Nieuwe kleur spiegelkappen

Ben je op zoek naar een bedrijf die jouw spiegelkappen om kan toveren? In elke kleur en type folie die je maar wilt. Onze specialisten denken graag met je mee.

Gaan voor een stoere uitstraling? Kies uit matte, carbon en meer. Wij wrappen je spiegelkappen naar wens, zodat jij kunt genieten van een uitstraling die bij jou past.

De mogelijkheden zijn divers. We kunnen strepen, een nieuwe kleur of full-colour wrap aanbrengen. Maak jouw auto net wat persoonlijker en rijdt met gemak en tevredenheid.

Spiegels wrapping

We brengen de wrapfolie nauwkeurig aan, zelfs bij de wat uitdagere plekken. Met gebruik van onze kwalitatieve folies, kunnen we de vormen goed volgen.

Tover jouw spiegelkappen om met striping, verandering van kleur of full-colour wrap. Jouw spiegelkappen worden een stuk unieker. We denken graag met je mee.

Weet je al hoe je het wilt laten wrappen? Vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Spiegelkappen wrappen | Buitenbos Customs

Voordelen van carwrap

Het proces van wrapping

We verwerken je wensen en voorkeuren bij het wrappen van je spiegels. Nadat we een duidelijk beeld hebben van hoe je jouw spiegelkappen wilt hebben, verschonen en verwijderen we je spiegelkappen van vuil en vet. Zo verlengen we de levensduur van de wrap.

Vervolgens snijden we de wrapfolie op maat gemaakt bij. We brengen we de folie aan, zelfs bij de uitdagende hoeken. Het proces is één werkdag. Je kunt je auto dan weer ophalen om van je gewrapte spiegelkappen te genieten.

Na het wrappen

We adviseren de wasstraat een weekje te vermijden nadat je spiegelkappen zijn gewrapt. De folie zal namelijk eerst moeten uitharden. Dat kan drie tot vijf dagen duren.

De folie vangt krasjes op waardoor je spiegelkappen ongedeerd blijven. Je kunt het in de toekomst altijd weer laten verwijderen als je een nieuwe kleur wilt.

Krasjes op de wrapfolie worden verwijdert door het in de zon te laten staan of een haarföhn te gebruiken.

Spiegelkappen wrappen | Buitenbos Customs Spiegelkappen wrappen | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Hoe lang blijft carwrap zitten?

Dat hangt natuurlijk een beetje af van het gebruik en het onderhoud. Bij goed onderhoud en normaal gebruik is het goed mogelijk om er 6 tot 10 jaar mee te rijden. Je krijgt bij ons standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.