Wat is auto wrappen?

Wat is een auto wrappen in Katwijk en waarom is dat een goed idee? Het beschermt de lak, zodat u die vrij kunt houden van krassen, steenslag en andere schade. En minstens zo belangrijk, met de carwrap kunt u zorgen voor een heel andere kleur of een mooie matte uitstraling van de auto. Op het dak en op de motorkap, net als voor alle andere delen van de auto.

Nieuwe kleur of matte uitstraling

Klanten die ontdekken wat een auto wrappen is maken daar graag gebruik van om de auto een nieuwe kleur te geven. In zwart, goud, grijs, wit of een meer opvallende keuze. Of in een matte uitstraling, waardoor de auto heel opvallend zal ogen en bijvoorbeeld een mooie stoere look krijgt. Het is allemaal mogelijk door de auto te wrappen, waardoor we de lak er niet voor hoeven te spuiten. Makkelijk te verwijderen en ondertussen de ideale bescherming voor de originele lak van de auto.

Wat is auto wrappen in Katwijk?

Wat is een auto wrappen in Katwijk en hoe gaat we te werk? We leggen u graag uit over het auto wrappen en hoe we daarvoor gebruik maken van de hoogwaardige folies van 3M en Avery. Uiteraard op basis van een vrijblijvende offerte, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen