Krijg interessante spiegelkappen van ervaren vakmannen

Je bent momenteel wellicht op zoek naar datgene wat je auto net wat leuker en stoerder uit laat zien. We horen graag wat je wensen en voorkeuren zijn voor het wrappen van je spiegelkappen. We nemen het professioneel onder behandeling met gebruik van vakkundige tools.

Jouw keus uit verschillende kleuren en typen wrap zijn groot. Je kunt gaan voor een stoere uitstraling door bijvoorbeeld een carbon spiegelkap, of toch voor die mooiheid van de type hoogglans. Het is aan jou en wij helpen je bovendien om de juiste bestlissing te maken.

Je kunt zelfs gaan voor spiegelkappen die een afbeelding bevatten. Zo is het mogelijk om afbeeldingen te laten wrappen op je lak. Dit zal zorgen voor die extra persoonlijkheid die je auto misschien mist.

Verschillende wrapfolies

We maken altijd gebruik van hoogwaardige folie merken om jouw auto zo te voorzien van die kwaliteit. Je spiegelkappen stralen zo en worden nauwkeurig afgewerkt. De folies die we gebruiken zijn:

  • Avery car wrap
  • 3M car wrap
  • Hexis car wrap

Jouw voordelen bij Buitenbos Customs

Een mooie matte of nieuwe kleur

Verwijderbare folie, de lak blijft onbeschadigd

Bescherming van jouw lak tegen UV-licht, slijtage en krassen

Tot 50% goedkoper dan lak spuiten

Volledig of gedeeltelijk mogelijk (zijspiegels, spoiler, dak, etc.)

Tot 6 maanden garantie op de folie

Hoe we jouw spiegelkappen wrappen

We verwerken je wensen en voorkeuren bij het wrappen van je spiegels. Nadat we een duidelijk beeld hebben van wat hoe je jouw spiegelkappen wilt hebben, zullen we allereerst de lak ervan verschonen en verwijderen van vuil en vet. Zo verlengen we de levensduur van de wrap.

Vervolgens brengen we de folie aan de spiegels, ook bij de scherpe hoeken. Je moet er wel de vingers voor hebben en daarom helpen we je graag bij het verfraaien van je auto.

Spiegelkappen laten wrappen | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

Het wrappen van jouw spiegelkappen doen we binnen één werkdag. Zo kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.