3M auto wrap

Een 3M auto wrap laten aanbrengen op jouw auto? Een prachtige keuze om jouw auto een andere kleur te geven en tegelijkertijd de originele lak te beschermen. In hoogglans en in zijdeglans, net als in mat voor een meer stoere en moderne uitstraling.

We zijn jouw specialisten in carwrapping. Daarvoor gebruiken we de hoogwaardige folies van 3M en Avery, zodat je daarmee een geweldige keuze maakt. Strak aangebracht en op termijn ook weer makkelijk te verwijderen, zodat de originele lak er onbeschadigd onder vandaan zal komen.

Auto wrap van 3M

Met een auto wrap van 3M zorg je voor een heel andere kleur van de auto of bescherm je de lak op de best mogelijke manier. Strak aangebracht, waardoor de 3D-contouren van de auto mooi zichtbaar blijven. Van binnen en van buiten, omdat we allerlei verschillende delen voor je kunnen wrappen. Je kunt denken aan het dak en de motorkap, net als de spiegelkappen en natuurlijk de rest van de auto. Voor een compleet nieuwe kleur of een paar mooie contrasten, waardoor je met de 3M auto wrap alle vrijheid hebt.

3M auto wrap

Zoek je een specialist voor een 3M auto wrap? We kunnen jouw jouw auto wrappen en werken daarvoor met de hoogste kwaliteit materialen. We laten je graag voorbeelden zien van andere auto’s die we wrapten, zodat je daaraan kunt zien hoe geweldig dit eruit komt te zien. In zwart en in wit, net als in grijs, camo, goud of een van de andere opvallende kleuren die er beschikbaar zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet je precies waar je aan toe bent als je nadenkt over een 3M auto wrap.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.