Auto camo wrappen

Uw auto in camo wrappen in Katwijk of omgeving? Wij zorgen voor de stoere carwrap waarmee jouw auto in één klap de meest opvallende is in heel de regio. Een stoere keuze voor iedere auto, die we op een vakkundige manier aanbrengen met folie van 3M of Avery. Hoge kwaliteit om de 3D-contouren mooi te vormen. Met een levensduur van 6 tot 10 jaar, waar we standaard 1 jaar garantie op aanbieden.

We kunnen jouw auto wrappen in camo en in andere kleuren, een hoogwaardige methode om de uitstraling van jouw model te veranderen. We leggen je graag uit over het verschil met dippen, zodat je daar goed gebruik van kunt maken. Met de carwrap kies je voor een stoere look die je na verloop van tijd ook weer zonder problemen zou kunnen verwijderen.

Wrappen in camouflage

Wil je de auto wrappen in camouflage? Het is een opvallende print, zoals we ook kunnen zorgen voor goud, mat zwart of een andere kleur waarmee je graag het stralende middelpunt bent. Met een stoere auto voor een evenement of om daar dagelijks mee te rijden. Door Katwijk en omgeving, door de rest van Nederland of om heel Europa een geweldige auto te laten zien.

Auto in camo wrappen in Katwijk

Wil je de auto in camo wrappen in Katwijk of omgeving? Wij kunnen de auto wrappen in iedere kleur die je voor ogen hebt. In hoogglans, zijdeglans en in mat, zodat je de auto de uitstraling kunt geven die je mooi vindt.

Heb je zelf al een ontwerp om de auto mee te laten bestickeren? Wij gaan daar graag mee aan de slag of kunnen je laten zien hoe dit eruit komt te zien. Op die manier krijg je een beter beeld van wat je van ons kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een fijn idee, waarmee wij ervoor zorgen dat je reclame kunt maken met de auto waarmee jij en jouw medewerkers rijden.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.