Camouflage wrap voor jouw stoere auto

Wanneer je kiest voor camo, is je auto lekker opvallend en geef je het een stoere uitstraling. Camo wrap komt niet vaak voor bij auto's en daarom ben je zo onderscheidend van de rest en kun je gewoon jouw persoonlijkheid in jouw auto verwerken. Rijdend door de straten met een auto die bij je past; wij helpen je graag.

Wrappen naar voorkeur

We wrappen jouw auto naar voorkeur. Heb je een type camo kleur of soort in gedachte? We horen graag wat je voor nieuws van je auto wilt maken.

Bovendien helpen we je graag om de juiste keuze te maken wanneer je jouw wensen met ons bespreekt. We gebruiken de wrap van Avery en 3M zodat alle 3D-contouren mooi gevormd kunnen worden. De wrap heeft een levensduur van 6 tot 10 jaar, waar we jou standaard 6 maanden garantie voor geven.

Voordelen van carwrap

Zo brengen we het aan

We beginnen met het wrappen wanneer we een goed beeld hebben van jouw wensen en voorkeuren. Nadat we dat hebben, reinigen we de lak van je auto om de wrap een langer levensduur te geven.

Wanneer de lak dan volledig vrij is van vuil en/of vet, brengen we de op maat gemaakte wrap aan op jouw lak, zelfs op de meest uitdagende plekken van je auto. We werken volgens een nauwkeurige aanpak waardoor jouw auto voorzien wordt van wrap waar jij tevreden van bent.

Auto Camo wrap | Buitenbos Customs
Auto in camo wrappen | Buitenbos Customs Auto in camo wrappen | Buitenbos Customs

Prijzen wrappen

Kleine personenauto’s v.a €1250,-

Middel personenauto’s v.a €1500,-

Grote personenauto’s v.a €1750,-

Station v.a €1950,-

SUV/MPV v.a €2150,-

Bedrijfswagen v.a €2150,-

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

De duur is afhankelijk van je type auto. Wanneer het een grote auto is als bijvoorbeeld een SUV en bedrijfsauto, dan kun je rekening houden met 3 dagen. Kleine tot gemiddelde auto's geheel laten wrappen doen we gemiddeld 2 à 3 dagen over. Wanneer je slechts enkele details wilt wrappen van je auto, dan is dat binnen één werkdag al vaak geregeld en kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.