Auto camo wrappen

Uw auto in camo wrappen in Katwijk of omgeving? Wij zorgen voor de stoere carwrap waarmee uw auto in één klap de meest opvallende is in heel de regio. Een stoere keuze voor iedere auto, die we op een vakkundige manier aanbrengen met folie van 3M of Avery. Hoge kwaliteit om de 3D-contouren mooi te vormen. Met een levensduur van 6 tot 10 jaar, waar we standaard 5 jaar garantie op aanbieden.

We kunnen uw auto wrappen in camo en in andere kleuren, een hoogwaardige methode om de uitstraling van uw model te veranderen. We leggen u graag uit over het verschil met dippen, zodat u daar goed gebruik van kunt maken. Met de carwrap kiest u voor een stoere look die u na verloop van tijd ook weer zonder problemen zou kunnen verwijderen.

Wrappen in camouflage

Wilt u de auto wrappen in camouflage? Het is een opvallende print, zoals we ook kunnen zorgen voor goud, mat zwart of een andere kleur waarmee u graag het stralende middelpunt bent. Met een stoere auto voor een evenement of om daar dagelijks mee te rijden. Door Katwijk en omgeving, door de rest van Nederland of om heel Europa een geweldige auto te laten zien.

Auto in camo wrappen in Katwijk

Wilt u de auto in camo wrappen in Katwijk of omgeving? Wij kunnen de auto wrappen in iedere kleur die u voor ogen heeft. In hoogglans, zijdeglans en in mat, zodat u de auto de uitstraling kunt geven die u mooi vindt.

Heeft u zelf al een ontwerp om de auto mee te laten bestickeren? Wij gaan daar graag mee aan de slag of kunnen u laten zien hoe dit eruit komt te zien. Op die manier krijgt u een beter beeld van wat u van ons kunt verwachten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een fijn idee, waarmee wij ervoor zorgen dat u reclame kunt maken met de auto waarmee u en uw medewerkers rijden.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen