Een nieuwe interieur

Jouw interieur een nieuwe uitstraling geven door het te laten wrappen? Onze specialisten staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Je kunt uit verschillende folies kiezen om jouw unieke smaak samen te stellen. Ga je voor een stoere uitstraling met carbon folie? Of die luxe uitstraling met brushed steel? Het interieur is een belangrijk deel van je auto, dus behandelen we het met nauwkeurigheid en vooral naar voorkeur.

We wrappen de middenconsole, deurlijsten en dashboard van jouw auto. Laat je interieur wensen vervullen door specialisten op gebied van carwrapping.

Interieur wrapping

Jouw interieur verfraaien door het te laten wrappen? Geef jezelf meer gemak en comfort met wrapping. Onze specialisten denken graag met je mee.

Het is mogelijk jouw deurlijsten, middenconsole of dashboard te wrappen. Dat doen we met vakkundige tools, zelfs bij uitdagende plekken.

We wrappen geen scherpe interieur delen en diepe uitsparingen. Ook is wrapping niet mogelijk bij delen van kunststof, omdat het niet blijft plakken.

Hebben de interieur delen een harde laag, zoals de houten en zilveren delen? Dan kunnen die wel gewrapt worden. Vraag jouw vrijblijvende offerte aan.

Middenconsole wrappen auto | Buitenbos Customs

Voordelen van carwrap

Hoe wij je interieur wrappen

We komen allereerst graag te weten wat jouw voorkeuren zijn. Na volledig beeld te hebben gekregen, gaan onze specialisten aan de slag met jouw interieur.

We verwijderen vuil, vet en stofdeeltjes bij de plekken waar de wrapfolie op komt. Dat doen we om de levensduur van de wrapping te verlengen. Vervolgens snijden we de folie op maat gemaakt bij en plaatsen we deze nauwkeurig op je dashboard, middenconsole of deurlijsten.

Onze specialisten zijn er één werkdag mee bezig. Je kunt je auto dan weer ophalen om van een nieuwe interieur te genieten.

Interieurlijsten wrappen | Buitenbos Customs Interieur deurlijsten wrappen | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Hoe lang blijft carwrap zitten?

Dat hangt natuurlijk een beetje af van het gebruik en het onderhoud. Bij goed onderhoud en normaal gebruik is het goed mogelijk om er 6 tot 10 jaar mee te rijden. Je krijgt bij ons standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.