Laat je autoramen tinten door de specialist!

check

Betaalbaar, vanaf 169,-

check

Gratis leenauto

check

Klaar terwijl je wacht

leenauto
garantie
Pijl
Leenauto

Autoramen blinderen

De autoramen blinderen in Katwijk? Het is één van onze diensten om van uw auto uw trots te maken. We gebruiken een professionele folie, beschikbaar in verschillende tinten. We blinderen de autoramen, zonder dat we de auto hoeven te demonteren zoals bij coaten gebruikelijk is.

Voordelen van autoramen blinderen bij Buitenbos Customs

  Vinkje

  U heeft meer privacy. Afhankelijk van de tint die u kiest

  Vinkje

  Onze geblindeerde autoruitfolie werkt zonwerend en houdt warmte buiten

  Vinkje

  U voorkomt verkleuring van uw interieur

  Vinkje

  Uv-straling wordt grotendeels tegengehouden door onze autoruitfolie.

  Vinkje

  U voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Uw auto beslaat minder snel. Onze autoruitfolie bevat een warmte-absorptiewaarde van 8%

  Vinkje

  U voorkomt verblinding door de zon. Dankzij de blindering worden zowel de bestuurder als de passagiers minder snel verblindt door fel zonlicht

  Vinkje

  Uw auto is beschermd tegen glasscherven. Mocht uw autoruit breken tijdens een ongeval of botsing, dan zwerven de glasscherven niet door de auto, want die zitten voor het grootste deel vastgeplakt aan de autoruitfolie. Een stuk veiliger dus.

  Vinkje

  Het geeft uw auto een luxe, stoere uitstraling. Tot slot staat het ook gewoon ontzettend mooi!

  Vinkje

  U bespaart brandstof. Dankzij de folie is de temperatuur in de auto constant, waardoor u op brandstof bespaart voor het koelen of verwarmen van de auto

Let op: kiest u voor een donkere achteruit? Dan is een rechterbuitenspiegel op de auto verplicht.

Autoraam blinderen: wat mag volgens de EU?

Ieder autoraam dat we blinderen voldoet 100% aan de Europese regels. Wij kennen de richtlijnen en minimale lichtdoorlatendheid. De voorruit dient minimaal 75% licht door te laten, de zijruiten aan de voorkant minimaal 55%. Voor de achterruit en de zijruiten aan de achterkant gelden geen regels voor.

U zult dan ook geen geblindeerde autoruiten van Buitenbos Customs tegenkomen die níet aan de wet- en regelgeving voldoen. U kunt bij ons kiezen uit 7 verschillende tinten blindeerfolie.

Wat u kunt verwachten

Levenslange garantie

We zullen de autoramen blinderen met onze professionele folie die we vakkundig aanbrengen. Onze professionele folie is gemaakt om slechts één keer goed aan te hoeven brengen. Wij geven dan ook geen jaar garantie, maar bieden standaard levenslange garantie. Bij Buitenbos Customs heeft u geen zorgen over de kwaliteit. U hoeft uw ruiten maar één keer te laten blinderen en heeft hier een leven lang plezier van.

We gebruiken verschillende folies om de autoramen te blinderen. Wilt u meer privacy, de warmte weren of vindt u vooral de veiligheid belangrijk? Wij adviseren u graag de folie die we daar het best voor kunnen gebruiken.

Autoramen blinderen in Katwijk

De autoramen tinten in Katwijk? Het is één van onze specialiteiten. Voor scherpe prijzen kunt u de autoramen blinderen. Profiteer van ons voordeel en laat uw ruit(en) al vanaf €169 geheel naar wens tinten.

Vinkje Vanaf €169,- Vinkje Gratis leenauto Vinkje Levenslange garantie! Vinkje Klaar terwijl u wacht Vinkje Goedkoopste uit de regio

Prijzen

Benieuwd naar de autoramen blinderen kosten? Bekijk de verschillende modellen en kosten, op basis van het aantal ruiten waar het om gaat.

Wat onze klanten over ons zeggen