Auto wrappen

Het wrappen van een auto houdt in dat er een tweede laag op de lak wordt aangebracht. Deze laag bestaat uit een wrapfolie die in alle kleuren aangebracht kan worden. De wrapfolie wordt op maat gemaakt bijgesneden en aangebracht om een nieuwe auto uitstraling te geven.

Je kunt jouw auto gedeeltelijk of geheel van een wrapfolie laten voorzien. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij spiegelkappen, dak, motorkap en meer. Kies je voor een gehele autowrap? Dan kun je zelf kiezen wat voor type en kleur wrap je wilt. Voor de stoere uitstraling kun je bijvoorbeeld voor matte kiezen.

Bescherming van de lak

Breng je carwrap aan om je auto een nieuwe uitstraling te geven? Dan zorg je er ook direct voor dat de lak onbeschadigd blijft. De wrapfolie vangt de schades en krasjes op die vervolgens makkelijker weggehaald kunnen worden.

Het is door de bescherming van lak gebruikelijk om wrap aan te brengen in plaats van de lak te bespuiten. Naast de bescherming van je lak kent wrap ook andere voordelen.

Carwrap aanbrengen

Professionele autogarages die carwrap aanbrengen een specialisme hebben gemaakt, hebben de benodigde middelen en folies om jouw auto vakkundig te wrappen. Het is een nauwkeurig maatwerk en vereist daarom specialisme.

Wil je meer weten hoe het allemaal te werk gaat? Dan willen we je graag helpen. Kom meer te weten welke folie merken en kwaliteiten gebruikt worden om carwrap professioneel aan te brengen.