(071) 408-6737 Ieder werkdag tussen 09.00 en 17.00
auto-reclame-ontwerp-katwijk

Reclame stickers auto

Reclame stickers op de auto laten plaatsen in Katwijk of omgeving? De beste manier om zichtbaar te zijn voor potentiële nieuwe klanten en om een betrouwbare indruk te maken op bestaande klanten die u bezoekt. Wij zorgen ervoor dat u uw logo, slogan, bedrijfsnaam of iets anders op de auto kunt plaatsen.

We zijn uw specialist in reclame voor uw eigen bedrijf op de auto, waarmee u kiest voor een professionele uitstraling. De reclame sticker op de auto toont de professionaliteit en betrouwbaarheid, zodat u daarmee een goede (eerste) indruk kunt maken. De auto stickers voor reclame zijn zeer goed van kwaliteit en blijven zonder problemen jaren zitten, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Vinylstickers van 3M en Avery

Met stickers op de auto reclame maken in Katwijk en omgeving? Wij maken hiervoor gebruik van de folies van 3M en Avery, net als raamstickers van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien zijn er andere toepassingen mogelijk, zoals statische of magnetische stickers. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, bijvoorbeeld als u nog weinig ervaring heeft met het bestickeren van de auto. We laten u voorbeelden zien van andere bedrijven waar we voor werkten of kunnen u digitaal laten zien hoe uw ontwerp eruit komt te zien.

We maken gebruik van vinylstickers en andere materialen, afgestemd op de reclame die u wilt maken. Op die manier kiezen we samen de juiste reclame stickers op de auto, zodat we die in Katwijk voor u kunnen aanbrengen. Een professionele keuze met de garantie dat u daar lang en zonder omkijken gebruik van kunt maken. Een prettige keuze voor de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Motorkap, portieren, achterzijde en de ramen

Benieuwd naar de mogelijkheden om reclame stickers op de auto aan te brengen in Katwijk en omgeving? We zetten een paar van de mogelijkheden op een rij:

 • Motorkap
  Reclame op de voorkant van de auto. Handig om een goede eerste indruk te maken, zodra klanten of anderen u zien aan komen rijden.
 • Portieren
  De beste keuze voor aandacht in de file of op het moment dat u ergens langsrijdt. We kunnen zowel de voor- als de achterportieren gebruiken.
 • Achterzijde
  Handig in de file en als de auto vooruit geparkeerd staat. Goed geschikt voor reclame en bijvoorbeeld een call-to-action met uw website of telefoonnummer.
 • Ramen
  Goed geschikt voor uw logo en voor teksten, dankzij de transparante achtergrond. Wij laten u graag voorbeelden zien van de mogelijkheden.

Benieuwd naar de reclame stickers op de auto prijs? De kosten hangen af van het type sticker dat u wilt laten aanbrengen en van het aantal stickers waar het om gaat. Wilt u een enkele sticker aanbrengen op het portier of de achterzijde? Of wilt u de volledige auto benutten om reclame te maken voor uw bedrijf? We brengen u op basis daarvan graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Reclame bestickering op de auto: vakkundige werkwijze

Gebruik maken van reclame bestickering op de auto? Wij zorgen er met onze vakkundige werkwijze voor dat we u daarmee goed van dienst kunnen zijn. In Katwijk en omgeving, vanuit onze goed uitgeruste werkplaats. Wij zijn u er tot in de puntjes goed mee van dienst. Dat betekent dat de stickers perfect op de auto zitten en daar ook blijven zitten, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft. Ook als u de auto laat wassen of als u een winter lang door weer en wind rijdt.

We laten u bij ons in de werkplaats graag zien hoe we te werk gaan. Of we tonen u voorbeelden van andere bedrijven waar we voor werkten, zodat zij goed gebruik kunnen maken van de reclame stickers op hun auto. Voor volledige bestickering van voor tot achter of door daar op bijvoorbeeld de portieren of de ramen gebruik van te maken. Een uitstekende keuze om uw bedrijfsnaam, logo of slogan te laten zien aan een zo breed mogelijk publiek.  

Reclame stickers op de auto in Katwijk

Interesse in reclame stickers op de auto in Katwijk? Wij zijn uw specialist in autoreclame die we op verschillende manieren kunnen aanbrengen. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en kunnen u adviseren over de beste keuze voor kleuren en de grootte van het ontwerp.

Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten of weet u aan de andere kant juist nog helemaal niet hoe u daar gebruik van wilt maken? Geen zorgen, dan denken we graag met u mee. En we kunnen u laten zien hoe de autoreclame op uw auto eruit komt te zien. Wij voorkomen verrassingen en brengen u graag een vrijblijvende offerte uit.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 06 317 88 501 of gebruik het online contactformulier.

Me ramen laten tinten!! Ziet ertop uit, 👍🏽
Marco van Sprang
2019-04-07T18:52:05+0000
Van de week mijn ramen laten tinten bij Buitenbos Customs. mijn ramen lijken fabrieksaf getint, ik ben super tevreden met de service en resultaat en om deze reden mijn recensie.
TJ Adam
2019-02-08T09:34:41+0000
paar dagen geleden bij dit top bedrijf de 2 voor en 3 achter ramen laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service.raad dit bedrijf echt aan!.
Lyean Vetter
2018-12-16T16:09:26+0000
Super job Buitenbus customs Katwijk for darkening my car windows, professional, knowledgeable and friendly team, top customer service, I can only recommend and will definitely go there again.
Pieter de Mooij
2018-08-25T12:52:10+0000
Sluit Menu
Offerte opvragen
Bellen