Laat je autoramen tinten of blinderen door de specialist!

Betaalbaar, vanaf 169,-

Gratis leenauto

Klaar terwijl je wacht

Autoramen blinderen of tinten prijs: veel voordelen voor een scherpe prijs

Benieuwd naar de autoramen blinderen of tinten prijs? De kosten berekenen we aan de hand van het model en de ruiten waar het om gaat. De kosten om autoramen te blinderen hangen op die manier samen met de hoeveelheid werk die we daarin moeten steken.

We zijn uw specialist in mooie auto’s, met de verschillende diensten die we aanbieden. Om de autoramen te tinten voor een scherpe prijs, en bijvoorbeeld om de lak van uw auto professioneel te beschermen.

Belangrijke voordelen waaraan u profiteert van onze scherpe autoramen blinderen of tinten prijs

Stoere en sportieve uitstraling dankzij getint glas

Meer privacy: tot 95% minder inkijk

Flexibel: eventueel weer makkelijk te verwijderen

Goedkoper dan coaten

Tot 60% koeler in de auto

Keuze uit 5 tinten


Bovendien voorkomt u zonlicht in de ogen, bijvoorbeeld voor de kinderen achterin. Tenslotte biedt de folie om de autoramen te blinderen meer veiligheid, omdat het glas daardoor niet naar binnen kan vallen bij schade. We zijn uw specialist in Katwijk, ook als u de lak van uw auto professioneel wilt beschermen.

Autoramen blinderen volgens de EU

Ieder autoraam dat we blinderen voldoet 100% aan de Europese regels. Wij kennen de richtlijnen en minimale lichtdoorlatendheid. De voorruit dient minimaal 75% licht door te laten, de zijruiten aan de voorkant minimaal 55%. Voor de achterruit en de zijruiten aan de achterkant gelden geen regels.

We zullen de autoramen blinderen met onze professionele folie die we vakkundig aanbrengen. We bieden daarom standaard levenslange garantie. Geen zorgen over de kwaliteit, omdat u het blinderen van de autoramen maar één keer hoeft uit te voeren en er een leven lang plezier van heeft.

Heeft u vragen over de autoramen blinderen of tinten prijs of wilt u meteen een Kies pakket? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen