(071) 408-6737 Ieder werkdag tussen 09.00 en 17.00
steenslag voorkomen

Lakbescherming

Lakbescherming aanbrengen voor uw auto? Het helpt steenslag te voorkomen en houdt de lak zo lang mogelijk mooi. Ideaal op een nieuwe auto en bovendien goed geschikt om een gebruikte auto langer mooi te houden.

We zijn uw specialisten in bescherming van de lak van uw auto. We maken daarvoor gebruik van een speciale lakbeschermingsfolie, die we op een hoogwaardige manier aanbrengen. Praktisch onzichtbaar en toch ontzettend sterk, zodat u daar in allerlei verschillende situaties op kunt vertrouwen.

3 voordelen van lakbescherming

Benieuwd waarom lakbescherming voor een nieuwe auto of bestaand model een goed idee is? We zetten 3 belangrijke voordelen voor u op een rij:

  • Prachtige glansgraad
    Dankzij de lakbescherming voor uw auto in Katwijk blijft de glansgraad veel beter behouden. Zelfs na keer op keer wassen, zodat de auto er gewoon als nieuw uit blijft zien.
  • Beschermd tegen diverse vormen van schade
    Dankzij de lakbescherming heeft u minder last van waskrassen, zure regen, UV-straling en contaminaties door vogelpoep en teer.
  • Zelfreinigende eigenschappen: makkelijk in onderhoud
    De lakbeschermingsfolie die we gebruiken heeft zelfreinigende eigenschappen. Het wordt daardoor een stuk makkelijker om de lak van de auto netjes te onderhouden.

We laten u graag zien hoe andere auto’s in Katwijk en omgeving gebruik maken van lakbescherming. En belangrijker nog, we kunnen u laten zien hoe dat na meerdere keren wassen en meerdere jaren van gebruik z’n voordelen heeft opgeleverd. De auto’s zien er nog als nieuw uit, ook als er intensief mee gereden wordt in verschillende omstandigheden.

Lakbescherming in Katwijk

We zijn uw specialist in lakbescherming in Katwijk, waarvoor we gebruik maken van een Paint Protection Film. We zorgen er met de speciale folie voor dat we een beschermende laag aanbrengen, zonder dat u daar iets van terug kunt zien. Het is de beste manier om de lak te beschermen, zodat die de uitstraling van een nieuwe auto heeft en bovendien zal behouden.

We hebben veel ervaring met het beschermen van de lak van uw auto. Dat doen we voor alle merken en modellen, waardoor we u daar goed over kunnen adviseren en graag met u meedenken. Bent u benieuwd naar de folie en de manier waarop we die aanbrengen of wat u er van zal zien? We laten het u graag zien, zodat u goed weet wat u van onze lakbescherming kunt verwachten en hoe u daar in Katwijk en omgeving uitstekend gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 06 317 88 501 of gebruik het online contactformulier.

Me ramen laten tinten!! Ziet ertop uit, 👍🏽
Marco van Sprang
2019-04-07T18:52:05+0000
Van de week mijn ramen laten tinten bij Buitenbos Customs. mijn ramen lijken fabrieksaf getint, ik ben super tevreden met de service en resultaat en om deze reden mijn recensie.
TJ Adam
2019-02-08T09:34:41+0000
paar dagen geleden bij dit top bedrijf de 2 voor en 3 achter ramen laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service.raad dit bedrijf echt aan!.
Lyean Vetter
2018-12-16T16:09:26+0000
Super job Buitenbus customs Katwijk for darkening my car windows, professional, knowledgeable and friendly team, top customer service, I can only recommend and will definitely go there again.
Pieter de Mooij
2018-08-25T12:52:10+0000
Sluit Menu
Offerte opvragen
Bellen