Een toffe dak voor je vette bak

Ben je op zoek naar een bedrijf dat het dak van jouw auto naar wens kan wrappen? Onze wrapping specialisten hebben verschillende auto's al van indrukwekkende wrapping mogen voorzien.

Jij bepaalt hoe je jouw auto dak wilt hebben. Gaan voor een full-colour wrap, gedeeltelijke wrap of striping? We helpen graag de trots en tevredenheid voor jouw auto te vergroten.

Met vakkundige tools en kwalitatieve folies wrappen we dan jouw auto dak. In carbon, hoogglans, matte en meer. Maak je auto persoonlijk en unieker. We denken graag met je mee.

Wrappen naar wens

Bij het wrappen brengen we een tweede laag aan. De folie wordt over de lak van je dak geplaatst. Op die manier kun je jouw dak van kleur veranderen zonder het te bespuiten. Je komt goedkoper uit en het proces verloopt sneller.

Tover jouw auto dak om. Je kunt de kleur veranderen, strepen of een full-colour met afbeeldingen aan laten brengen.

Jouw auto dak laten wrappen door professionals? Vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Auto dak wrappen | Buitenbos Customs

Voordelen van carwrap

Dakwrap prijzen

Dakwrap Hoogglans, matte of metalic kleuren v.a. €175,-
Dakwrap Carbon in diverse kleuren v.a. € 220,-
Dakwrap Full-colour met afbeeldingen v.a. € 250,-

Het proces van wrapping

Wanneer we een beeld hebben van hoe je jouw auto dak wilt hebben, beginnen we altijd eerst met het reinigen van de lak. Dit doen we met onze vakkundige gereedschappen om er zo voor te zorgen dat de aangebrachte wrapfolie een langer levensduur krijgt.

Als de lak van je dak dan helemaal vetvrij en schoon is, brengen we de folie aan. We brengen de folie zelfs aan bij de meest uitdagende plekken van je auto.

Door de uiterste nauwkeurigheid krijg jij een auto dak die geen naden bevat en zo optimaal is aangebracht. Geheel volgens wens en met een spoedig proces. Binnen een werkdag zijn we dan klaar met het wrappen van jouw auto dak.

Onderhoud na wrapping

We adviseren je na wrapping een week lang de wasstraat te vermijden. De reden daarvoor is omdat de wrapfolie eerst nog moet uitharden.

De wrap beschermt tegen krasjes op je lak. Zelf kan de wrap wel krasjes krijgen door bijvoorbeeld harde borstels in de wasstraat. Dus raden we aan de harde borstels te vermijden en liefst met de hand te wassen.

Reeds gewrapte auto daken

Auto dak wrappen | Buitenbos Customs Auto dak wrappen | Buitenbos Customs

Veelgestelde vragen

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Hoe lang blijft carwrap zitten?

Dat hangt natuurlijk een beetje af van het gebruik en het onderhoud. Bij goed onderhoud en normaal gebruik is het goed mogelijk om er 6 tot 10 jaar mee te rijden. Je krijgt bij ons standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.