Steenslag voorkomen

Steenslag voorkomen in Katwijk en omgeving? U kunt proberen meer afstand te houden tot voorliggers, maar de beste bescherming is onze Paint Protection Film. U beschermt de lak met een dunne en ijzersterke laag. De beste bescherming voor uw auto, zodat die er ook op de motorkap als nieuw uit blijft zien.

Het is de beste lakbescherming voor uw auto. Uiteraard is het nog steeds verstandig om voldoende afstand te houden, maar zelfs als er een steentje op de motorkap springt is er niet meteen wat aan de hand.

Hoe ontstaat steenslag?

Wilt u steenslag voorkomen? Het is belangrijk om goed te weten hoe dit ontstaat, zodat u daar iets aan kunt doen. Met name op korte afstand achter voorliggers kunnen opspattende steentjes makkelijk op de motorkap van uw auto terechtkomen. Dat leidt tot schade, vooral bij hogere snelheden.

Probeer meer afstand te houden, zodat de steentjes voordat ze uw auto bereiken alweer op de grond liggen. En wilt u hoe dan ook schade voorkomen? Dan is onze Paint Protection Film de beste keuze om de motorkap en de rest van uw auto te beschermen.

Steenslag voorkomen in Katwijk

Wij helpen u steenslag te voorkomen in Katwijk met onze Paint Protection Film. Het is een dunne en ijzersterke laag, waarmee u de lak op een goede manier kunt beschermen. Het voorkomt beschadigingen op de motorkap of op andere delen van de auto, afhankelijk van waar u de bescherming laat aanbrengen. Uiteraard denken we daarover graag met u mee.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen