Detailer auto

Wat doet een detailer voor uw auto in Katwijk? Een auto detailer reinigt deze van binnen en/of van buiten, zodat de auto er weer als nieuw uit komt te zien. Natuurlijk kunnen we de auto wassen en krassen verwijderen, al is dat pas het begin. We kunnen het kunststof behandelen en bijvoorbeeld zorgen voor lakverzegeling met een keramische coating.

We zorgen er met een auto shine detail-behandeling voor dat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. Van binnen en van buiten, zodat u daarmee trots naar buiten kunt rijden en zonder zorgen anderen kunt uitnodigen om met u mee te rijden. De beste manier om uw auto goed te laten verzorgen, door specialisten die weten hoe ze een auto moeten detailen.

Exclusieve autoverzorging

We zorgen er als detailer voor uw auto voor dat we de meest exclusieve verzorging aanbieden. En bent u benieuwd hoe we dat aan de binnenkant van uw auto doen? We kunnen het interieur uitblazen en het dashboard afstoffen. Bovendien zullen we de ramen reinigen en de auto stofzuigen. Toch is dat net als voor het exterieur pas het begin.

Als auto detailer in Katwijk kunnen we het complete interieur reinigen, waardoor hier geen vuiltje in zal achterblijven. Bovendien kunnen we een interieur-dressing aanbrengen en zorgen we voor een leerbehandeling en een ozon-behandeling. Het is dé methode om het interieur weer te laten stralen. Ideaal als u een gebruikte auto heeft gekocht of als de auto er door de jaren heen minder goed uit is gaan zien.

Auto detailer: prachtig resultaat

Zoekt u naar een auto detailer in Katwijk die uw auto er weer als nieuw uit kan laten zien? Wij zorgen ervoor dat de auto als nieuw zal blinken, zowel van binnen als van buiten. De beste manier om een gebruikte auto in perfecte conditie te brengen. Voor een model om trots op te kunnen zijn, ook als u daar al jaren mee rijdt als of als u die heeft gekocht van de vorige eigenaar.

We laten u graag zien hoe we andere auto’s als nieuw hebben kunnen afleveren, door die van binnen en van buiten volledig schoon te maken. De beste manier om (weer) trots te worden op uw auto, omdat u kunt rekenen op niets minder dan de hoogste kwaliteit voor reiniging.

Detailer voor uw auto in Katwijk

Zoekt u een detailer voor uw auto in Katwijk? We zijn gespecialiseerd in auto detailing, waarmee we zowel de binnenkant als de buitenkant voor u aanpakken. Het beste resultaat, voor een auto om trots op te zijn.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.