Steenslag voorkomen

Steenslag voorkomen? Je kunt proberen meer afstand te houden tot voorliggers, maar de beste bescherming is onze Paint Protection Film. Je beschermt de lak met een dunne en ijzersterke laag. De beste bescherming voor jouw auto, zodat die er ook op de motorkap als nieuw uit blijft zien.

Het is de beste lakbescherming voor jouw auto. Uiteraard is het nog steeds verstandig om voldoende afstand te houden, maar zelfs als er een steentje op de motorkap springt is er niet meteen wat aan de hand.

Hoe ontstaat steenslag?

Wil je steenslag voorkomen? Het is belangrijk om goed te weten hoe dit ontstaat, zodat je daar iets aan kunt doen. Met name op korte afstand achter voorliggers kunnen opspattende steentjes makkelijk op de motorkap van jouw auto terechtkomen. Dat leidt tot schade, vooral bij hogere snelheden.

Probeer meer afstand te houden, zodat de steentjes voordat ze jouw auto bereiken alweer op de grond liggen. En wil je hoe dan ook schade voorkomen? Dan is onze Paint Protection Film de beste keuze om de motorkap en de rest van jouw auto te beschermen.

Steenslag voorkomen

Wij helpen je steenslag te voorkomen met onze Paint Protection Film. Het is een dunne en ijzersterke laag, waarmee je de lak op een goede manier kunt beschermen. Het voorkomt beschadigingen op de motorkap of op andere delen van de auto, afhankelijk van waar je de bescherming laat aanbrengen. Uiteraard denken we daarover graag met je mee.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.