Auto interieur wrappen

Het auto interieur wrappen in Katwijk en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Veel mensen kennen de mogelijkheid om de buitenkant van de auto een andere kleur te geven. Dat kunnen we ook aan de binnenkant doen, waardoor u er zelf iedere rit opnieuw van kunt genieten. We kunnen bijvoorbeeld het auto dashboard wrappen, net als een paar andere delen die belangrijk zijn voor de uitstraling.

We maken voor zowel het exterieur als het interieur gebruik van een 3M auto wrap of die van Avery. Op die manier werken we met folie van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarmee we bijvoorbeeld de 3D-contouren goed kunnen volgen. Het biedt uitstekende bescherming tegen krassen en andere beschadiging, waardoor dit zowel voor de buitenkant als de binnenkant van uw auto heel interessant is.

Dashboard en interieur wrappen

Wilt u het auto dashboard wrappen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden aan de binnenkant van de auto? We kunnen de deurlijsten wrappen, net als het dashboard en bijvoorbeeld de middenconsole. Op die manier geven we de auto binnen dezelfde kleur als aan de buitenkant. Of zorgen we juist voor een opvallend contrast, waarmee u het binnen tot een bijzondere verschijning kunt maken.

De kosten voor het auto interieur wrappen hangen af van het merk en model dat u rijdt, net als van de delen die u wilt laten wrappen. Gaat het alleen om de deurlijsten of ook om de grote middenconsole in uw mooie auto? We berekenen de kosten aan de hand van de hoeveelheid folie die we nodig hebben en op basis van de delen die we moeten demonteren. Op die manier betaalt u altijd een eerlijke prijs voor de carwrap, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van uw auto.

Auto interieur wrappen in Katwijk

Uw auto interieur wrappen in Katwijk en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden die we bieden? Wij kunnen uw auto wrappen en ons daarbij richten op zowel de buitenkant als de binnenkant. We maken binnen en buiten gebruik van dezelfde folie of zorgen juist voor een opvallend contrast.

We laten u graag voorbeelden zien van carwraps van dashboards en deurlijsten, net als van middenconsoles die we hebben voorzien van een mooie nieuwe kleur. Goed geschikt om beschadigingen te voorkomen, en tegelijkertijd een mooie keuze die zorgt voor een andere uitstraling van het interieur. We brengen de folie op een nauwkeurige manier aan en kunnen die na verloop van tijd weer zonder problemen verwijderen. Op die manier bepaalt u altijd zelf de mooie uitstraling van uw auto, zowel van binnen als van buiten.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.