Auto interieur wrappen

Het auto interieur wrappen in Katwijk en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Veel mensen kennen de mogelijkheid om de buitenkant van de auto een andere kleur te geven. Dat kunnen we ook aan de binnenkant doen, waardoor u er zelf iedere rit opnieuw van kunt genieten. We kunnen bijvoorbeeld het auto dashboard wrappen, net als een paar andere delen die belangrijk zijn voor de uitstraling.

We maken voor zowel het exterieur als het interieur gebruik van een 3M auto wrap of die van Avery. Op die manier werken we met folie van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarmee we bijvoorbeeld de 3D-contouren goed kunnen volgen. Het biedt uitstekende bescherming tegen krassen en andere beschadiging, waardoor dit zowel voor de buitenkant als de binnenkant van uw auto heel interessant is.

Dashboard en interieur wrappen

Wilt u het auto dashboard wrappen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden aan de binnenkant van de auto? We kunnen de deurlijsten wrappen, net als het dashboard en bijvoorbeeld de middenconsole. Op die manier geven we de auto binnen dezelfde kleur als aan de buitenkant. Of zorgen we juist voor een opvallend contrast, waarmee u het binnen tot een bijzondere verschijning kunt maken.

De kosten voor het auto interieur wrappen hangen af van het merk en model dat u rijdt, net als van de delen die u wilt laten wrappen. Gaat het alleen om de deurlijsten of ook om de grote middenconsole in uw mooie auto? We berekenen de kosten aan de hand van de hoeveelheid folie die we nodig hebben en op basis van de delen die we moeten demonteren. Op die manier betaalt u altijd een eerlijke prijs voor de carwrap, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van uw auto.

Auto interieur wrappen in Katwijk

Uw auto interieur wrappen in Katwijk en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden die we bieden? Wij kunnen uw auto wrappen en ons daarbij richten op zowel de buitenkant als de binnenkant. We maken binnen en buiten gebruik van dezelfde folie of zorgen juist voor een opvallend contrast.

We laten u graag voorbeelden zien van carwraps van dashboards en deurlijsten, net als van middenconsoles die we hebben voorzien van een mooie nieuwe kleur. Goed geschikt om beschadigingen te voorkomen, en tegelijkertijd een mooie keuze die zorgt voor een andere uitstraling van het interieur. We brengen de folie op een nauwkeurige manier aan en kunnen die na verloop van tijd weer zonder problemen verwijderen. Op die manier bepaalt u altijd zelf de mooie uitstraling van uw auto, zowel van binnen als van buiten.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen