Lakbescherming

Lakbescherming aanbrengen voor uw auto? Het helpt steenslag te voorkomen en houdt de lak zo lang mogelijk mooi. Ideaal op een nieuwe auto en bovendien goed geschikt om een gebruikte auto langer mooi te houden.

We zijn uw specialisten in bescherming van de lak van uw auto. We maken daarvoor gebruik van een speciale lakbeschermingsfolie, die we op een hoogwaardige manier aanbrengen. Praktisch onzichtbaar en toch ontzettend sterk, zodat u daar in allerlei verschillende situaties op kunt vertrouwen.

3 voordelen van lakbescherming

Benieuwd waarom lakbescherming voor een nieuwe auto of bestaand model een goed idee is? We zetten 3 belangrijke voordelen voor u op een rij:

  • Prachtige glansgraad
  • Dankzij de lakbescherming voor uw auto in Katwijk blijft de glansgraad veel beter behouden. Zelfs na keer op keer wassen, zodat de auto er gewoon als nieuw uit blijft zien.
  • Beschermd tegen diverse vormen van schade
  • Dankzij de lakbescherming heeft u minder last van waskrassen, zure regen, UV-straling en contaminaties door vogelpoep en teer.
  • Zelfreinigende eigenschappen: makkelijk in onderhoud
  • De lakbeschermingsfolie die we gebruiken heeft zelfreinigende eigenschappen. Het wordt daardoor een stuk makkelijker om de lak van de auto netjes te onderhouden.

We laten u graag zien hoe andere auto’s in Katwijk en omgeving gebruik maken van lakbescherming. En belangrijker nog, we kunnen u laten zien hoe dat na meerdere keren wassen en meerdere jaren van gebruik z’n voordelen heeft opgeleverd. De auto’s zien er nog als nieuw uit, ook als er intensief mee gereden wordt in verschillende omstandigheden.

Lakbescherming in Katwijk

We zijn uw specialist in lakbescherming in Katwijk, waarvoor we gebruik maken van een Paint Protection Film. We zorgen er met de speciale folie voor dat we een beschermende laag aanbrengen, zonder dat u daar iets van terug kunt zien. Het is de beste manier om de lak te beschermen, zodat die de uitstraling van een nieuwe auto heeft en bovendien zal behouden.

We hebben veel ervaring met het beschermen van de lak van uw auto. Dat doen we voor alle merken en modellen, waardoor we u daar goed over kunnen adviseren en graag met u meedenken. Bent u benieuwd naar de folie en de manier waarop we die aanbrengen of wat u er van zal zien? We laten het u graag zien, zodat u goed weet wat u van onze lakbescherming kunt verwachten en hoe u daar in Katwijk en omgeving uitstekend gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen