Wat is auto wrappen?

Wat is een auto wrappen en waarom is dat een goed idee? Het beschermt de lak, zodat je die vrij kunt houden van krassen, steenslag en andere schade. En minstens zo belangrijk, met de carwrap kun je zorgen voor een heel andere kleur of een mooie matte uitstraling van de auto. Op het dak en op de motorkap, net als voor alle andere delen van de auto.

Nieuwe kleur of matte uitstraling

Klanten die ontdekken wat een auto wrappen is maken daar graag gebruik van om de auto een nieuwe kleur te geven. In zwart, goud, grijs, wit of een meer opvallende keuze. Of in een matte uitstraling, waardoor de auto heel opvallend zal ogen en bijvoorbeeld een mooie stoere look krijgt. Het is allemaal mogelijk door de auto te wrappen, waardoor we de lak er niet voor hoeven te spuiten. Makkelijk te verwijderen en ondertussen de ideale bescherming voor de originele lak van de auto.

Wat is auto wrappen?

Wat is een auto wrappen en hoe gaat we te werk? We leggen je graag uit over het auto wrappen en hoe we daarvoor gebruik maken van de hoogwaardige folies van 3M en Avery. Uiteraard op basis van een vrijblijvende offerte, zodat je goed weet waar je aan toe bent.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.