Tesla model s, model x & model 3 ramen tinten

Vanaf € 269,- Gratis leenauto! Levenslange garantie! Klaar terwijl u wacht Goedkoopste uit de regio

Tesla model S ramen tinten

Ramen tinten van een Tesla model S? Standaard met levenslange garantie bent u bij Buitenbos Customs voor 269,- al klaar. Hierbij worden er 5 ramen getint vanaf de B-style.

Tesla model 3 ramen tinten

Ramen tinten van uw Tesla model 3 en de achterruit volledig laten beplakken? Dit is mogelijk tegen een scherpe prijs van 349,-. Hierbij worden er 5 ramen getint vanaf de B-style.

Tesla model X ramen tinten

Ook voor het tinten van uw Tesla model X bent u aan het goede adres bij Buitenbos Customs. Wij bieden standaard levenslange garantie. Kosten voor het tinten van een model X zijn 299,-. En hierbij worden er 7 ramen getint vanaf de B-style.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.