Reclame stickers auto

Reclame stickers op de auto laten plaatsen? De beste manier om zichtbaar te zijn voor potentiële nieuwe klanten en om een betrouwbare indruk te maken op bestaande klanten die je bezoekt. Wij zorgen ervoor dat je jouw logo, slogan, bedrijfsnaam of iets anders op de auto kunt plaatsen.

We zijn jouw specialist in reclame voor jouw eigen bedrijf op de auto, waarmee je kiest voor een professionele uitstraling. De reclame sticker op de auto toont de professionaliteit en betrouwbaarheid, zodat je daarmee een goede (eerste) indruk kunt maken. De auto stickers voor reclame zijn zeer goed van kwaliteit en blijven zonder problemen jaren zitten, zonder dat je daar omkijken naar hebt.

Motorkap, portieren, achterzijde en de ramen

Benieuwd naar de mogelijkheden om reclame stickers op de auto aan te brengen? We zetten een paar van de mogelijkheden op een rij:

  • Motorkap
  • Reclame op de voorkant van de auto. Handig om een goede eerste indruk te maken, zodra klanten of anderen je zien aan komen rijden.
  • Portieren
  • De beste keuze voor aandacht in de file of op het moment dat je ergens langsrijdt. We kunnen zowel de voor- als de achterportieren gebruiken.
  • Achterzijde
  • Handig in de file en als de auto vooruit geparkeerd staat. Goed geschikt voor reclame en bijvoorbeeld een call-to-action met jouw website of telefoonnummer.
  • Ramen
  • Goed geschikt voor jouw logo en voor teksten, dankzij de transparante achtergrond. Wij laten je graag voorbeelden zien van de mogelijkheden.

Benieuwd naar de reclame stickers op de auto prijs? De kosten hangen af van het type sticker dat je wilt laten aanbrengen en van het aantal stickers waar het om gaat. Wil je een enkele sticker aanbrengen op het portier of de achterzijde? Of wil je de volledige auto benutten om reclame te maken voor jouw bedrijf? We brengen je op basis daarvan graag een vrijblijvende offerte uit, zodat je goed weet waar je aan toe bent.

Reclame bestickering op de auto: vakkundige werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden om reclame stickers op de auto aan te brengen? We zetten een paar van de mogelijkheden op een rij:

Gebruik maken van reclame bestickering op de auto? Wij zorgen er met onze vakkundige werkwijze voor dat we je daarmee goed van dienst kunnen zijn. Wij zijn je er tot in de puntjes goed mee van dienst. Dat betekent dat de stickers perfect op de auto zitten en daar ook blijven zitten, zonder dat je daar zelf veel omkijken naar hebt. Ook als je de auto laat wassen of als je een winter lang door weer en wind rijdt.

We laten je bij ons in de werkplaats graag zien hoe we te werk gaan. Of we tonen je voorbeelden van andere bedrijven waar we voor werkten, zodat zij goed gebruik kunnen maken van de reclame stickers op hun auto. Voor volledige bestickering van voor tot achter of door daar op bijvoorbeeld de portieren of de ramen gebruik van te maken. Een uitstekende keuze om jouw bedrijfsnaam, logo of slogan te laten zien aan een zo breed mogelijk publiek.

Reclame stickers op de auto

Interesse in reclame stickers op de auto? Wij zijn jouw specialist in autoreclamedie we op verschillende manieren kunnen aanbrengen. Wij denken graag met je mee over het ontwerp en kunnen je adviseren over de beste keuze voor kleuren en de grootte van het ontwerp.

Heb je een specifiek ontwerp in gedachten of weet je aan de andere kant juist nog helemaal niet hoe je daar gebruik van wilt maken? Geen zorgen, dan denken we graag met je mee. En we kunnen je laten zien hoe de autoreclame op jouw auto eruit komt te zien. Wij voorkomen verrassingen en brengen je graag een vrijblijvende offerte uit.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.