middels het blinderen van je autoramen. Dat is een super keuze, maar wist je dat je bij het verduisteren van je autoruiten ook profijt zult hebben van andere voordelen?

We helpen al meer dan vijf jaar honderden klanten met het blinderen van hun autoramen. Hoe donkerder je gaat in tint, hoe indrukwekkender de uitstraling wordt. Je vraagt je misschien wel af wat het proces is en of het veilig is om je autoramen te laten blinderen.

Het is normaal om met vragen achter te blijven. Vragen zoals… Waar kan ik dit het beste laten zetten? Wat zijn mijn voordelen die ik erbij krijg? Je komt hier alles over te weten.

Voordelen van autoramen blinderen bij Buitenbos Customs

  Vinkje

  Je hebt meer privacy. Afhankelijk van de tint die je kiest

  Vinkje

  Onze geblindeerde autoruitfolie werkt zonwerend en houdt warmte buiten

  Vinkje

  Je voorkomt verkleuring van jouw interieur

  Vinkje

  Uv-straling wordt grotendeels tegengehouden door onze autoruitfolie.

  Vinkje

  Je voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Jouw auto beslaat minder snel. Onze autoruitfolie bevat een warmte-absorptiewaarde van 8%

  Vinkje

  Je voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Jouw auto is beschermd tegen glasscherven. Mocht jouw autoruit breken tijdens een ongeval of botsing, dan zwerven de glasscherven niet door de auto, want die zitten voor het grootste deel vastgeplakt aan de autoruitfolie. Een stuk veiliger dus.

  Vinkje

  Het geeft jouw auto een luxe, stoere uitstraling. Tot slot staat het ook gewoon ontzettend mooi!

  Vinkje

  Je bespaart brandstof. Dankzij de folie is de temperatuur in de auto constant, waardoor je op brandstof bespaart voor het koelen of verwarmen van de auto

Is het blinderen toegestaan?

Sinds 1994 (EU) dient de voorruit minimaal 75% licht door te laten schijnen. De zijruiten van de voordeuren geldt minimaal 55%. Voor de achterruit en de zij achterruiten gelden geen regels. De wet geldt slechts voor de voorruit en voorportieren.

Let wel op dat een rechterbuitenspiegel verplicht is, als je kiest voor een donkere achterruit. Je zal dus niet worden aangehouden vanwege je raamtinten, mits deze regels worden gevolgd.

Let op: Wil je jouw achterruit laten blinderen? Dan is een rechterbuitenspiegel op de auto verplicht.

Volgens jouw preferenties

Eerst bespreken wij samen met jou wat voor preferenties en voorkeuren je hebt in het type model en aan voordelen. Je kunt bijvoorbeeld altijd kiezen om slechts één ruit te laten blinderen. Daarna geven wij een advies uit over de percentage en aanbrengmethode. We behandelen elke merk en type auto inclusief Tesla auto's.

Behandeling van jouw ruiten

Je autoruiten worden gereinigd van vuil met onze vakkundige tools. Daarna maken we de folie op maat klaar. Na het volgen van de procedure, brengen wij de folie aan op de ruit zonder enige bubbels, vuil of lucht.

We blinderen de autoramen, zonder dat we de auto hoeven te demonteren zoals bij coaten bijvoorbeeld gebruikelijk is. Tenslotte volgt er een eindproces waarbij we de overige kleine luchtbubbeltjes eruit halen.

Maatwerk en nauwkeurigheid

Alhoewel het vrij simpel lijkt, is dit een nauwkeurig maatwerk. Je hebt er de vingers voor nodig. Als je een folie niet professioneel laat aanbrengen, kan dit negatieve gevolgen hebben voor je autoramen. Zo is het dus niet handig om zelf aan de slag te gaan met het blinderen van je autoramen, want de uitstraling zal belemmerd worden vanwege een tekort aan juiste plakwerk.

Bij Buitenbos Customs hebben wij al jaren plezier in het tinten van autoramen. Een tal aan klanten zijn jou voor geweest, zij genieten na het één keer aanbrengen al jaren van hun geblindeerde auto’s!

Autoramen laten blinderen | Buitenbos Customs

Verschillende tinten voor jouw auto

Onze foliën komen speciaal uit de Verenigde Staten. De leverancier verkoopt verschillende series en kleuren. Wij hebben hiervan verschillende tinten beschikbaar die wettelijk voldoen aan de regels van de EU.

Elke tint is uniek op zijn eigen manier en bied je ook verschillende voordelen aan. Ook zijn onze tinten geschikt voor bolle autoruiten. Laat jouw autoruiten behandelen door professionals die in omstreken van Katwijk actief zijn om jouw auto te verfraaien. Kom ook gerust langs als je in de steden woont:

Reeds behandelde auto's

Levenslange garantie op je geblindeerde autoruiten

We brengen de folie vakkundig aan om jouw ruiten te voorzien van uitstekende blindering. Onze professionele folie is gemaakt om slechts één keer goed aan te hoeven brengen. Wij geven dan ook geen jaar garantie, maar bieden standaard levenslange garantie.

Bij Buitenbos Customs heb je geen zorgen over de kwaliteit. Je hoeft jouw ruiten maar één keer te laten blinderen en hebt hier een leven lang plezier van. We gebruiken verschillende folies om je autoruiten te blinderen.

Wil je meer privacy, de warmte weren of vind je vooral de veiligheid belangrijk? Wij adviseren je graag de folie die we daar het best voor kunnen gebruiken. We bespreken graag jouw behoeften en wensen om de trots voor jouw auto te vergroten.

Veelvoorkomende twijfels

Is het blinderen van autoramen wel toegestaan?

Ja. wij gebruiken tinten die wettig toegestaan zijn in Europa. Daarnaast zijn wij in bezit van een meet instrument waarin wij dit kunnen bewijzen. Klik hier voor meer informatie.

Worden mijn autoruiten gedemonteerd?

Nee, over het algemeen worden de autoruiten in tact gelaten. Wel zijn er uitzonderingen. Dit kan liggen aan de autosoort. Ongeacht of het gedemonteerd zal worden of niet, zijn wij in bezit van vakkundige mensen die ervaring en kennis hebben over beide soorten diensten. Wij zullen niet impulsief je ramen eruit halen.

Werkt de achterruit nog na het tinten?

Ja, deze blijft gewoon nog werken! De folie zal hierop komen te liggen en heeft het dus geen invloed op de verwarmingseffecten.

Kan ik nog van binnen naar buiten kijken?

Zeker. Onze folie is zo ontworpen dat de kijkvermogen hoog blijft van binnen de auto, maar veel lager is van buitenaf.

Wordt het netjes aangebracht?

Om bubbeltjes, vuil of onjuist maatwerk te vermijden, werken wij zeer nauwkeurig tijdens het plaatsen van de folie. Dit is een van de grote redenen waarom je dit beter kan laten maken bij een professionele autogarage. Hiernaast hebben wij onze werkplek zo ingericht, dat er meer ruimte is voor precisiewerk.

Krijg ik garantie?

Zeker. Je krijgt een levenslange garantie op breken, scheuren, demetalliseren en enige fouten in de lijm laag voor zolang de originele bestuurder het voertuig bezit.


Prijzen

Prijzen

Hatchback 3-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 169,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x deurruit Inclusief BTW 189,-
Offerte aanvragen

Coupe 2-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit Inclusief BTW 199,-
Offerte aanvragen

Hatchback 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 239,-
Offerte aanvragen

Sedan 4-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 269,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

Station 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x deurruit Inclusief BTW 279,-
Offerte aanvragen

SUV/MPV 5-deurs

Werkzaamheden:

1x achteruit 2x vaste zijruit 2x driehoeksruit 2x deurruit Inclusief BTW 299,-
Offerte aanvragen

Bedrijfswagen

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.