Je interieur voorzien van passende wrapping

Wil je af van je huidige interieur look om een nieuwe en frisse blik te geven aan de binnenkant van je auto? We beschikken over vele kleuren en folies om jouw interieur om te toveren naar een interessante maar vooral stoere uitstraling. Voel je op je gemak in je auto en kies voor carwrap die bij je past.

Voor een luxe uitstraling gaan en kiezen voor brushed steel folie, of toch maar een sportieve look met carbon en matte folie. Gewrapte interieur kan indrukwekkend uitzien met de gewrapte exterieur van de auto. We bespreken graag jouw wensen en geven je eventueel meer informatie zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw auto.

Kwalitatieve folie, beschermend tegen krassen

We maken bij je interieur gebruik van een 3M auto wrap of die van Avery. Op die manier werken we met folie van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarmee we bijvoorbeeld de 3D-contouren goed kunnen volgen. Het biedt uitstekende bescherming tegen krassen en andere beschadiging.

Mogelijkheden

Wanneer je de binnenkant van je auto wilt wrappen, heb je keus uit verschillende onderdelen. We wrappen jouw dashboard, middenconsole of interieurlijsten. Voor een sportieve of stoere uitstraling zorgen wij ervoor dat we de juiste folie daarvoor gebruiken.

Stel jouw unieke interieur samen door ze met ons te bespreken. Jouw interieur is binnen de kortste keren gewrapt zodat je zo weer direct gebruik kunt maken van je auto.

Zo gaan wij te werk

We beginnen aan je interieur wanneer we een goed beeld hebben gekregen hoe je het wilt hebben. Dit beeld krijgen we na jouw wensen besproken te hebben. Vervolgens gaan we aan de slag met het reinigen van de plekken waar de wrap moet komen. Op die manier zal de wrap er niet af gaan vallen waardoor we de levenduur van de carwrap verlengen.

Als de lak van je dak dan helemaal vetvrij en schoon is, brengen we de folie aan. We brengen de folie zelfs aan bij de meest uitdagende plekken van je auto. Door de uiterste nauwkeurigheid in aanpak zorgen we voor een verfrissende en optimale interieur van je auto.

Interieur laten wrappen | Buitenbos Customs
Interieurlijsten wrappen | Buitenbos Customs Interieur wrappen | Buitenbos Customs

Veelvoorkomende twijfels

Wat zijn de kosten voor een interieur wrap?

De kosten hangen af van het merk en model dat je rijdt, net als van de delen die je wilt laten wrappen. Gaat het alleen om de deurlijsten of ook om de grote middenconsole in jouw mooie auto? We berekenen de kosten aan de hand van de hoeveelheid folie die we nodig hebben en op basis van de delen die we moeten demonteren. Op die manier betaal je altijd een eerlijke prijs voor de carwrap, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van jouw auto.

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen. Op die manier bepaal je altijd zelf de mooie uitstraling van jouw auto.

Hoelang duurt het wrapping proces?

Wanneer je slechts enkele details wilt wrappen van je auto, dan is dat binnen één werkdag al vaak geregeld en kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Kan ik me interieur dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. Was de binnenkant vooral met de hand zonder gebruik van harde borstels. Zo voorkom je krassen wat resulteert in betere bescherming van de wrap.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.