Detailer auto

Wat doet een detailer voor uw auto in Katwijk? Een auto detailer reinigt deze van binnen en/of van buiten, zodat de auto er weer als nieuw uit komt te zien. Natuurlijk kunnen we de auto wassen en krassen verwijderen, al is dat pas het begin. We kunnen het kunststof behandelen en bijvoorbeeld zorgen voor lakverzegeling met een keramische coating.

We zorgen er met een auto shine detail-behandeling voor dat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. Van binnen en van buiten, zodat u daarmee trots naar buiten kunt rijden en zonder zorgen anderen kunt uitnodigen om met u mee te rijden. De beste manier om uw auto goed te laten verzorgen, door specialisten die weten hoe ze een auto moeten detailen.

Exclusieve autoverzorging

We zorgen er als detailer voor uw auto voor dat we de meest exclusieve verzorging aanbieden. En bent u benieuwd hoe we dat aan de binnenkant van uw auto doen? We kunnen het interieur uitblazen en het dashboard afstoffen. Bovendien zullen we de ramen reinigen en de auto stofzuigen. Toch is dat net als voor het exterieur pas het begin.

Als auto detailer in Katwijk kunnen we het complete interieur reinigen, waardoor hier geen vuiltje in zal achterblijven. Bovendien kunnen we een interieur-dressing aanbrengen en zorgen we voor een leerbehandeling en een ozon-behandeling. Het is dé methode om het interieur weer te laten stralen. Ideaal als u een gebruikte auto heeft gekocht of als de auto er door de jaren heen minder goed uit is gaan zien.

Auto detailer: prachtig resultaat

Zoekt u naar een auto detailer in Katwijk die uw auto er weer als nieuw uit kan laten zien? Wij zorgen ervoor dat de auto als nieuw zal blinken, zowel van binnen als van buiten. De beste manier om een gebruikte auto in perfecte conditie te brengen. Voor een model om trots op te kunnen zijn, ook als u daar al jaren mee rijdt als of als u die heeft gekocht van de vorige eigenaar.

We laten u graag zien hoe we andere auto’s als nieuw hebben kunnen afleveren, door die van binnen en van buiten volledig schoon te maken. De beste manier om (weer) trots te worden op uw auto, omdat u kunt rekenen op niets minder dan de hoogste kwaliteit voor reiniging.

Detailer voor uw auto in Katwijk

Zoekt u een detailer voor uw auto in Katwijk? We zijn gespecialiseerd in auto detailing, waarmee we zowel de binnenkant als de buitenkant voor u aanpakken. Het beste resultaat, voor een auto om trots op te zijn.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen