Carwrapping

Een specialist in carwrapping in Katwijk gezocht? Wij voorzien uw auto van een hoogwaardige folie die de lak beschermt en tegelijkertijd zorgt voor een prachtige nieuwe uitstraling. In een mooie matte afwerking of een andere kleur, zodat de carwrap een goed alternatief is voor het volledig opnieuw spuiten.

Met onze carwraps slaat u twee vliegen in één klap. U beschermt de bestaande lak van uw auto tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen. Tegelijkertijd heeft u de kans om de auto een heel andere kleur te geven. In mat, met zijdeglans of hoogglans, waardoor uw auto een opvallende verschijning wordt in het straatbeeld. We leggen u graag uit wat carwrapping is en hoe u daar gebruik van kunt maken. Uiteraard op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit, dankzij de folies van 3M en Avery.

Wat is carwrapping?

Wat is carwrapping? We brengen een hoogwaardige folie aan op de lak van uw auto. In mat, zijdeglans of hoogglans en natuurlijk in de kleur die u wenst. Een mooie nieuwe look voor de auto die de bestaande lak bovendien zal beschermen.

We brengen de wrap aan door die in de naden en aan de onderzijde van het plaatwerk te bevestigen. De beste manier, waarmee we de lak zelf 100% intact kunnen houden. Het voorkomt beschadigingen, waardoor u de wrap na verloop van tijd ook weer zonder problemen kunt verwijderen.

Dankzij carwrapping in Katwijk kunt u de auto een heel nieuwe look geven, zonder dat u die hoeft te laten spuiten. Een meer voordelige oplossing, waarmee u bovendien de lak kunt beschermen. Twee vliegen in één klap, waarmee we u op een vakkundige manier van dienst kunnen zijn.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Carwrap: 3M en Avery

Benieuwd naar de folie waar we mee werken voor carwrapping? We werken met de folies van 3M en Avery. Die twee merken staan in de branche bekend om hun zeer hoge kwaliteit. Een sterke folie met de ideale eigenschappen om de lak van uw auto te beschermen. En minstens zo belangrijk, de wraps zijn beschikbaar in alle mogelijke kleuren en glansgraden. In mat voor een stoere uitstraling, in zijdeglans voor een opvallende verschijning en in hoogglans in de kleur die u voor ogen heeft.

Uiteraard kunnen we op voorhand de carwrapping prijzen met u delen op basis van deze hoogwaardige folies, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u goed weet waar u aan toe bent.

Carwrapping in Katwijk

Gebruik maken van carwrapping in Katwijk en benieuwd naar de kleuren die er beschikbaar zijn? U kunt gebruik maken van iedere kleur die u wenst, waarover we u graag kunnen adviseren. Als we de auto wrappen doen we dat nauwkeurig en vakkundig, omdat we daar door de jaren heen veel ervaring mee hebben opgedaan. Het resultaat is een mooie nieuwe look, waarmee u de lak van uw auto uitstekend kunt beschermen.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.