Een toffe dak voor je vette bak

Wanneer je ervoor kiest om je auto dak te laten wrappen door professionals, wil je natuurlijk dat het goed verloopt. Je verwacht dat er een kwalitatieve behandeling plaatsvind die zal zorgen voor jouw unieke dak. Of je nou strepen wilt of een carbon dak, wij weten er wel raad mee.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. We beschikken over goede wrapfolie om de uiterlijk van jouw auto een boost te geven. Onder andere beschikken we over: Mat satijn, carbon, hoogglans en brushed steel.

Heb je een ander idee voor je dak, dan bespreken we die graag met je. Je kunt bovendien ook voor full colour print gaan om een indrukwekkende afbeelding te laten wrappen.

Verschillende wrapfolies

Wanneer we met je auto aan de slag gaan, maken we gebruik van folies van hoogwaardige merken. Zo straalt je auto en worden alle hoeken vakkundig en professioneel behandeld. De folies die wij gebruiken zijn:

  • Avery car wrap
  • 3M car wrap
  • Hexis car wrap

Jouw voordelen bij Buitenbos Customs

Een mooie matte of nieuwe kleur

Verwijderbare folie, de lak blijft onbeschadigd

Bescherming van jouw lak tegen UV-licht, slijtage en krassen

Tot 50% goedkoper dan lak spuiten

Volledig of gedeeltelijk mogelijk (zijspiegels, spoiler, dak, etc.)

Tot 6 maanden garantie op de folie

Zo gaan wij te werk

Wanneer we een beeld hebben van hoe je jouw auto dak wilt hebben, beginnen we altijd eerst met het reinigen van de lak. Dit doen we met onze vakkundige gereedschappen om er zo voor te zorgen dat de aangebrachte wrapfolie een langer levensduur zal hebben.

Als de lak van je dak dan helemaal vetvrij en schoon is, brengen we de folie aan. We brengen de folie zelfs aan bij de meest uitdagende plekken van je auto. Door de uiterste nauwkeurigheid krijg jij een auto dak die geen naden bevat en zo optimaal is voor jouw auto.

Auto dak laten wrappen | Buitenbos Customs

Motorkap erbij wrappen?

We beschikken over een brede scala aan folies die we gebruiken om jouw unieke carwrap toe te passen. Het is ook mogelijk om je motorkap te wrappen samen met de auto dak. Het kan dan nog unieker uitzien als je bijvoorbeeld kiest voor striping. Zo kun je bij striping dubbele of enkele lijnen laten verwerken aan je auto. Dat ziet er sportief en creatief uit en versterkt zo de stoerheid van je auto.

Motorkap erbij wrappen?

We beschikken over een brede scala aan folies die we gebruiken om jouw unieke carwrap toe te passen. Het is ook mogelijk om je motorkap te wrappen samen met de auto dak. Het kan dan nog unieker uitzien als je bijvoorbeeld kiest voor striping. Zo kun je bij striping dubbele of enkele lijnen laten verwerken aan je auto. Dat ziet er sportief en creatief uit en versterkt zo de stoerheid van je auto.

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

Het wrappen van je dak wordt binnen één werkdag al vaak geregeld. Zo kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.