fbpx
(071) 408-6737 Ieder werkdag tussen 09.00 en 17.00
Regels Autoramen Blinderen

Regels Autoramen Blinderen

Autoramen Blinderen Regels

Je autoramen laten blinderen maar niet bekend met de regels? Voorkom een boete en lees dit artikel alvorens je dit gaat doen zodat je geen boete krijgt. Daarom heb ik alvast het een en ander voor je uitgezocht. Zo hoef jij niet langer te zoeken.

Autoramen blinderen binnen de normen

Aan de hand van deze regels is het voor ons duidelijk wat wel en niet getint mag worden. Dankzij ons goedgekeurde meetinstrument kunnen wij zo een goede meting doen. Ons advies voor de voorruiten is minimaal 75% en de voorste zijruiten 55%.

Verkeersboete

We weten nu dat het dus wel toegestaan is om de voorruit en de voorste zijruiten te laten tinten. En de percentage lichtdoorlatendheid weten we ook. Maar toch zie ik weleens auto’s die duidelijk donkerder zijn als toegestaan. Wanneer er bij een politie controle blijkt dat het niet voldoet aan de normen, dan wordt er een verkeersboete uitgedeeld van € 230,- + € 9,- administratiekosten. Zonde zou je zeggen, want de kosten om dit te laten tinten volgens de normen zijn een stuk lager. Heb je een vraag of wil je iets delen? Reageer dan hieronder.

Geef een reactie

Sluit Menu
Bellen