Laat je autoramen tinten of blinderen door de specialist!

Betaalbaar, vanaf 169,-

Gratis leenauto

Klaar terwijl je wacht

Leenauto

Autoramen blinderen of tinten prijs: veel voordelen voor een scherpe prijs

Benieuwd naar de autoramen blinderen of tinten prijs? De kosten berekenen we aan de hand van het model en de ruiten waar het om gaat. De kosten om autoramen te blinderen hangen op die manier samen met de hoeveelheid werk die we daarin moeten steken.

We zijn jouw specialist in mooie auto’s, met de verschillende diensten die we aanbieden. Om de autoramen te tinten voor een scherpe prijs, en bijvoorbeeld om de lak van jouw auto professioneel te beschermen.

Belangrijke voordelen waaraan je profiteert van onze scherpe autoramen blinderen of tinten prijs

Vinkje Stoere en sportieve uitstraling dankzij getint glas

Vinkje Meer privacy: tot 95% minder inkijk

Vinkje Flexibel: eventueel weer makkelijk te verwijderen

Vinkje Goedkoper dan coaten

Vinkje Tot 60% koeler in de auto

Vinkje Keuze uit 5 tinten


Bovendien voorkom je zonlicht in de ogen, bijvoorbeeld voor de kinderen achterin. Tenslotte biedt de folie om de autoramen te blinderen meer veiligheid, omdat het glas daardoor niet naar binnen kan vallen bij schade. We zijn jouw specialist in Katwijk, ook als je de lak van jouw auto professioneel wilt beschermen.

Autoramen blinderen volgens de EU

Ieder autoraam dat we blinderen voldoet 100% aan de Europese regels. Wij kennen de richtlijnen en minimale lichtdoorlatendheid. De voorruit dient minimaal 75% licht door te laten, de zijruiten aan de voorkant minimaal 55%. Voor de achterruit en de zijruiten aan de achterkant gelden geen regels.

We zullen de autoramen blinderen met onze professionele folie die we vakkundig aanbrengen. We bieden daarom standaard levenslange garantie. Geen zorgen over de kwaliteit, omdat je het blinderen van de autoramen maar één keer hoeft uit te voeren en er een leven lang plezier van hebt.

Heb je vragen over de autoramen blinderen of tinten prijs of wil je meteen een Kies pakket? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.